VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaUmrtvila se nakon presađivanja
LEGACY

Umrtvila se nakon presađivanja

12 odgovora1,102 pregleda

apr 2012.

Pozz , dakle biljku sam nakon 3 tjedna u malom pitaru na suncu presadio u zemlju i sad nakon 5 dana izgleda skroz oslabljeno, evo stavit u slike pa ako itko zna to an uzrok bia bi zahvalan da pomognete http://oi48.tinypic.com/30t18y9.jpg 601.IPB
SenzaPietaPOZNAVALAC

apr 2012.

To je normalno kad se biljka presadi,treba joj par dana da se oporavi i povrati. Ako joj nisi zeznuo koren oporavice se ona,samo polako...
PappiISTRAŽIVAČ

apr 2012.

ako se za 3 dana nije osusila,onda nisi mnogo pocupao koren kad si presadjivao,a mozda nisi uopste pocupao..a dozivi stres kad se presadjuje..sto kaze Senza,to je normalno ;) meni ok izgleda biljcica..kolko je stara?
mali_1.3AMBASADOR

apr 2012.

napisa je gore 3 tjedna inece koliku si rupu iskopao, koja je zemlja u pitanju ?
PappiISTRAŽIVAČ

apr 2012.

pomesao sam 3 i 5.. :) koliko sam skont'o,biljka je stara 3 nedelje i 5 dana..sve jedno,ako se nije osusila za 5 dana,nece joj biti nista.. i ne izgleda lose uopste.. mozda od prezalivanja(kise).. u principu je ok.. novi listovi koji izbijaju,igledaju sasvim zdravo..prva 2 para reckastih su mozda malo oslabljeni,ali nije nista strasno..

apr 2012.

iskopa san oko 40-ak cm rupu, a zemlja je pomjeaana prirodna mislim crljenica+ humus
prokaENTUZIJASTA

apr 2012.

Kao sto su ti i drugi rekli,bez brige ako se nije osusila do sada sve je uredu.Meni se desavalo da posle presadjivanja biljka nekad stane sa rastom i po 10 dana.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se