VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikapozz svima i dosta uspeha u grow
LEGACY

pozz svima i dosta uspeha u grow

12 odgovora989 pregleda
duh82ENTUZIJASTA

dec 2015.

trebam pomoc prvi grow pa me muci par stvari...sad najbitnije sta raditi kad je napadnu glodari-misevi-pacovi ili kako ih vec zovete nbt...izgrizli su mi juce i danas oko 20-ak ne skroz samo zagrebali koru...Hvala svima unapred svaki savet zlata vredan!!!

dec 2015.

jbt gde gajia ti te biljke, u kanalizaciji, kad tolko pacova ima?? Joa ju e izgrizli, a danas joa dvadesetak komada. E sad, taman dok ti pacovi svedu biljke na brojku dozvoljenu za u eae na forumu, ti lepo pro itaa https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/, a zatim pogledaa https://www.vutra.org/forums/problemi-tokom-uzgoja.38/. a zatim nastavia da itaa na forumu ata ti prvo padne pod oko. ;)
t@maraZMAJ

dec 2015.

Hahaha ma ne vjerujem,daj neku sliku molim te :D
duh82ENTUZIJASTA

dec 2015.

stize cim se svetla upale nasli rupu kuda su usli pojma nemam,mada to sad i nije bitno nego ima li spasa??? nisu unistene samo zagrebane, ali su mi prosli put isto dve i osusile se morao sam ih baciti....ako imate kakav pametan predlog hvala sve je dobrodoslo!!! citao sam svasta ali pomoc za moj problem ne nadje...ako imas kakvu ideju pomagaj brate...veliko Hvala! * * * nemoj pisati post za postom, procitaj pravilnik pwrsd

dec 2015.

prvo dobrodosao. drugo, procitaj pravilnik do kraja, tamo pise i za broj biljaka, i za pisanje postova jedan za drugim u nizu, a i za odabir teme. ovo je tema za predstavljanje a ne za probleme tokom uzgoja. ae, samo polako, sto je zagrebano zagrebano je i tu pomoci nema, zatvori rupu da ne ulaze vise i nadaj se da ce se oporaviti
duh82ENTUZIJASTA

dec 2015.

Hvala buraz nadam se da ce preziveti....nov sam jos se ne snalazim sa postovima i slikama...hvala na razumevanju * * * ne treba citat kada odgovaras odmah nakon posta pwrsd

dec 2015.

ti si bas lenj da procitas pravilnik a dobio si link, tamo pise i da se ne citira post ako odgovaras odmah nakon njega. prakticno vec 4 prekrsaja pravilnika, sa petim ti ide suspenzija na odredjeno vreme. ajd procitaj pravilnik sa razumevanjem da se ne bi ganjali po forumu

🔒 Ova tema je zaključana