VUTRA
ForumUzgajanjeProjektiranje prostoraCudan box
LEGACY

Cudan box

38 odgovora1,885 pregleda
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Nakon dugog razmisljanja sam odlucio da necu razmisljati .uzeo sam neke ambalazne iverice i kako sam mogao tako sam sklepao . Dim 1200x1200 dubina 400 mm Tu ide hps 250 Ventilator za kupatilo gore i dole od kompjutora . Stavit cu veeeliku posudu s zemljom da sam miran i unutra automatika . Jos cu ja to doradit . Ovo je pocetak . Lampa ce ic na jedan kraj sa sjenilom radi vrucine a biljku cu uplest u mrezu .

apr 2017.

malo jace ventove :thumb: i za 250w do jaja:)reflektor nemoj zanemariti,taj dio opreme je jako bitan. e sad...dali mreza,ili ne to ce ti reci ostatak ekipe :)
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Ima za sad sve
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

[bez sadržaja]
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Malo me zeza mob sori sta je neuredno

apr 2017.

samo pucaj, pa cemo sloziti ;)
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

ako kome treba ovakav wc vent a u splitu je dam mu ga abe novi normalno.
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Spalija sam tri venta od kompjutora ?? Adaptorom 9 volti . Montira sam lampu stavija tajmer. Temperatura u sat probnog rada 20' na kraju samo wc vent gore da izvlaci povise lampe ,sjenilo sam narezao tako da vuce vruci zrak . Sjeme je na klijanju. Teramagma spremna . Za pocetak ce ici mali lonci ipak jer sam nasao samo 12 kila zemlje (opasno se prodaje ta magma ) slike kad stignem ima sam posjetu a dok ga otkrijem triba mi po ure
waynejohnAMBASADOR

apr 2017.

Neato od ovih ea sigurno nai... https://www.vutra.org/threads/zemlja.9972/
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Evo slika . Folija ide malo teze . Treba sam odma zaljepiti al vecina daske je sjajna bijela i mislim da ce bit ok. Upuh pasivan . Sad cemo to sakrit i nek nikne do ponediljka .
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Hvala na odgovoru. Nasa sam tera magmu al samo 12 kg . Ma bit ce dosta a kad porastu ide veeeeliki pot da ne moram gnojit .
-BäR-ZMAJ

apr 2017.

Zaato mislia da nemoraa gnojiti u veeelikim potovima o_O Veliki potovi=viae zemlje=vea biljka=viae gnojiva :bocni:: ili sam neato propustio,kako god-sretno dalje :thumb:
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Ima sam jedan groow bez gnojenja i bez venta
-BäR-ZMAJ

apr 2017.

Mo~e se naravno i bez toga al ako ve gubia 3 mjeseca na grow,zaato nebia izvukao ato je mogue viae iz biljke :) Tvoje vrijeme,tvoja biljka :watch:,ato se mene ti e mo~ea posaditi i u prozirnoj 0.5 asici :razvaljen::... Ako mislia da je gnojivo suviano onda aibaj tako :zvizd: Pratim dok mi ne postane bolno gledati gladnu biljku :plac::oops: Sretno :gled:
hazeriZMAJ

apr 2017.

Imas dokumentirano koju sliku ili slicno?
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Ima dnevnik tu na forumu Ulje - grow pod cfl-om Nisam redovito slikao i malo smo ga morali prije rijesit jer je mirisalo ajme a stan se prodava i kupci su poceli dolazit ugl zemlju sam kupija u poljoapoteci neku profi za rasade i liu boju je imala . Pri kraju su se vrhovi lipo napunili i zadebljali . Bilo je lipo cvica
funky weedLEGENDA

apr 2017.

imas pot h na ulazu u split kad ides iz solina na dujmovaci poljo oprema -.
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Kazem cudan box. Danas bi ga jos malo uredija . Ako stignem idu slike , proba bi i potenciometar stavit da malo utisa vent .
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

-BäR- poslusao sam te i iscita 100 sati i tek sam sad luuud . Za pocetak sam uzea supstral gnojivo pa cemo gnojit ima si pravo jer sam pogleda mnogo dnevnika . Ideje se roje :banana_rasta:
antonio80AMBASADOR

apr 2017.

Evo da zakjucimo CUDAN BOX . Izgleda kao na skici . Ova vrata su definitivno mana al sta se moze . 2venta mjesaju zrak ,jedan vodu propuhuje . Sjenilo home made od kante. Pozz

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se