LEGACY
Neodlucan - savjet dobrodosao !
16 odgovora1,731 pregleda
kong155
ISTRAŽIVAČ58 REP5%
→ Entuzijasta
kong155ISTRAŽIVAČ
apr 2020.
apr 2020.#1
Strain: 1. Critical Poison FAST Feminised
2. Crystal Candy F1 Fast Version Feminised
3. Cream Mandarine FAST Version Feminised
Vrsta uzgoja: Zemlja
Tehnika uzgoja: Low Stress Training, High Stress Training
Rasvjeta u vegetaciji: VIPARSPECTRA V450 REFLECTOR ILI Mars Hydro TS1000 Quantum Board
Snaga svijetla u vegetaciji (W):
Rasvjeta u cvjetanju: LED
Snaga svijetla u cvjetanju (W): VIPARSPECTRA V450 REFLECTOR ILI Mars Hydro TS1000 Quantum Board (Bloom)
Nutrijenti: SAVJET (neki kit)
Ostala oprema: Box : 1mx1mx2m
Vent izlaz: Ventilator VK100 - sa dimerom ( lupa previse )
Vent ulaz : kupaoniski (neznam model)
2x mini vent za cirkulaciju
1x Filter Primaklima PK100 (360 m³/h)
1x IONIZATOR oneConcept St. Oberholz Office A - ionizator i ventilator, pročišćivač zraka
***Muka u startu
Znaci imam problema sa Mirisima te mi je poanta ovog Growa odradit sto manje mirisno nije problem ulozit novac u opremu :)
Imam sve osim ledica te trazim savjet koje uzet, isto tako me zanimaju vasa iskustva s mirisima karboncima te mirisnim ionizatorima zraka dali to radi dali pomaze ...
Atox
LEGENDA8.922 REP39%
→ Zmaj
AtoxLEGENDA
apr 2020.
apr 2020.#2
Nemam iskustva sa indoorom ali evo odgovoricu ti prvi. Filteri funkcionisu, ne bi ih koristili za dzabe, sad ne znam koliko i kako, da li se to menja, ali funkcionisu... Sto se svetla tice, verujem da ce svi da ti preporuce full spectrum panele jer kazes da ulaganje nije problem :D
crnicar
LEGENDA7.635 REP26%
→ Zmaj
crnicarLEGENDA
apr 2020.
apr 2020.#3
Jucer si se registrirao i vec postas novu temu ::poguzi:: a na forumu toliko puta objasnjeno uzduz i poprijeko. Samo par tema trebas procitat i sve ce biti jasnije.
pocni ovdje:
https://www.vutra.org/forums/unutraanje-uzgajanje.23/
Ako ti se ne da citat evo ja cu ti rec par ''pametnih''. Ne treba ti ubacivanje zraka. Carbon filteri su zakon. HESI starter pack ti je izuzetno dobro gnojivo i jednostavno za koristit. Sto se tice svjetla ja bi ti savjetovao da pogledas na aliexpresu panele sa cobovima ili na ledtech.de zeus panele
edit. mozda najbolji savjet poslje citanja foruma ti je da nades mentora
kong155
ISTRAŽIVAČ58 REP5%
→ Entuzijasta
kong155ISTRAŽIVAČ
apr 2020.
apr 2020.#4
@Atox hvala :)
@crnicar Pozdav i tebi odmah ti raspalis naravno :D
nebi otvartao TOPIC da ima to negdje vec objasnjeno a da nije google,
koristim pretrazivac svaki puta prije TEME> trazio sam ( MIRIS, CARBON - KARBON filter, takoder sva 3 straina, VIPARSPECTRA V450 REFLECTOR ILI Mars Hydro TS1000 Quantum Board) te nisam nasao nikoga ko je radio s tim LEDICAMA ili ti ga pretrazivac mi nije dao nikakve rezultate pri pretragi.
Sto se tice gnoiva zadnji grow je bio s hesi nisam pretjerano zadovoljan prekemijaso je to bas otrov :D
Isto tako ako mi savjetujes kobove i zeuspanele po cemu su oni drugaciji/ bolji losiji od ovih LEDOVA,
Takoder ovo nije prvi grow te sam vec stari konj a tehnologija ide svakim danom naprijed, zato mislim da ljudi koji imaju (navedene lampe ili radili sa navedenim kosticama) mogu dati puno bolji komentar nego GOOGLE di bi dosli da se vjeruje svemu na netu !
