VUTRA
ForumUzgajanjeProjektiranje prostorapomoc saveti za veci box,2vrste povrca i ganja?moguce?
LEGACY

pomoc saveti za veci box,2vrste povrca i ganja?moguce?

18 odgovora1,280 pregleda

okt 2012.

pozdrav za sve,hm nemojte sad da pomislite da sam lud ovo mi je prvi box i indor pa me interesuje dali je mogu povrce +biljke u jednom vecem boxu npr 3×2.5×2sve u jednom prostoru sa jednim ventom i tri svetla razlicita ili moram tri manja boxa sa obzirom na brzinu i velicinu rasta??sad sadio bi salatu,paradajz ili papriku probno pa bi sldeci put pravio hidroponski plastenih za povrce.recite dali neko ima iskustva,mada sam ovde video mnogo male boxove ali vase iskustvo mi znaci:)forum je super,citam ga danima ali sam postao mnooogo nestrpljiv:)) sad biljke bi ubacio u dwc kante ako ih nadjem ili napravim za salatu imam one americke kontejnere koje mnogi na netu buse od gore i prave za od par do 15 biljaka

okt 2012.

Ne razumem zasto ne bih mogle,samo oko svetla pogledaj malo na forumu ;)
He-ManLEGENDA

okt 2012.

Na~alost ovo. Jer sve navedene biljke uklju ujui i kanabis imaju razli ito vrijeme vegetacije i cvjetanja.

okt 2012.

kontejneri su marke sterilite 30 galon tote a tri boxa znace i tri venta? dali moze samo nekakvom folijom koja se moze pomerati da se razgranice bez nekih ,,tvdjih zidova"??

okt 2012.

Mozes da uzmes alu folije za sajbe:)

okt 2012.

tesko da ces tako, ako u jednom boxu treba svetlo, u drugom gde treba mrak imati potpuni mrak

okt 2012.

ok sad videh opciju za ispravi post:) ok hvala vam,ostavicu jos malo da cujem komentare...ali vidis o tome da negde treba dan a negde noc nisam ni razmisljao:)))
BladeZMAJ

nov 2012.

Ako i uspijea bit ce ti to najskuplje povrce koje si jeo...sretno..
Smoke_WeedPOZNAVALAC

nov 2012.

pa ne mesaju se babe i zabe :) ako hoces dobru vuju onda samo to ;)
usrnameAMBASADOR

nov 2012.

Koliko sam upoznat, postoje biljke koje svojim mirisom odbijaju razne nametnike (lavanda, eanjak, metvica, lovor...itd - evo link pa ako se kosi sa pravilima foruma slobodno mod neka briae Bio za) pa ako je rije o nekom vrtu, vjerujem da ne mo~e akoditi iskombinirati s njima...za unutraanje uzgajanje (u boxu) nisam siguran je li izvedivo, ali mislim da je mogue. :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se