VUTRA
ForumUzgajanjeProjektiranje prostoraGrow room - slaganje od temelja
LEGACY

Grow room - slaganje od temelja

18 odgovora1,997 pregleda
Green LanternISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Odlu io sam pokuaati dizajnirati sobu od nekih 5m2,polako dok budem radio stavljau slike i podatke. Namjeravam unutra kako vutru tako i povre saditi,otprilike 50-50. Do sljedeeg puta :rasta1:

sep 2014.

a nisi primetio ceo ovaj podforum https://vutra.org/forum/56-projektiranje-prostora-za-uzgoj/ sad ja trebam premestati. procesljajte malo forum i upoznajte se sa njim pre nego krenete sa temma i postovima
Green LanternISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Nisam primjetio,sory!

sep 2014.

ako planiras ufo 180w na 5m2 nije ti dobra racunica
Green LanternISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Oprema je naru ena na hempatiji i joa jednom sajtu :bananica 2x led 300w 1x led 120w folije vaze Plagron Batmix 50L Plagron Top Grow Box Bio sjemenke i joa dosta toga Odustao sam od hidroponike,mislim da e organski biti bolje,cjena za sve se kree oko 1300 eura. ujemo se! :wave:

sep 2014.

verujem da svi sa nestrpljenjem ocekuju dnevnik, ja sam za pola te kinte kupio kola koja vozim vec tri godine, a nije yugo ;)
Green LanternISTRAŽIVAČ

sep 2014.

Da,stvarno je dosta para,ali toliko bi potroaio u sljedeih godinu dana nabavljajui ko zna kakvu vutru sa strane. Preduvjet je naravno da mi grow uspije,vidjeemo kad po nem. Dnevnik uzgoja je naravno u planu,vidjeemo rezultate.

okt 2014.

Daj mi reci ciji su paneli,vidim da si dao finu svotu novca pa me zanima cije si uzeo? Za te novce mora biti sami vrh :)

okt 2014.

Kinezi iji bi bili, nema po 100 dolara europskih panela. Ja vam mogu rei da ima kineza od 300w full spectrum po 120 dolara koji ja u svijetlost daju od nekih EU panela. Svi misle kinezi atancaju ledice po podrumima, zapoaljavaju dijecu koja rade za siu, ma kita. Vidio ja, brate mili tvornice ko u apoteci a veinu poslova robotika aiaa. Nema aa kinezi su pravi borgovi, svaka im dala ;)
TantorAMBASADOR

okt 2014.

Doce dan kada cemo svi led imat ;)

okt 2014.

Jebiga joke,znam da kinezi sve rade :D Ali me zanima firma,to mora biti firma sa dobrim imenom.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se