VUTRA
ForumUzgajanjeProblemi i dijagnostikaTek promolile glave iz zemlje
LEGACY

Tek promolile glave iz zemlje

22 odgovora1,360 pregleda
vigierPOZNAVALAC

jun 2013.

Tek su nikle, listovi (oni prvi okrugli) su zuckasti, nema sunca. Prognoza je da ce kisa padati jos 5-6 dana. Zanima me kakve su im sanse da docekaju sunce. Ili ih moram stavit unutra pod neko svjetlo. Sta da radim? Jedna je AK Royal auto, druga je Jamaican dream i treca Veneno
M a n d o rAMBASADOR

jun 2013.

mo~da im je previae vode ako su u teglama,ovo ato nema sunca nebi smjelo previae utjecat na po etak razvoja,jesi li po~urio pa im rastvorio ljusku bez da su je same do kraja otvorile a mo~e bit i zemlja ima sumnjivaca.... ;)
vigierPOZNAVALAC

jun 2013.

Zemlja je ok, trecu godinu radim sa istom. Nije ni previse vode, hvala za odgovor, dakle bitno mi je dal ce dogurati do suncanih dana. A naravno da ih nisam sam otvorio :)
M a n d o rAMBASADOR

jun 2013.

pa dogurat e ako ne propadnu joa viae zbog nepoznatog uzro nika ;)

jun 2013.

jel izasao prvi par listova ili su se samo otvorili kotiledoni, sto ne stavis fotku da ekipa vidi kako to izgleda... to sto kazes samo zuti kotiledoni nije nista zabrinjavajuce ako su krenuli pravi listovi
vigierPOZNAVALAC

jun 2013.

evo slike, prvi listovi zuti
blankerENTUZIJASTA

jun 2013.

najbolje da stavis unutra pod svjeto na par dana dok se vrijeme ne popravi.. da li je sigurno na direktnoj svjetlosti(sunce)?
BladeZMAJ

jun 2013.

Smanji vlagu zemlje,osiguraj svijetlo,dignut ce se ;-)
ExtraPOZNAVALAC

apr 2014.

Ovo mi se cini dosta natopljeno vodom, osim ako nije zaliveno tren pred slikanje...inace kad nema sunca i topline a ima puno vode biljka staje s razvojem... :watchplant:
ExtraPOZNAVALAC

apr 2014.

Jbt pa tek sad vidio... moram ubuduce malo vise obratit paznju na datume...a ja mislio pomoc covijeku, hehe... :knockknock:
AnomalyISTRAŽIVAČ

apr 2014.

Stara tema al nema veze. Moje su slicne, isto kazu nekoliko dana kisa i niske temp. Pokrio sam ih plasticnim bocama pa cemo vidjeti :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se