VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaOutdoor auto
LEGACY

Outdoor auto

26 odgovora2,177 pregleda
zoky4POZNAVALAC

jul 2014.

Pozdrav, evo vracam se sa site-a i imam kaj za vidjeti, iduci tjedan sam trebao imati berbu al ocito nista od toga jer se sumarija odlucila poigrati tim dijelom sume(cistine), e sad buduci da nemam nista, zanima me da li stignem okrenuti jedan autoflower grow, to je 8-10 tjedana, odnosno do kraja 9. mjeseca hvala na odgovorima
thc u krviENTUZIJASTA

jul 2014.

kako mislis poigrala sa tim dijelom sume :ohno: ,... teesko,ali vrijedi pokusati
zoky4POZNAVALAC

jul 2014.

recimo da je taj dio sravnjen sa zemljom u najblazem smislu rijeci, kod nas su jos i pocetkom desetog mjeseca temperature preko 20 stupnjeva i suncano je pa me zanima da li je to dovoljno za rast i razvoj do kraja
sharpLEGENDA

jul 2014.

samo peri , imas lufta .
Desperados18ISTRAŽIVAČ

jul 2014.

Moguce je, ali nemoj ocekivati previse , sve i da ostane preko 20+ temperatura malu su sanse za veci urod :)

jul 2014.

a chuj..uzmi neki brzhi auto...i nishta te ne koshta probati.. mislim..ionako su pred ljeto svi brujali o tome kako nas cheka duuuugo ljeto.. nadji dobro osunchano mjesto i shibaj...
zoky4POZNAVALAC

jul 2014.

Hvala svima na ohrabrenju, stavit cu novih par auto sjemenki van

jul 2014.

Ma stavi, nemaa niata izgubiti, jbg. I baci koju sliku :D
kapelaENTUZIJASTA

jul 2014.

ma idi brate na druga sansa koliko toliko bolje nesta nego nista ;) ! ! ! nadamse imaces srece...

jul 2014.

pa za 70 dana mo~ea skinuti automatika...ato zna i,sredinom 10-tog mjeseca out ea imati dima samo trpaj :D

jul 2014.

ja sam isto nedavno imao taj problem sa sumarijom.. probaj imat sajt negdje blize ljudima (ne bas preblizu :P) i stavi nekakvu tablu privatan posjed i siguran si.. barem sam ja bio hehe :)
zoky4POZNAVALAC

jul 2014.

mislim da kod mene bas i necce funkcionirati ovo sa privatnim posjedom, stavio sam automatic ak van pa cemo vidjeti, za njega pise da je 70 dana od pocetka do kraja pa ce valjda stici odraditi svoje
sharpLEGENDA

jul 2014.

dodaj jos 20 dana ako zelis vrhunsku vutru. .

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se