VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaCudna boja listova, neko strucan nek pogleda fotku
LEGACY

Cudna boja listova, neko strucan nek pogleda fotku

10 odgovora2,063 pregleda
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

okt 2008.

Imam 4 biljke, samo jedna ima cudne fleke po sebi, sve su isto tretirane, isto sjeme je u pitanju. Uslovi su idealni (nadam se). -zemljiste kupovno, ph 6.6, sve iste saksije 7 l -HPS 400 w 70 cm udaljeno -ventilacija -temperatura 26 stepeni -nije djubreno - mlade su -visina biljki oko 13 cm -vlaga 57 posto Pogledajte fotku, pa neko iskusan neka ocjeni: http://img46.imageshack.us/my.php?image=14915844pl1.jpg
brendPOZNAVALAC

okt 2008.

Pa mora neka da bude i losa,razumes?
need_weedENTUZIJASTA

okt 2008.

mislim da ti je to nestabilan ph ali nisam siguran
TarkiPOZNAVALAC

okt 2008.

Ma o cemu vi pricaate ova biljka je savrseno zdrava par flekica nije alarm nikakav, pogotovo ovih mikroskopskih sam ti admin dalje pici kako je i nema zime

okt 2008.

nemas frke .... tvoja slika me potsjetila na moju ...pa me zanima kolka ti je max temp u boxu
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

okt 2008.

1. Da, shit happens to stoji uvijek :) 2. Hm, ph je valjda u nekim normalnim okvirima 3. Max temp u boxu je bila 29, 2-3 dana 4. Vidjecamo jos koji dana sta se desava, promjenio sam vodu (zaljevam kupovnom sa ph 6,5 a ne prokuvanom) Hvala na odogovorima! :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se