VUTRA
LEGACY

Sušenje

18 odgovora2,421 pregleda

sep 2014.

Ovo i nije neki problem, ovo su one slatke muke :D Imam problem kako u osuaiti gandzu. Ne mogu u kui nikako, zbog roditelja. Zna i neu imati prilike suaiti nekim ventilatorima, ormarima itd. Evo kako sam ja mislio. Ima jedan tavan blizu moga sajta, siguran sam da tu nema nikada nikoga. Mo~da bih mogao u velikoj kutiji, unutra razvezati atrik i na njega objesiti travulju. Napraviti 2-3 vee rupe na toj kutiji i napraviti od najlona preko te kutije kao neki krov, da mu kiaa ne mo~e niata. Ili kada nema nikoga kui, uzeti fen i suaiti je...nemam druge. Dajte prijedloge..da se na vrijeme spremim :)
KirjeAMBASADOR

sep 2014.

Kemijanje a ? :ohno: Prika moj ovako ti napravi. Uberi koprive i joa nekog bilja te posla~i to na neki atrik u sred sobe. Takoer i svoj plod objesi tu da se suai. Kad te tvoji pitaju ata je ovo sine ti njima reci kako radia na jako va~nom projektu vezanim za razne biljke kako se ponaaaju nakon ato ih poberea ! di ea bolje, nema skrivanja, laganja itd ;) sretno :rasta1:

sep 2014.

Aj ozbiljni prijedlozi, bez zezancije :D

sep 2014.

Uzmea kutiju za cipele (ako imaa viae vutre onda viae kutija), probuaia sa svake strane rupu od 2 cm promjera, kad otrimaa sve, tran iraj sve na male budove i ubaci u kutiju. Nemoj da ti je kutija puna do poklopca nego 2/3 zapremnine kutije napunia i samo jednom do dva puta dnevno proaejkaa kutiju i to ti je to. Ja sam dio tako osuaio isto da vidim kako ide i mogu ti rei da je jebenica. Osuai se za 10-tak dana u ormaru na sobnoj temperaturi i ak se ni neosjeti toliko jako kao kad suaim na otvorenom ;)
t@maraZMAJ

sep 2014.

Suaile se meni i u kutiji i u ormaru oka ene izmedju robe, samo tu i tamo prozra it i nema neke filozofije.

sep 2014.

Znam ja to sve, ali ka~em vam da ima problem. Ne mogu u kui. Mora to biti vani, na sajtu ili tavanu..

sep 2014.

pa ako je tavan dovoljno mracan ne moras ih stavljati u nista,lepo razvuces neku zicu i pokacis...i to je to..

sep 2014.

Neu da prokianjava i da ima dodira sa vodom. Fino u ih u neku kutiju, tu kutiju probuaiti da ima zraka i da bude na suhom ugl. i eto ga :D

sep 2014.

Samo zastiti si kutiju da ne promoci, ipak je od zartona..i pazi da te ne vidi tko na tom tavanu..sretno
amrildoooLEGENDA

sep 2014.

Ja sam uvjek susio na tavanu, mislim zivim u kuci pa sad ispod krova prozracno, mracno, iglu konac u ruke nataknem grane na konac okacim :) Nema ti tu neke filozofije tavan je super :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se