VUTRA
LEGACY

Pomoć

29 odgovora1,660 pregleda

avg 2020.

Pozdrav svima, Krenuo sam sa unutarnjim uzgojem prije 3-4mjeseca. Uzeo sam sve potrebno odnosno sto sam procito ovdje na forumu. Zemlju, sjemenke, growbox, lampu... Ali imam osjecaj da je rast spor i neke stabljike se vec suse. Vase misljenje ?

avg 2020.

Knjigu u ruke i ajmo ponovit gradivo iz abecede.. Dragi moj,djabe i oprema i sve kad si u startu pojebo sve zivo. Nista ovo nije dobro,ja neznam jesi li ti uopce ikad pogledao ijedan indor dnevnik ili bilo sto?? Ojojojojjj..

avg 2020.

Hvala na odgovoru, jbga Citao sam one osnovne upute i po njima pokusao radit Na greskama se uci Znaci bacit ovo u smece sve ?
StipeZMAJ

avg 2020.

Mozda najizmucenije biljke koje sam ikad vidio. njima se i dusa osusila vec davno. Skidaj to sve, osusi i popusi. a onda nadji mentora i krenite ispocetka, krenuvsi od boxa pa tek onda dalje. Inace neces nista izgrowat. https://www.vutra.org/forums/mentorski-kutak.60/

avg 2020.

avg 2020.

Hvala, sljedeci put pametnije i tjt.

avg 2020.

ma kako to izgleda, super si i prosao :)
trevorAMBASADOR

avg 2020.

Biljke ko kod onog lika sto je bio biciklom ili kako vec bese nick. o.O
Otto GrunfLEGENDA

avg 2020.

prave rakete, respect. :eek: 5 biljaka, a jedan i po fan list.

avg 2020.

Kada si primjetio da neato nije u redu?
PalacZMAJ

avg 2020.

Stvarno brate kamo ti liae. E a i nick ti baa ide uz ovo ato uini bilju.
PablitoLEGENDA

avg 2020.

Au bre tebra, kad svu zemlju saberes od svih biljki nema litraze za jednu saksiju. Ja ovo jos nisam video... al sto kaze Stipe smotaj jednu krmacu,popusi. pa na miru kreni novi grow, dve biljkoze u pot 10-12l i uzmi mentora.

avg 2020.

Meni se cini, da policija upane, privela bi me radi mucenja, ne uzgoja :plac:

avg 2020.

Samo (ih) ti prizivaj!
dzidzoLEGENDA

avg 2020.

U dva pota po 10-12l da ne bi doslo do zabune :lol: Svasta je ocekivati:joint2:
PablitoLEGENDA

avg 2020.

Hahahhahah moja greska ;)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se