VUTRA
ForumUzgajanjeProjektiranje prostoraVrata za ormar
LEGACY

Vrata za ormar

22 odgovora1,628 pregleda
RollingUpISTRAŽIVAČ

feb 2014.

Pozdrav,nov sam ovdje,moje je pitanje ako ste ikad culi za zipper doors,i kako se to opce zove u hrvatskoj? googlao sam sve zivo i nikako nemogu nac nigdje u hrvatskoj (moze i slovenija ali s dostavom u RH),jel neko zna di ima to za nabavit il neko mozda to ima jer to bi mi stvarno trebalo da postavim onako u unutraanjost ormara kao dodatna vrata/zastita od svijetla tokom noci,evo vam i par slikica pa da se ne zajeb* s googlanjem :respect: 3014.IPB 3015.IPB 3016.IPB
budjavBudAMBASADOR

feb 2014.

brate nadji materijal neprozirni, odi nekom kroja u da ti bazi zip i za ormar priljepi/zabij/zaaarafi..
RollingUpISTRAŽIVAČ

feb 2014.

hmm,mogo bi i tako,al mislio bas kupit cjelo u kompletu..
budjavBudAMBASADOR

feb 2014.

bacit ces hrpu para, ovo ti zbilja kroja sam u ini, ali dobro u choose u pay..
RollingUpISTRAŽIVAČ

feb 2014.

a vidi,trebam kvalitetno,neki krojac ce samo zasrat,ako necu nis drugo nac onda nosim krojacu,pare mi nisu problem makar ni ne mislim bas da ta vrata puno kostaju...znaci,ako jos neko ima nekakvih informacia o tim vratima slobodno napisite.. EDIT: @budjavBud kakav materijal preporucas ako bi nosio krojacu a da je neki reflektivni bolje?
t@maraZMAJ

feb 2014.

Gledaj ovako,ako ka~ea da ti pare nisu problem odea u firmu koja izrauje tende,cerade za kamione i sli no i oni ti naprave ata god ~elia a boju mo~ea birat.
fourtwentyENTUZIJASTA

feb 2014.

http://www.alibaba.com/products/F0/zipper_doors.html?relatedKey=zipper%20doors&tracelog=spelling_check&oriword=zipper%20dors a pokusaj i sa ebay a za alibaba mozes reci da kupujes testni uzorak ukoliko traze da narucis 1000 setova ili vise.
SLO-EraLEGENDA

feb 2014.

esto kao resenje pomogne- i ak traka http://www.manal.hr/alat/product.php?id_product=198

feb 2014.

Ako pare nisu problem kupi se gotov box i prst u uho.
RollingUpISTRAŽIVAČ

feb 2014.

hehe istina,a ja se tu zajeb sa postavljanjem trake na ormar ;P a nista hvala svima,vidit cu sta mi je nabolje,probacu sve ove prjedloge pa koji ce bit naj,pozz

feb 2014.

Nema ata puno probe sve ima svoje cijene i samo moraa znati ata ti najbolje paae. Ajd javi kad nabavia ata si nabavio.
RollingUpISTRAŽIVAČ

mar 2014.

Nisam ni skuzio na odgovor na ovu temu,uzeo kompletni box i gotovo,strpao u MALO veci ormar i to je to,sad cekam neke novce za sjemenke, OG kush il neki opasni strain i rokaj ;D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se