VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaNešto jede vrh biljke
LEGACY

Nešto jede vrh biljke

16 odgovora1,645 pregleda

avg 2013.

Imam biljku staru 56 dana posadio sam je 12-tog Juna i sada imam jedan veliki problem....Neka zivotinja mi je pojela vrh biljke i jedan list.... i ja sam je odma presadio na novo mesto i zalio vodom...Interesuje me da li ce biljka moci da se oporavi i da li ce da ima isti urod ili kako objasnite mi molim vas pozzzz svima... Ja sam postavio sliku da vidite samo sta je pojedeno....

avg 2013.

Sliku ne vidim,no viae e joj naakoditi presaivanje nego ato je osakaena...no ata je tu je :)
SoStonedENTUZIJASTA

avg 2013.

Kao prvo jako si nepismen. A slike nema! A da si nas mozda pitao prije presadjivanja? A da si pogodio podforum? A da nam kazes sta si sve uradio pri presadjivanju (djubrenje,zalivanje,velicina rupe,vrijeme presadjivanja) ? Ti mislis da je ovo site "Vidovita Dzemila"? Meni se prvom ne odgovara niti mi se pomaze kada vidim kako si sastavio temu. Bye
MornarPopajENTUZIJASTA

avg 2013.

Eto neka zivotinja uradila toping umesto tebe, bole te brige. Sala :D Postavi sliku da vidimo sta je reci pa ce dobijes odgovor.

avg 2013.

ovakva pitanja ne mogu u ovu temu, vodi racuna ubuduce gde kacis nove teme, to je mozda za tebe najnovija novost al ovaj podforum nije namenjen takvim stvarima!!!
rKj420ZMAJ

avg 2013.

malo je kasno za toping :D sad auxin stupa na delo, forsirace nize grane, bez brige.

avg 2013.

Hvala vam sto ste se podrudili i izdvojili vreme da mi odgovorite....
CikariPOZNAVALAC

avg 2013.

ako ti je pojela vrh biljke urod logickim razmisljanjem nece biti isti zato jer ce ti falit vrh biljke ;) a vidit ces po njoj dali se oporavila i pocela rast , pusti ju na miru i necackaj oko nje , zalij i pusti i sama ce ti sve reci :)

avg 2013.

ima ea 1 vrh manje i opet dobro .bar ti nije sve obrstila ku~ia ......... :kenny_revenge:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se