VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaice koji jako kasni?
LEGACY

ice koji jako kasni?

30 odgovora2,669 pregleda
bobi whitewidowISTRAŽIVAČ

avg 2009.

Pozz Ovako, ice mi je negdje na 68 danu cvjetanja no ne izgleda mi baa pri kraju vrhovi su dosta slabaano popunjeni...doduae imao je laganih problema (malo previae gnojenja, ali sam na vrijeme napravio ispiranje)...no ne ini mi se da baa neato brzo napreduje za razliku od jacky white koji je gotov i sad je na suaenju (dobri headovi dosta ispunjeni i masivni - za prvi grow zadovoljavajue)...ali ovaj ice dosta sporije napreduje...sad mo~da je i do vrste mo~da e kasnije poludjeti samo ne znam kada, bli~i se 70-ti dan cvjetanja i ne znam koliko joa da ga dr~im i hoe li se uope joa dalje popunjavati vrhovi? Neki osjetniji napredak se sve manje zamjeuje? Uvjeti u box-u: Svijetlo - temp oko 26 (cooltube), vlaga oko 60% Mrak - temp oko 22, vlaga oko 50% Pitanje: koliko joa da budem strpljiv s iceom i ima li smisla dalje ga ekati? Evo slika ice-a, malo ih je viae da se mo~e bolje vidjeti...
#34POZNAVALAC

avg 2009.

`to imaa u cooltube-u? Tj koliko ti je wata hps? Paza, ja ti NIKAD nisam uzgajao ice, tak da ti zanemari moju informaciju ak se javi neko tko je gajio Ice, al na ovim slikama ja vidim lijepu biljku, pa predpostavljam da jednostavno nije neki "high-yielder"...nemoj se bedirat. Ak ti je ovo prvi grow-super je, svaka ast. Ne vidim kako su pistile, al ak ve nemaa pove alo ili neki ru ni mikroskop da vidia trihome, prati pistile pa odlu i...valjda mo~e cvjetat joa tjedan dana...

avg 2009.

HPS 400W, 50000 lumena, 2000K ma mogu je ja pustiti u cvatu ako treba joa i mjesec dana samo ima li to smisla?
chupoAMBASADOR

avg 2009.

meni se cini da nece jos puno napredovat.. posto su mu svi listovi tak uvenuli... al to je meni sad iz napusene glave izaslo tak daaaa..... usporedi ga sa slikama drugih ice-a na netu

avg 2009.

pa upravo u usporedbi sa slikama drugih ice razlika u popunjenosti vrhova je drasti na (moj je vrlo slabo popunjen) s obzirom da ga dr~im u cvjetanju gotovo 70 dana...jel netko ima iskustva s ice-ovima, uo sam da im je prirodno vrijeme cvjetanja neato du~e nego kod drugih vrsta?
StonerLEGENDA

avg 2009.

biljka ti ne izgleda bas dobro iskreno da ti kazem budovi su prelisnati pre malo kristala rekao bi usljedom vise razlicitih razloga a jedan je i sjebana genetika ... e da i skini ju nema smisla da ti trosi struju bezveze stavi radje nove ponovo ova ti nece bas biti neko odusevljenje samo cu ti reci ... steta
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

avg 2009.

Od koje ti je banke taj Ice? Ja sam imao od Sensi Seeds i nije bio ni sli an ovom tvom, a cvjetao je oko 56-max. 58 dana. Sjeci to ako ti je bed zbog struje...al' ako ti je do igranja, igraj se... :sun2:

avg 2009.

a ne znam baa od kojeg je proizvoa a, ina e su sjemenke feminizirane kupljene u Amsterdamu, ali sam o ito bio previae razbijen da bih zapamtio seedbank, kutijicu sam takoer izgubio, ak se niti ne mogu sjetiti ato je joa pisalo uz ice (mislim koja vrsta ice-a)...po cijeni koatanja ipak ne bi trebala biti loaa genetika 50 EUR za 5 fem sjemenki? ma pustiu je joa recimo do kraja mjeseca, mo~da se vrhovi ipak malo popune...!?
StonerLEGENDA

avg 2009.

