VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaKlica stagnira
LEGACY

Klica stagnira

30 odgovora2,260 pregleda
crobiggENTUZIJASTA

nov 2012.

Evo ovako vjerovatno je netko imao ovaj problem, ako je znam kak mu je! Fino ja natopio za po etak 2 sjemenke, jedna proklijala u roku 2 dana, druga niata niata niata.. Ova prva koja je proklijala izbacila klicu svega 3mm i fino ja to stavio u zemlju.. ova druga i dalje niata. Proalo 5 dana od kako sam posadio u zemlju i nije meni dao vrag mira is upam je sjemenku van(jer niata nije izlazilo iz zemlje) a ona isto kak sam ju i stavio. Druga sjemenka nula bodova i dalje. E sad, stavio ja ostale 3 sjemenke na klijanje i opet 2 sjemenke u roku 2 dana klica oko 3mm staljam ih u zemlju, ovaj jedna sjemenka niata. Danas kak je proalo opet 5 dana popi*dio sam i izvadim obje van, jedna klica se sme~urala a druga isto kak sam ju i stavio. Sjemenke su fem 5 komada skunk #1 od sensi seedsa. Ja u da se besim!!! Nisam po etnik radim sve isto ko i inae. Evo slikica pa vi meni recite Hvala!

nov 2012.

ne znam drug, al ovo mi jako cudno izgleda, kao da je obmotano nekom sluzi... ne vidi se uopste jasno semenka i srafura, samo se cakli kao da je u nekom zelatinu??? klica izgleda zdravo, ali sve skupa pomalo neobicno, meni tako nikada nije ispalo edit: kod mene to uvek izgleda ovako, nikako zamuceno

nov 2012.

Izgledaju kao da su trule. Ma ne valjaju sjemenke... ili ti je temperatura u prostoriji preniska, trebala bi biti oko 20 stupnjeva. Moje sjemenke na ovim niskim temperaturama jako slabo klijaju.

nov 2012.

imao sam sli an problem sa sjemenkama,klica bi krenula ali nikako nije napredovala.razlog je bio niska temperatura u prostoriji.stavi na tanjuri vatu,natopi je vodom,stavi sjemenke,prekrij vatom,poklopi drugim tanjuriem,sve to umotaj u krpu i stavi na kuiate kompjutera,proklijat e...barem je meni tako uspjelo.
crobiggENTUZIJASTA

nov 2012.

drugovi bit e da je do sjemenki :( temperatura mi se ispod 25 u kui ne spuata a ne prelazi 30.. joa sam stavio kak inae stavljam, znai isto: kerami ki tanjurii jedan na drugog, ubrusi bez mirisa (oni sa mirisima znaju biti otrovni za klice tak sam itao), natoljeno vodom, sve to kraj hi-fi linije koja grije oko 30 stupnjeva, ubrusi su taman izmeu 28 i 33, ne mo~e se re da su na toplom a bome ni na vruem piai kui propalo... Edit: Da, PowerSeed, kad su sjemenjke doale prvo sam imao veliki upitnik iznad glave jer su sjemenke sive, male i jednostavno udne... i da, kao neka sluz da je.. ma loae loae.. stavio sam ih natrag na ubruse nek budu na istome joa neko vrijeme.. ako ne krene imao sam peh inae dok su bile u zemlji temeratura je bila viae od 30 stupnjeva i aaa drito ispod cfl-ke (isto kao i do sada)
dejanvfvISTRAŽIVAČ

nov 2012.

sazaljevam slucaj bro, a gde si nabavio te semenke? EDIT joj izvini nisam ni video da si napisao vec
crobiggENTUZIJASTA

nov 2012.

mogu samo re hvala ne znam dal da dajem linkove, bolje neu sensi seeds iz UK, kupio na frendovu adresu, doalo mi zamotanu poatom u okoladu

nov 2012.

Fino ja natopio dve sjemenke.......meni se cini da je tu problem..proklijale su ti u vodi i podavile se ...jednostavno
crobiggENTUZIJASTA

nov 2012.

nije to sigurno. radio sam isto kao i do sada, a nije da pliva sad u vodi, teako objasnit.. uglavnom viao sam dnevnike gdje ljudima doslovno u vodi prokliju i rastu dalje, tako da nije to..
not smokeLEGENDA

nov 2012.

moze biti da seme nevalja ako mi neko veruje uzeo sam dve semenke orange bud u kuci mi je 22 stepena reko stavicu ih da proklijaju pa nek rastu na prozoru nijedna nije proklijala otvorila se i stoji popizd.. sam imam jos 13 ako tako bude sa ostalima bice super i primetio sam u pakovanju LSD da je jedna semenka belicasta nezrela valjda
crobiggENTUZIJASTA

nov 2012.

jao pa ata je ovo meni su skroz sive, male i bez mrlja, pruga kao ato velia not smoke kao da su nezrele
crobiggENTUZIJASTA

nov 2012.

