VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaZaštita biljke
LEGACY

Zaštita biljke

28 odgovora2,508 pregleda
MasahikoKimuraENTUZIJASTA

jul 2013.

zasadio sam biljku na jedno odli no mjesto,doduae blizu kua ali baa mi se ini kao oaza mira,biljka odli no raste ali danas kad sam doaao na mjesto,skoro sam pao u nesvijest,vidio sam KOZU ?! Koliko znam koze su vra~je ~ivotinje,pojedu sve ato ih okru~uje,imate li ideju kako da zaatitim biljku od tih odvranih ~ivotinja?
BlueberryKushISTRAŽIVAČ

jul 2013.

Napravi neku ogradu,ako neces onda ju jednostavno strpaj u kombi i vozi nekamo daleko...mislim da sam citao da mrze kiau il tako nesto pa ako je jos tamo uzmi kantu vode i poapricaj... :ludaci_lol:
thc bossAMBASADOR

jul 2013.

hahahaa, ovo jedobro, kad sam doaao skoro sam pao u nesvjest jer sam vidio kozu.. :) koza bu se napuaila trave i onda budea je onakvu napuenu strpao u auto i otpeljal doma i bude ti davala thc mlijekakud ea bolje. nego zaozbiljno, ak ti koza doluta do sajta za i da ti mo~e i ovjek doi tam. ina e uzmi ~ice od ograde i ogradi, nema i druge, ali mislim da bude koza sve pobrstila ionak kaj god proviri, tak da bua moral ograditi jedno 2 metra promjera, i stavit kolce da to dr~e i to dobro u vrstit da ti ne pregazi.
Z&NZMAJ

jul 2013.

Kozu je gotovo nemogue zaustaviti. Ograda visoka nekoliko metara ili ak kavez da, ali nikakve priru ne ograde tu nee pomoi :icon_lol:

jul 2013.

dobro ti ka~e thc boss,ako koza mo~e doi,vjerovatno mo~e doi i ovjek ija je koza,recimo,a i napisao si da je blizu kua,pa malo razmisli jel ta koza dobar znak da potra~ia drugu oazu mira?postavljat ograde oko biljke,a rokaa gerilu pretpostavljam,jer malo si ljudi mo~e priuatit uzgoj u dvoriatu,ne dolazi u obzir,jer te opet netko iz tih kua mo~e vidjeti kako nosia pribor tamo,kasnije proradi znati~elja pa ode provjerit,nazove muriju jer vidi drogu kako raste i ti padnea i odle~ia 2 godine Lepoglave.pusti tu biljku nek je koza obrsti, a ti spraai nekog automatika van na bolje mjesto,i joa stignea u~ivati.
Lara CroftAMBASADOR

jul 2013.

S kozom na razanj. :bananica

jul 2013.

:nana: stavi sliku od pusike inemaa problem koze ne vole kokoake :hehe:
BiohemicarISTRAŽIVAČ

jul 2013.

Bodljikavu zicu oko biljke i to je to ;)

jul 2013.

bilo kakvo ogradjivanje ilegalno zasadjenih biljaka koje su "blizu kua" ne dolazi u obzir, previse ce biti upadljivo, osudjeno na propast... fakat, to nije dobra lokacija, daleko je 10 mesec, savetovao bih nocno presadjivanje na skrovitije mesto dalje od ljudi i koza
SoStonedENTUZIJASTA

jul 2013.

Uz ogradu stavi i natpis "sadim vutru" :/ Slazem se sa powerseedom.Presadjivanje ili rizik da je obrsti koza ili cak da neko skonta.
MasahikoKimuraENTUZIJASTA

jul 2013.

odlu io sam riskirati... mjesto je daleko nekih 80 metara od moje kue,zapravo je kao neka uvala,taj plato je airok 30-tak metara,sve je obraslo koprivama,a dalje od kopriva su agacije koje su dovoljno visoke da odstrane ne~eljene poglede,na sajt dolazim nou poslije 10 sati zbog zalijevanja,kozu dovodi lik koji ~ivi u blizini,tu kozu sam vidio samo jednom zavezanu za drvo u hladu na kraju te uvale,dovoljno daleko od biljke,za biljku sam stvorio izvrsnu zemlju i sve oko biljke je pokriveno sijenom...podru je nije posebno puno naseljeno,poslije te uvale ima 2-3 kue 20-tak metara dalje... uglavnom,nadam se da e me zaatiti visoka vegetacija i malo sree,riskirat u pa u vidjeti,ostavit u je,mo~da je obrstim ja,a mo~da koza...vidjet emo :smoke18:

avg 2013.

Hah, postavi tablu PRIVATNO :icon_wink:
AleHazeISTRAŽIVAČ

okt 2013.

i love KOZA :D

jan 2014.

Nadjes pusku malokalibarku, udaljis se 50 tak metara od sajta i cekas. (inace malokalibarka nije bucna puska, malo jace pukne od petarde) Kad naidje znas sta ti je ciniti. Pozdrav

jan 2014.

:crash:

apr 2014.

za takve slucajeve narode pistolj pored sebe i ko pridje u vugla ! :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se