LEGACY
Zaštita biljke
28 odgovora2,508 pregleda
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
MasahikoKimuraENTUZIJASTA
jul 2013.
jul 2013.#1
zasadio sam biljku na jedno odli
no mjesto,doduae blizu kua ali baa mi se
ini kao oaza mira,biljka odli
no raste ali danas kad sam doaao na mjesto,skoro sam pao u nesvijest,vidio sam KOZU ?!
Koliko znam koze su vra~je ~ivotinje,pojedu sve ato ih okru~uje,imate li ideju kako da zaatitim biljku od tih odvranih ~ivotinja?
BlueberryKush
ISTRAŽIVAČ65 REP10%
→ Entuzijasta
BlueberryKushISTRAŽIVAČ
jul 2013.
jul 2013.#2
Napravi neku ogradu,ako neces onda ju jednostavno strpaj u kombi i vozi nekamo daleko...mislim da sam citao da mrze kiau il tako nesto pa ako je jos tamo uzmi kantu vode i poapricaj... :ludaci_lol:
thc boss
AMBASADOR3.296 REP51%
→ Legenda
thc bossAMBASADOR
jul 2013.
jul 2013.#3
hahahaa, ovo jedobro, kad sam doaao skoro sam pao u nesvjest jer sam vidio kozu.. :)
koza bu se napuaila trave i onda budea je onakvu napuenu strpao u auto i otpeljal doma i bude ti davala thc mlijekakud ea bolje.
nego zaozbiljno, ak ti koza doluta do sajta za
i da ti mo~e i
ovjek doi tam.
ina
e uzmi ~ice od ograde i ogradi, nema i druge, ali mislim da bude koza sve pobrstila ionak kaj god proviri, tak da bua moral ograditi jedno 2 metra promjera, i stavit kolce da to dr~e i to dobro u
vrstit da ti ne pregazi.
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#4
Kozu je gotovo nemogue zaustaviti. Ograda visoka nekoliko metara ili
ak kavez da, ali nikakve priru
ne ograde tu nee pomoi :icon_lol:
ganja_farmer
ZMAJ35.697 REP
ganja_farmerZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#5
dobro ti ka~e thc boss,ako koza mo~e doi,vjerovatno mo~e doi i
ovjek
ija je koza,recimo,a i napisao si da je blizu kua,pa malo razmisli jel ta koza dobar znak da potra~ia drugu oazu mira?postavljat ograde oko biljke,a rokaa gerilu pretpostavljam,jer malo si ljudi mo~e priuatit uzgoj u dvoriatu,ne dolazi u obzir,jer te opet netko iz tih kua mo~e vidjeti kako nosia pribor tamo,kasnije proradi znati~elja pa ode provjerit,nazove muriju jer vidi drogu kako raste i ti padnea i odle~ia 2 godine Lepoglave.pusti tu biljku nek je koza obrsti, a ti spraai nekog automatika van na bolje mjesto,i joa stignea u~ivati.
Lara Croft
AMBASADOR1.840 REP10%
→ Legenda
0 REP0%
→ Istraživač
Biohemicar
ISTRAŽIVAČ100 REP33%
→ Entuzijasta
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jul 2013.
jul 2013.#9
bilo kakvo ogradjivanje ilegalno zasadjenih biljaka koje su "blizu kua" ne dolazi u obzir, previse ce biti upadljivo, osudjeno na propast... fakat, to nije dobra lokacija, daleko je 10 mesec, savetovao bih nocno presadjivanje na skrovitije mesto dalje od ljudi i koza
SoStoned
ENTUZIJASTA457 REP64%
→ Poznavalac
SoStonedENTUZIJASTA
jul 2013.
jul 2013.#10
Uz ogradu stavi i natpis "sadim vutru" :/
Slazem se sa powerseedom.Presadjivanje ili rizik da je obrsti koza ili cak da neko skonta.
MasahikoKimura
ENTUZIJASTA220 REP5%
→ Poznavalac
MasahikoKimuraENTUZIJASTA
jul 2013.
jul 2013.#11
odlu
io sam riskirati...
mjesto je daleko nekih 80 metara od moje kue,zapravo je kao neka uvala,taj plato je airok 30-tak metara,sve je obraslo koprivama,a dalje od kopriva su agacije koje su dovoljno visoke da odstrane ne~eljene poglede,na sajt dolazim nou poslije 10 sati zbog zalijevanja,kozu dovodi lik koji ~ivi u blizini,tu kozu sam vidio samo jednom zavezanu za drvo u hladu na kraju te uvale,dovoljno daleko od biljke,za biljku sam stvorio izvrsnu zemlju i sve oko biljke je pokriveno sijenom...podru
je nije posebno puno naseljeno,poslije te uvale ima 2-3 kue 20-tak metara dalje...
uglavnom,nadam se da e me zaatiti visoka vegetacija i malo sree,riskirat u pa u vidjeti,ostavit u je,mo~da je obrstim ja,a mo~da koza...vidjet emo :smoke18:
26 REP52%
→ Istraživač
jan 2014.
jan 2014.#14
Nadjes pusku malokalibarku, udaljis se 50 tak metara od sajta i cekas. (inace malokalibarka nije bucna puska, malo jace pukne od petarde)
Kad naidje znas sta ti je ciniti.
Pozdrav
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
0 REP0%
→ Istraživač
apr 2014.
apr 2014.#16
za takve slucajeve narode pistolj pored sebe i ko pridje u vugla ! :)
jul 2013.
1 / 16
jul 2013.
apr 2014.