LEGACY
Da li sam ubio biljku?
18 odgovora1,730 pregleda
Rijamu Duva
AMBASADOR4.490 REP85%
→ Legenda
Rijamu DuvaAMBASADOR
jun 2011.
jun 2011.#1
Naime, zenka je, prebacio sam na 12/12.
Moj prvi LST , i mogu vam reci da je biljoza siroka, umjesto jednog glavnog heda, ispalo 5 + glavni.
(ukratko, 400w mh/hps, ct, terra magma, nisam gnjojio nikako do sada, saksije od 6L)
Problem je slijedei, u zadnji 10 dana biljka vise nije ZELENA ono mrko, vec svijetlo zelena!
listovi se suae, ali hedovi napreduju extra, bijele dlake se pojavile i to primjetno rastu svakim danom.
probao sam ispirati (flush), pa sam cak prije 4 dana dodao malo gnjojiva bloom koje ima N dosta viae, ali opet biljka ista, svijetlo zelena!
Ja sam se jutros naljutio, kad tako moram reci, uzeo skalper i one suhe listove jedno 5 komada te ih odrezao, gdje je ostalo cirka 1-2mm te iste grane na stabljici.
znaci hedovi rastu, vec 4-5 dan kako su se bas pojavile bijele pastile.
Da li sam ovim zagarantovao smrt biljci ?
help :)
3 REP6%
→ Istraživač
jun 2011.
jun 2011.#2
Koji si ti lik, tebi ne bi trebalo davati bilo koji oatri predmet u blizini :ohno: Meni se isto znalo desiti da mi se biljka po
ela suaiti, tj. listovi ~utiti (dok je joa bila mala). Sumnjao sam na zemlju, kupio novu, presadio i u roku 2-3 dana biljka se vidno oporavila. Vjerojatno u tvom slu
aju manjka N. Uglavnom, treba imati strpljenja s njima i puno ljubavi, a ne takve agresive :icon_biggrin: Vidjeti ea sada kako e se ponaaati, ali definitivno si joj priuatio stres koji joj nije bio potreban. Neka se javi neko iskusniji da ti mo~da ponudi bolji odgovor. Sretno za ubudue i s malo manje agresive :sun2:
Dževad
ISTRAŽIVAČ108 REP39%
→ Entuzijasta
DževadISTRAŽIVAČ
jun 2011.
jun 2011.#3
:iamwithstupid:
~u
enje donjih listova i odpadanje istih je ful normalno u cvetanju. ako ka~ea da svaki dan primetia rast hedova, nove pistile kristale etc nemaa ata da se brinea. nisi ju ubio, i moj savet da rae topiraa biljke nego radia lst..neka slika boxa biljki bi isto pomogla. pis
Rijamu Duva
AMBASADOR4.490 REP85%
→ Legenda
Rijamu DuvaAMBASADOR
jun 2011.
jun 2011.#4
brate ja sam prvo planirao topirati, tj. otfikariti onaj gornji hed... ali su me isto tako savjetovali da ne radim to kao prevelik stress, ja razumijem 100 ljudi 100 savjeta... na nama je da odlucimo sta nam pase, tako da cu za slijedeci put probati topirati jer imam 4 mlauhne divljakuae koje rastu pod hps/12-12
jos uvijek cuvam 5 sjemenki super skunka fem. dok se ne upraksam kako treba.
drug, problem nisu samo listovi, nego kompletna biljka postala svijetlo zelena :o
dodacu ja njoj malo N-a sad kad budem zalijevao
evo slika, sad sam slikao prije paljenja sijalice !
imam jednu zenku koju sam LST-irao, i 4 mlauhne koje rastu uz nju na 12/12
http://imageshack.us/photo/my-images/37/02062011271.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/88/02062011272.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/198/02062011273.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/860/02062011274.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/69/02062011276.jpg/
mlade su negdje oko 8 dana stare, stvarno su buckaste i fine :)
dok je ta zenka recemo negdje 17ti dan u cvjetanju.
:O
(moram da napomenem da je ta zenka u pocetku growa bila izlozena temperaturi oko 30C, da bi kasnije spustio na 26-7, te da bi mi se otkacio glavno puhalo koje gura zrak kroz CT jedno 2-3 dana jer nisam skontao uopste)
Rijamu Duva
AMBASADOR4.490 REP85%
→ Legenda
Rijamu DuvaAMBASADOR
jun 2011.
jun 2011.#5
bump!! daj nek neko pogleda ove slike i nek mi kaze sta bi moglo bit
Svetilist
POZNAVALAC1.480 REP98%
→ Ambasador
SvetilistPOZNAVALAC
jun 2011.
jun 2011.#6
fali joj hrane, joa jedanput nahrani s prihranom s viae N za vegetaciju pa kad tu hranu potroai onda kreni s prihranom za cvjetanje
nemoj da ju
upkaa :) stvaraa jo nepotreban stres a i izgubit
ea dosta na urodu !
sretno i pozz
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
Rijamu Duva
AMBASADOR4.490 REP85%
→ Legenda
Rijamu DuvaAMBASADOR
jun 2011.
jun 2011.#8
svjetlo je na pocetku bilo ne vise od 10cm od biljke, tada se sve to i desavalo da je mjenjala boju zato sam odmakeo maximum!
znaci, ona je bila takva i kad je sijalica bila blizu... a sad hranim je sa onim Gro Green Vegetative 25-10-10 i malkice u sredini listova je vratila onu tamniju boju
recite mi jedno, ona raste u 6 l saksiji... drzao sam je 20 dana u veg pod MH, i prebacio onda na hps
da nije do male saksije??
da li postoji mogucnost da se ovo desava biljci jer je popunila sav prostor korjenom (imao sam takve dvije biljke jedna muska bila i ja je iscupao, kad sam izvadio iz saksije vidio sam da je korjen obuhvatio svu zemlju)
Svetilist
POZNAVALAC1.480 REP98%
→ Ambasador
SvetilistPOZNAVALAC
jun 2011.
jun 2011.#9
ima njoj sasvim dovoljno 6 litara volumen saksije, sama ishrana biljke je bitna i tu nesmijea da zeznea a da joj nebi stvarao nepotreban stres s novim presaivanjem jer si joj ga dovoljno stvorio
upkanjem :)) i nije baa preporu
ljivo u cvjetanju onda nebi bilo loae da kupia 3 postotni hidrogen u ljekarnoj apoteci za ispiranje rana.... tog hidrogena stavia 3 mililitra na 1 litru vode i svako drugo zaljevanje ga dodajea ali ne dodavati ako prihranu stavljaa u vodu (nisam
itao kakvom vodom zaljevaa a ako zaljevaa ovom iz slavine ja osobno nebi, kianica je majka i nikada problema), hidrogen dovodi kisik do korjenja i sigurno
e ti biljka puno bolje izgleda
mislim nije da je prjeko potrebno ali nije niti loae :))
Rijamu Duva
AMBASADOR4.490 REP85%
→ Legenda
Rijamu DuvaAMBASADOR
jun 2011.
jun 2011.#10
hvala drug, sta bi ja bez vas ? :)
oticu danas u apoetku i pitati za taj Hidrogen Peroksid 3% pa cu zaliti danas, nadam se da ce bit bolja!
p.s gledao sam sinoc i pocela je vracati malo tamnu boju ali u sredini listova, ne svih ali primjetno je
jun 2011.
1 / 10
jun 2011.
jun 2011.