Alo drugovi! Znate ato ima novo? Ne! Nisu one nastavile rast, ni jedna!! Ali zato onu jednu ato sa DOBIO na poklon uz tih 5fem proklijala u VODI za manje od 24 sata... Ono sjemene od skunka #1 NE VALJA. Znai ako vam se svih 5 otvori izae klica i stane, sjeme ne valja. Proklijalo mi je sjeme u vodi (nije se utopilo :P ) i to skunk 47 fem. Poato volite slikice, izvolite! :)
GewindENTUZIJASTA

nov 2012.

Piši im da ti nisu valjale sjeme, a da si sve radio kako treba, ja znam nekoliko slučajeva da su im poslali opet bez plaćanja... A ti očigledno nisi n00b, znao si šta radiš... A tem. ne može biti visoka ni na 30. Nama jednom ostale 'menkice u termos boci (zatvorenoj), i proklijale u autu na najvećem suncu ljeti (50+°C) :D hehe Tako da je očito do Sensi Seedsa... možda zabuna neka, možda nešto gore, ali ugl. ti njima javi da ti nisu krenule ;) Ako ništa radi feedbacka :)
crobiggENTUZIJASTA

nov 2012.

Ako je tako onda u im javiti sutra! Hvala na info! sutra e i biti 3 tjedna kak sam ih dobio.. Mislim ironije, free sample kao promocija, uspije, a ove pla ene ne uspiju. Poato prijaanji post ne mogu editirat valjda je vrijeme proalo za to, pa bi se nadovezao na njega, moderatore bi zamolio da ga spoje, hvala. Evo odgovorili su mi, skratit u pri u: Pozdrav! }ao nam je ato ste razo arani proizvodom, ali kao ato znate i mogli ste pro itat na naaim stranicama sjemenke su samo kao suveniri ili ukrasi te nisu namjenjeni za druge namjene ( onak mislim si p vam mat ata onda imate fem i reg sjeme, da ga gledam i vidim se?!) Ukoliko i dalje niste zadovoljni, molimo vas da nam poaaljete paket natrag a mi emo utvrdit da li emo vam novo poslati ili ne. Hvala na razumjevanju. (nemam razumjevanje) znai 5 sjemenki skunk #1 su mi propale, osuaene i sad da pla am poatarinu do tam jer poatom bude putovalo bitaj boga i jel bude uope doalo... i onda joa biti na milosti i nemilosti ovih prevaranata.. niata od toga ali ova jedna jedina free skunk 47 lijepo napreduje, ve ima listove, sve to u 3 dana... razo aran sam ali opet sretan ato je jedna uspjela, samo da stvarno bude fem kak piae i nitko sretniji od mene

nov 2012.

mozda da kazes preko koga si porucio da se neko drugi ne zaleti tamo na skunk ako im je takva serija, bez linka, necemo shvatiti kao reklamu, pre moze biti antireklama;)
crobiggENTUZIJASTA

nov 2012.

ako je tako onda u kao upozorenje staviti cannabis seeds bank iz velike britanije, preko njih sam naru io skunk #1 fem je od sensi seeds kao uzgajatelja a free sjeme skunk 47 fem je od world of seeds takoer kao uzgajatelja, brenda a ovi kao dobavlja i mogu biti krivi jer nisu pregledali sjeme, koje napominjem se iz aviona vidjelao da nije dobro.. no tko zna ato su ONI meni poslali to no, mo~da zeznuli slu ajno mo~da namjerno.. jer udno bi mi bilo za hvaljeni sensi da zahebe, a ovaj world of seeds za kojeg sam itao da nije baa neat drag, da mi sjeme proklije tak brzo i vidi se na njemu odmah da je to to, zdravo i sazrijelo ispri avam se ato se ponavljam stalno, no ipak novci su ba eni na neat ato nije uspjelo, no mazit u i pazit skunk 47, dobro doala je i ona :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se