LEGACY
Nametnici..... ! Slike !
24 odgovora3,421 pregleda
SuperAngel
POZNAVALAC1.434 REP93%
→ Ambasador
SuperAngelPOZNAVALAC
jun 2009.
jun 2009.#2
Ove crte po listovima su ti lisni mineri, protiv njih nema baa ljeka kad su u listu. Nisu opasni. protiv njih samo prevencija djeluje :)
Ovo malo ve
e gricnuto je gusjenica ili skakvac napravio, niat straano. Malo ljute papri
ice u vodi i preventivno apricat
ZOKI
AMBASADOR3.848 REP67%
→ Legenda
ZOKIAMBASADOR
jun 2009.
jun 2009.#3
cini mi se da je zemlja tamo gde ti je sajt neplodna tako da to moras resiti mozes malo kupiti crne zemlje pa doneti na sajt bar odgore posutri 20l (a mozes i mnogo vise doneti tako ces vremenom prpremati sajt za naredne godine i bice sve bolji i bolji)bi bilo dovoljno za te biljke nebi bas mnogo pomoglo al u tim uslovima znacilo bi puno..
nemoj zalivati biljke kad je napolju jako toplo zalivaj uveece ili ujutro bolje uvece .
jos mi se cini da je mnogo suvo na sajtu a tamo gde je suvo ima crvenog pauka poprskaj sajt sa necim od pauka jer ti nema spasa za biljek kad on krene...
preporucio bi da pazis sa zalivanjem tj. da malo vise obilazis sajt i malo vise zalivas od uobicajnog jer stvarno mi se cini da je mnogo suvo podrucje.. ispravi me ako gresim.
kad zalivas zalivaj malo vise od biljke znaci ne odma do stabla ..
al lepo to izgleda nebrini sto neke nerastu posto mora i toga biti.. veujem da ce krenuti i te manje..
moras sam proceniti sta je dobro a sta lose pre svega donesii malo crne plodne zemlje na sajt pa posle jedno 10 dana kreni sa gnnojenjem al sa pola doze i onda do kraja previlno gnojenje i zalivanje samo nemoj da pregnojis sve ti pise bar bi trebalo na uputstvu tj. na flasi od gnojiva..
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2009.
jun 2009.#4
zalijevao sam ja bio redovno i onda nisam jedno tjedan dana, zato jer mi je izgleda neko otkrio sajt, iako sam se vraaki potrudio da napravim zaatitu i neprimjetljivost, ali izgleda na kraju da je to samo bio skitnica sta zivi blizu sajta,uzeo je samo boce :P
0 REP0%
→ Istraživač
jun 2009.
jun 2009.#11
ma ko ko zna jel on zna sta je vutrica naaa draga :), a i debil mi je slomio bio jednu bilj
icu valjda kako je ugazia.ta je sad stala isto u razvoju al mi se pari da se oporavlja di je mjesto preloma bilo
... i kako mi izgledaju za sad bilj
ice, planiram sad brzo napravit LST, i koliko bi mogao dobiti vutre sa ovim bilj
icama :sun2::bis::bis:
jun 2009.
1 / 13
jun 2009.
jun 2009.