VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaBolesna biljka vjerujem
LEGACY

Bolesna biljka vjerujem

10 odgovora1,824 pregleda
HondamanISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Al so imam dvije biljke u PC boxusada 30 dana stare po ele cvjetati ali listovi ~ute od sredine prema kraju malo je tu~na :automatici su ,nemam pH metar kupio neko smee mislim da ne valja

nov 2015.

ok, nemas ph metar, nemam ni ja :) ali koja je zemlja, kolike posude, da li djubris i cime, koja rasveta, koja sorta autosa, koja temperatura u boxu, vlaga... daj malo vise relevantnih podataka ako si vec otvorio novu temu, mada za takve stvari postoji tema u ovom podforumu
HondamanISTRAŽIVAČ

nov 2015.

E slabo ti se ja razumijem u te forume i Podforume i ovo sam jedva uspostavio a zamrla je za cvijee kupio u trgovini pH.5.2 6.2 kalenicu jedna litru ipo druga dvje po eo gnojit drugi tjedan sa bio biz tryo pack ,svaki trei dan ,rasvjeta improvizirao led ipove pet po deset w,svaki 1000 lm,4000,k plus led traku plavi spektar tristo ledica 1000 lm.normalno dva ventilatora ,temp.28-30. Vlaga oko50/ ata joa da sada su 35 dana stare ali su pistile,dla ice centimetar duge i super bijele ,znaci cvjetaju od dvadesetog dana ali sve jedno malo su mi onako slabe ,to mi je prvi indor,ina e za out sam profi,ali nemam vise mogucnosti

nov 2015.

Ako sam dobro ukapirao posude su ti od 1,5L I 2l??
HondamanISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Da i joa sjeme northern Light auto

nov 2015.

Mala posuda- veliki problem. U tako malim posudama moraa biti majstor da odredia koli inu prihrane, vode, u kojim intervalima...+ ato dobijea par d~oksa po biljci. Nai meru i izgurae to. ;) p.s. nisu bolesne-mo~da gladne. :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se