isto tako ovo je Forum a form znaci > Internetski forum je usluga na Internetu koja omoguava razmjenu mialjenja meu sudionicima uporabom web preglednika. Sve poruke koje korisnik napiae i poaalje na forum vidljive su svim ostalim sudionicima foruma. To nalikuje na oglasnu plo
u (engl. message board) na kojoj sudionici ostavljaju poruke. U na
elu poruke na forumu mogu ostavljati i
itati sudionici interneta bez ograni
enja. Sudionici su naj
eae anonimni jer se pri slanju poruke na forum ne mora navesti pravi identitet. Zbog lakaeg snala~enja forum je obi
no podijeljen u nekoliko skupina prema temama razgovora. Jednostavnost uporabe i mogunost anonimne rasprave o razli
itim temama jedan je od glavnih razloga popularnosti foruma. Za internetski forum se dovoljno slu~iti web preglednikom. Poruka poslana na jedan forum vidljiva je samo na tom forumu. Forum se uglavnom sastoji od mnogobrojnih kategorija unutar kojih se nalaze teme koje otvaraju i zapo
inju korisnici. Svaka tema ima svoju diskusiju u kojoj se sudjeluje pisanjem, odnosno objavljivanjem postova. Svi razgovori/diskusije ostaju sa
uvani na forumu dok ih ne obriae moderator (stvarna osoba).
Ako ko ima iskustva s tim ledicama ili strenovima a takoder i s karboncima svaka rijec dobrodosla
mr.dr.Smok
ZMAJ15.245 REP
mr.dr.SmokZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#5
Da smirimo loptu malo.
Pretrazivac na forumu mozda malo steka.Zato mi stariji imamo naviku kad nesto trazimo koristit google.Al na kraju samo dodas vutra.org. ;)
Al stvarno ima sve vec napisano.I nekoliko tekucih dnevnika sa vipaspecrom.A ima sigurno i sa marshidro.Ako ne tekuci ima gotov dnevnik. :)
crnicar
LEGENDA7.635 REP26%
→ Zmaj
crnicarLEGENDA
apr 2020.
apr 2020.#6
Evo bratec
https://www.vutra.org/forums/oprema-za-unutra%C5%A1nji-uzgoj.24/
https://www.vutra.org/threads/led-light-emitiong-diode-cob-e27-zeus-hans-osram-quantum-samsung.1074/
a pitanje si mogao postavit ovdje :
https://www.vutra.org/threads/pomoc-pri-odabiru-opreme-za-prvi-grow.17258/
no hard feelings samo me izbaci iz takta kad netko tko se registrira jucer posta temu
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#7
Kad ve znaa objasniti ato je to forum, evo ti link na kojem ea pro
itati i kakav je ovo forum ;)
https://www.vutra.org/threads/pravilnik.10131/
Da se razumijemo, nemam ja problema s tvojom temom. Ali ono, da se ne zanosia idejom kako je ovaj forum kao svaki drugi :)
PS.
Karbon filter jako puno zna
i.
O ledicama slabo znam, ali ima tema na linku:
https://www.vutra.org/threads/led-light-emitiong-diode-cob-e27-zeus-hans-osram-quantum-samsung.1074/
Da, tema je stara, ali i dalje aktualna. Presko
i zastarjele info, jer joa se raspravlja u temi.
Edit:
Preteko me @crnicar :D
0Marac0
ZMAJ74.634 REP
0Marac0ZMAJ
apr 2020.
apr 2020.#8
Kako nema o LEDu?
Viparspectra, Mars hydro, Mars ts 1000,Zeus 308xt,pa
ak i ove jeftine verzije smo iskomentirali!
Gle, ti trebaa odlu
it, dali bi COB, Quantum board, panel sa aktivnim hlaenjem itd.
Po tome ato imaju samsungove lm301b ledica. Da si malo pro
itao, iata o rasvjeti znao bi ata je COB, a ata quantum board i koja je razlika. Zeus 308xt je ima najnoviju generaciju chipova. COBovi cxb, recimo su ve
u svakom drugom dnevniku.
Imaa you tube i tamo mo~ea vidjet raznolikost i efikasnost LED rasvjete! Ali, o
ito je lakae, kad ti netko sve servira i objasni!
kong155
ISTRAŽIVAČ58 REP5%
→ Entuzijasta
kong155ISTRAŽIVAČ
apr 2020.
apr 2020.#9
hvala decki/cure da me niste bas razapeli ali da razumno ima vec dosta objasnjenog samo treba trazit , pretrazivac je malo u banani tako da scroll rijesava sve XD ovih F1 brzih nigdje za nac dnevnik pa ako ko naleti nek posalje LP
Sorry for topic and tnx
apr 2020.
1 / 9
apr 2020.
apr 2020.