VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaVeliki problem!! Potrebno resenje!!!
LEGACY

Veliki problem!! Potrebno resenje!!!

10 odgovora1,291 pregleda
dupla-stotkaENTUZIJASTA

jul 2011.

ljudi hitno mi treba pomoc.. imam 2 biljke stare 5 meseci i listovi su pocheli da zhute bash mnogo i brzo se shiri. biljka je blizu moje kuce na jednom krovu dakle outdoor je u pitanju. od pochetka nisam koristio nikakva djubriva, samo sam uzeo "blumi- techno djubrivo za sobno bilje" koje pospeshuje rast i listanje ali samo sam jednom koristio (-ukupni azot (N) kao optimalna smesha nitratnog i amonijachnog azota-5.8% - fosfor penotoksid (P2O2) - 4.6% - kalijum oksid (K2O) rastvorljiv u vodi - 3.5% solidno je razvijena. seme sam nabavio iz neke kolichine skunka shto sam uzimao pre i pokazala je zhenski pol pre 2 nedelje ali konchici su vec pocheli da daju brao boju ( kolko ja znam prerano) jer bat josh nije pocheo da se formira. chitao sam na forumu i po slikama sam zakljuchio da je u pitanju nedostatak azota i fosfora ili samo jedno od ta dva.. ako neko mozhe da mi preporuchi neshto da spasem biljke bio bi mu zahvalan jer ovo mi je prvi outdoor ikad.. i da li treba da nastavim da mu dajem blumi poshto je u fazi vegetacije ?? P.S rekli su mi da je mozhda i ph vode i zemlje u pitanju ali verujte u gradu nigde nema da se uzme ph merach :SS kako bi bez njega mogao da neshto da promenim ? :S pokushao sam shto vishe informacija da vam dam.. slike cu da uploadujem do sutra najkasnije... MOLIM VAS POMOZITE!

jul 2011.

Ja sam ti sad imao takav slucaj, ali moji listovi ti nisu bili zuti nego kao spaljeni! SLIKAAA, bez toga tesko da ces dobiti tocan i brz, a kamoli kvalitetan odgovor. Kad stignu slike... Prije sorry jer svasta moze biti, a ako dam krivi odgovor onda ce bit ***** mu mater i tako to...
ParazydPOZNAVALAC

jul 2011.

Netko je vec rekao... Slika je pametnija od svih nas
dupla-stotkaENTUZIJASTA

jul 2011.

stizhu slike do sutra ako ne do vecheras vec.. molio bih vas ako bi proverili do sutra ovu temu i pomognete kolko mozhete! hvala unapred
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

Uslikaj ih do veceras,sto pre postavis slike,pre ce ti ljudi pomoci...i pre ces spasiti biljku...
EtajglechaAMBASADOR

jul 2011.

samo polako i strpljivo! nemoj da se nerviras i da panicis oko biljaka. retko kad je bas prekasno da se popravi nesto....zato chill sine :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se