LEGACY
lišće mi uvenulo,help!!!
16 odgovora1,596 pregleda
SpongeBong
ENTUZIJASTA294 REP24%
→ Poznavalac
SpongeBongENTUZIJASTA
jul 2011.
jul 2011.#1
Ovako,imam 2 biljcice i obe su rasle ok sve dok danas nisam dosao na sajt i vidio donja dva lista uvenuta,sme~urana.molim pomoc s ovim,sta moze bit problem,manjak sunca,neka bolest??brzo pomoc :sick:
http://imageshack.us/photo/my-images/263/dsc01140f.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/708/dsc01139oh.jpg/
eo i slika,nie bas neka kvaliteta jer je slikano s mobom..
bio bi zahvalan da mi neko pomogne.
PS kopirajte si link jer mi nesto nece..
peace
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
Meskalito
LEGENDA8.982 REP40%
→ Zmaj
MeskalitoLEGENDA
jul 2011.
jul 2011.#4
U toku growa desice ti se da dosta lisca tako ode , evo kod tebe odlaze oni prvi ... Sve normalno ,ne brini :thumb:
metalmaniac
ZMAJ28.110 REP
metalmaniacZMAJ
jul 2011.
jul 2011.#5
ja imam problem, i dalje se uvijaju listovi na jednoj od ljepaih biljaka... ne savijaju se spiralno ni ne gu~vaju se, jednostavno su se objesili i savijaju se prema donjoj strani lista... sad me ve stvarno brine to, tim viae ato je biljka ~enska i bila bi velika ateta da mi se uniati...
iSensation
ZMAJ21.472 REP
Mox
ENTUZIJASTA230 REP8%
→ Poznavalac
MoxENTUZIJASTA
jul 2011.
jul 2011.#7
ljudi, najviae atete napravite kada "~elite" biljkama najbolje.
biljci dajte zemlju, ne ilova
u nego mix zemlje da korjen diae...ako sfuaarite zemlju, problema ete imati sa zaljevanjem
zatim zaljevanje: ato manje to bolje....svi misle da od viaka glava ne boli, ali itekako boli...a kombinacija loae zemlje i prezaljevanja je debeli NO-NO
i jedna od klju
nih stvari: svijetlo(ne trebam objaanjavat, jer i vrapci na grani znaju...)... to su tri osnovne stvari, kiksaj s jednom i tada stvari mogu krenut krivim smjerom.
nije bez razloga ona narodna: kako posijea tako ea i brati...ato viae truda ulo~ia prije sadnje, to e ti biljka biti zahvalnija. (kroz rast, na tebi je samo pratit znakove ata biljci fali i to je to...)
(nau
i sad na svojim greakama, fulao si zaljevanje-dakle zaljevaj samo kad moraa, odnosno kada vidia da biljci treba vode.... i naravno s 1-2 dl vode a ne pol cisterne)
SpongeBong
ENTUZIJASTA294 REP24%
→ Poznavalac
SpongeBongENTUZIJASTA
jul 2011.
jul 2011.#8
e hvala puno decki,vec sam mislio da mi je grow propao,btw sta mislite da bi moglo uspjet posto sam ih posadio tek krajem 5. mjeseca.sad cu malo da posjecem lisce da imaju jos vise sunca..
Dževad
ISTRAŽIVAČ108 REP39%
→ Entuzijasta
DževadISTRAŽIVAČ
jul 2011.
jul 2011.#9
ono sau ja da budem partibrejker, al nie ti to dobro. biljke su ti loae jebiga onako realno. zemlja je blaaaaato. razumem ja to kao neki autdor al bilje su ti ful izdu~ene ( kako to niko ne komentira neg kao ~u
enje je normalno ?!?!?.) zna
i ono puno manje vode, puno viae sunca:sun2:.rokaj dalje, nie sve izgubljeno.
peace tha fuck out.:spliff:
jul 2011.
1 / 9
jul 2011.
jul 2011.