Ovako, pošto ja inače volim čačkati i praviti neke svoje "budaleštine", i stvarno sam kontao da nema veće budale što se takvih stvari tiče od mene :D ali no, ipak sam nabaso na lika, ili će biti budala, ili jePeni genije, listajući nedavno neke forume, naleti na temu gdje čovjek growa gandžu u kanti od 20 litara, čitam temu naprosto razbijen pod uticajem sative :D i prvo sam pomislio po naslovu te teme da mi je vrime da idem spavati smiley9934
Kako god, pomislih u sebi u tom trenutku, "ovaj mi je srodna duša 100%" :D otvorih temu, i mogao sam i šta vidjeti :D oduševljen sam, mislim nije to toliko ni teško napraviti, ali doći na takvu ideju, come on.. :vozdra:
Ovako, moj plan je isto ovakvo nešto napraviti, samo ću ja probati ORCA foliju zbavit, i sa njom "ulipiti" box iznutra, kako to napraviti a da ne spržim/izgužvam tako skupu foliju, još ne znam, ali za tako mal omjer, mogu "halalit" to nešto parica, znači ako imate ideja kako da to uradim u vezi folije, slobodno pucajte..
Kontao sam na sekundarno ljepilo, ali čitao sam da to nije dobro za tu foliju, kao kemikalije iz ljepila "paraju/uništavaju" foliju na mjestu gdje se nanese ljepilo, kontao sam ju "zagrijat" i tako ju nekako "zaljepiti" al msm da je to više glupa ideja nego korisna, ne znam tu mi je blackout..
Inače ovako bi trebao izgledati finalni produkt :D:D