VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaKlica- na koju stranu, prema gore ili dolje?!
LEGACY

Klica- na koju stranu, prema gore ili dolje?!

12 odgovora2,905 pregleda
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

Nije mi jasno.. u nekim postovima pise da bi bijela klica tijekom sadenja sjemena trebala biti okrenuta prema gore, dok u drugom postu pise prema dole u zemlju?!! i na koju stranu na kraju ide klica?!! hvala.
MarkerAMBASADOR

apr 2010.

prema dolje a?da listovi budu u zemlji :D
James BongISTRAŽIVAČ

apr 2010.

klica bi trebala dolje jer iz onog djela di su ljuske one od sjemenki raste biljka a iz klice korijen. a sad neki kazu da je bolje klicu gore stavit jer onda napravi krug u zemlji i kao onda ojaca korijen al ja mislim da je bolje klicu doli stavit, tako bar nemozes falit..
SuperAngelPOZNAVALAC

apr 2010.

Imamo kroni ni problem na forumu jer se nakotilo brdo savjeta raznih pametnjakovia koji su savjet uli na cesti ili pro itali negdje na nekom ~nj sajtu. `ta mo~ea nemrea pobrisat neispravne postove, mo~ea sluaat provjerene lanove ili dnevnike s sretnim zavraetkom, stickyi su isto dobar po etak. Klica ide dolje btw ;)
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2010.

ma joj da ju stavia gore, dole ili bo no izrast e i sasvim sigurno ne utje e bitno na koju je stranu klica
razmazena91ISTRAŽIVAČ

apr 2010.

hvala svima :)

apr 2010.

DAJTE molim vas koristite PRIJAVI POST tipku(pored tipke za rep+) ukoliko naletite na takav post ili temu ... tako da nam svima bude lakae ...ELIMINIRAT takve postove i teme . hVALA :)

🔒 Ova tema je zaključana