VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikamalo su mi biljke retardirane :(
LEGACY

malo su mi biljke retardirane :(

22 odgovora1,789 pregleda
BjelacAMBASADOR

maj 2009.

za pocetak pozdrav svi travuljarima :D e ovak... posto nam je bilo skupo davat lovu za travuljinu odlucili smo ja i frand da ce mo fljusnut par biljaka u zemlju pa da vidimo sta ce bit. i eto biljke proklijale stavio ih u teglu i uhvatile se. e sad pitanje. biljke su mi dosta visoke ( imam ih 2 tjedan ) oko 15 cm i imaju samo 2 para listova. nisam ih mogao stavljat na sucne neko su bile na prozoru onak pol sunce/ pol sjena. jel mi biljka treba vise sunca il prehrana neka odmah u pocetnoj fazi. u meu vremenu kupio sam hps od 250 i stavio jos 2 one stedne halogenke. pomagajajte bratu i dajte neki savjet. http://s.guildomatic.com/38682/host/99/99b8084bf90dbc7151d4e235c897b328.JPG
SuperAngelPOZNAVALAC

maj 2009.

Treba ti svjetla, i neki vjetar da malo oja a stabiljka. Netrebaa ih gnjojit
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Haha a nisu biljke retardirane nego iaju premalo sunca...procitaj malo tutorial koj je grucho napisao tamo ti jako dobri savjeti pisu... Za pocetak ce ti biti dovoljna ona stedna zarulja i mora biti udaljena od listova oko 3cm Gnojiti ju treba kasnije, a sada ju nije dobro drzat na vjetru jer je stabljika prekrhka i moglo bi ju slomiti.... Gnojiti ju treba kasnije, a imas i post o tome, malo potrazi na forumu ili pitaj admine jer oni najbolje znaju.... hhh moja biljka nema n 10 cm pa ima vec 30 listova xD Cisti dokaz da tvoja nije ulovila svjetla :D Sretno
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Jesi li ti uopce stariji od 18 i nemas problema sa starcima oko toga?
mr.skunkAMBASADOR

maj 2009.

sad kad tip ka~e " ma jok imam 45, puaim sjemenaru vec 25 god pa provalio internet i skuzio da mogu sam uzgojiti " :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Teglica_UnkaAMBASADOR

maj 2009.

pa nisu biljke retardirane nego si ih ti retardirano uzgojio
Eva RainENTUZIJASTA

maj 2009.

Biljke stvarno bijedno izgledaju, ne primaj ovo k srcu :icon_lol: Pod hitno na direktno sunce ili pod te sijalice sto si kupio. Pretrazi po forumu kako ti vec Vrtlar rece i sve ces naci. Nemoj ih gnojiti ni slucajno dok su jos tako mlade ! Hajde sretno i ako sta zatreba otvori grow dnevnik pa cemo intervenirati ako gdje zapne :icon_lol: Pozdrav
PikavacISTRAŽIVAČ

maj 2009.

nema beda frende dok ih budes presadivo zakopaj ih duboko do ona dva mala listica"okrugla"i svijetla onda brate,pa zagnoji kasnije da podivljaju.... :)
BjelacAMBASADOR

maj 2009.

imam 23 u svim pogledima :D al dosta o tome. kupio hps i implementiorao. sam imam 2 stedne od 100w ( zamjenskih) i hpsa od 250w . svetla ko u prici, nemogu da gledam u to. jel ima negdi tipa tablica sa tipa 2-3 mjeseca pa da znas sto da radim u koje vrijeme?
BjelacAMBASADOR

maj 2009.

i da jos nesto, jel mogu sad izvuc sta iz tog il da sjecem i sadim nove kako treba?
Zli_vrtlarISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Samo ih drzi sto blize lampi da se ne rastezu previse je ce puknut stabljika i svakih 20-25 dana ih gnoji i biti ce nesto od toga....
BjelacAMBASADOR

maj 2009.

malo sam i ka priveza al ak ce to narast vise od pol metra sumnjam da ce a kalica pomoc XD imam jos nekih svjezih slika pa cu postat da vidite kako sad to stoji

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se