VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaNeispravan timer info za sve
LEGACY

Neispravan timer info za sve

16 odgovora1,313 pregleda

feb 2020.

Dobro vam jutro! Evo uz kavicu odlu io podjeliti jedno neugodno iskustvo sa vama, vjerujem da e dobro doi novima a i iskusnijima koji su se opustili i slijepo vjeruju svojoj opremi.. pa da krenemo, primjetih ja ju er da mi je "mala" nekak sva objeaena.. pa kak!? Sve je u redu! Voda,hrana, temperatura,zrak.. svjetlo..ma sve tip top, a vidim da nije... Preko dana nisam viae obilazio... Negdje oko 1 ujutro izaem zapaliti kad ono MRAK! A treba biti dan i to ono podne... Eureka! Otkrio sam te! Prebacim prekida na protok i eto dana... Pogledam timer sve isprvno a nije... Tko zna kolko je sirotica pretrpila stresa a da nisam ni znao... Evo sad ga isprobao i gle opet radi... Ali neea razbojni e trk po novi u nedelju ujutro.... Poanta ovog teksta je, ako primjetite probleme na biljani a vjerujete da bi sve trebalo biti u redu, provjerite taj sitni zapostavljeni dio u sustavu koji je zapravo naj va~niji... I ne budite akrti kod kupovine istog da se zbog eura ili dva zahe... Sva srea da sm vidio na vrijeme inae ode mast u propast... Evo to je to, ostanite dobri i pazite na svoju opremu...:whato:::rolleyes:
FatOneZMAJ

feb 2020.

Koji si timer koristio? Digitalni su problematicni sami po sebi, ili mehanicki?

feb 2020.

Mehani ki... Baa zbog muai avih digitalnih...evo baa ga bacio da se ne zahe, izgleda isprvno ne pucketa ne zvecka... Nia ne ku~im laj je moglo riknut unutra, zapravo u ga probati rastaviti... Aha ispada zubi.. mo~da to, u smee..
FatOneZMAJ

feb 2020.

Nestanat struje tokon noci ili dok te nema da ti to ni neznas ga isto hoce rastelati desilo mi se jednom, dva puta. Ali kao sto si reko treba voditi racuna o tim "sigurnim" detaljima. Ja recimo svoje provjerim dok im je vrijeme budjenja i onda sam miran dalje.
StipeZMAJ

feb 2020.

slazem se za tvrdnju iako nije uvijek pravilo. krepo mi je na isti nacin skuplji mehanicki dok najjeftiniji moguci kojeg sam naso radi vec 3 godine. https://www.bauhaus.hr/voltomat-vremenski-programator-mehanicki-bijeli.html

feb 2020.

Meni je isto crko onaj hrvatski comel, pa sam uzeo neki kineski i za sada radi.

feb 2020.

ima ko manual style, ja sam na manualki, atek in/ atek out....zagubio analogni, digitalni ni pogledo...anal mi je radio par god kineski fino, osim ato zuji ko cvr ak kad pari osu.... :smoke:
ledeni6AMBASADOR

feb 2020.

Meni isto mehanicki krepao aaki je ostalo svetlo upaljeno,ponma nemam kako,tako da je jadnica 40 dana bila na 24/0 i stres ju sigurno ubio,sad koliko .vidjet crmo

mar 2020.

Imam viae mehani kih iz Peveca i osim ato moraju biti na pravoj strani, kod kineskih panela(ina e tinjaju), svi rade. S njima sam imao sre e! Realno, najbolji je digitalni, ali jeftinijim modelima, kod nestanka struje, restarta se timer. Iako piae u specifikacijama da odr~ava timer do 24h i ima punjivu bateriju!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se