problem je u tome sto se cak i ozbiljnijim seed bankam moze desiti fail pogotovo kad je rijec o fem sjemenu jer ipak je to sijeme podlo~eno stresom da bi bilo feminizirano , nekad se to jednostavno desi i netreba se pokolebati nego samo nastaviti . a nemojmo zaboraviti da je na tr~iatu i puno nekvalitetnih seed banki koje samo idu na marketing . no kao sto sam rekao bilo bi to i mrvicu bolje da nije bilo i ostalih zajeba :D ali ne toliko puno bolje
peri.leeISTRAŽIVAČ

avg 2009.

ja sam prije 2 mj zavraio s nirvaninim iceom, doduae reg sjeme, dobio od frenda iz holandije a zavraio sam s ama baa istim rezultatom ko ti, da imam slike oka io bi za usporedbu, al nemam ni aparat nakon 70 dana uenja , "aj aj moa ti to" i "oea joa malo fosfora, sreo", popizdio i bacio u ait loa ait tak da...suosjeam

avg 2009.

Hm,meni su 2 biljke otprilike sli ne ko tvoje,doduae po uputama im treba joa 2-3 tjedna ali ne vjerujem da e se baa previae maknuti.Uz to meni je stalan problem temperatura dok je lampa upaljena (32-35) tako da mi ni nije udno,a mo~da i genetika...ko zna.A najprve i najbolje su bile krenile. Napravi kako mislia da je najbolje iako bi ih ja joa ostavija da pistili uvate malo boju,a mo~da i poraste joa.

avg 2009.

ok hvala svima...ma neu se viae jebati s tim ice-om stavit u neku drugu vrstu za drugi grow (barem mi je jacky bio uspjeaan otprilike sam od njega dobi nekih 120g ljepo popunjenih i potentnih vrhova)...mogue da su i slabija gnojiva u inila svoje (izgleda da plantella list + cvet nije dovoljno)... zato namjeravam uzeti za drugi grow neato ovako ato se gnojiva ti e: http://www.hempatia.si/izdelek_TOP-GROW-BOX-ALGA-KIT to bi trebalo poboljaati stvari ato se uroda ti e...znam da s gnojenjem treba polako i oprezno, pa ako mi mo~e netko malo pojasniti (ako ne tra~im previae?) iz ovog kompleta gnojiva koje mislim uzeti neki redosljed gnojenja za drugi grow, bio bih mu zahvalan!
StonerLEGENDA

avg 2009.

uzmi si bio gnojiva najteze ces zeznuti nesto a i ph i ec je vec otprilike predvidjen i to gnojivo mixas sa vodom skoro svaki dan po danom programu +- biobizz biocanna i to ciljaj na 3 proizvoda vege flower i booster (za cvjetanje) gnojivo . a kod sjemenja moj savjet bolja seed banka sa oldskul strain-om . naravno moja preporuka ti je vecinom indika za neke pocetke jer su lakse za savladati i ako zelis unificirani grow znaci 4 iste ili koliko vec moj savjet je da to napravis sa klonovima

avg 2009.

mislia da bi ova kombinacija bila dovoljna: http://www.hempatia.si/izdelek_BIO-GROW-1L + http://www.hempatia.si/izdelek_BIO-BLOOM-1L + http://www.hempatia.si/izdelek_TOPMAX-1L ili bi mi preporu io neato bolje-jednostavnije?

avg 2009.

Nikad feminizirano seme ne kupujte!Nestabilno je i ogromna sansa da bude herma il nesto retardirano. Il obicno seme il klonove pravite PS: Feminized seed= od zenke u predugom cvatu koja je stvorila muske bananice uzet je polen i oplodjena je neka zenka..sansa za hermu je i dalje 25-50%. Female seed = XX zenka ( to je otprilike 1 od 1000 biljki) je uz pomoc GB kiseline "naterana" da pravi i polen i da stvori samo XX tj zenke (ovo seme je jako tesko naci a ako ga stvarno nadjete uz malo truda (tj GBA) ce te se brzo obogatiti) Preporuka: izaberite lepu zenku i klonirajte je i sadite..sve dok nasa Majka Zemlja cela ne pozeleni i ne zamirise najlepsim mirisom Pozz iz Holandije
#34POZNAVALAC

avg 2009.

:signs054: silver thiosulfate solution:icon_arrow::google2:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se