VUTRA
ForumUzgajanjeProjektiranje prostoraSkalar 2012 ( box )
LEGACY

Skalar 2012 ( box )

24 odgovora1,353 pregleda
SenzaPietaPOZNAVALAC

okt 2012.

dimenzije boxa: sirina 60cm visina 120cm dubina 70cm unutrasnjost oblepljena onom zastitnom folijom za auta dok se u unutrasnjosti boxa naslo sledece: 1 x sylvania 250w 1 x cool tube 125/400mm 1 x fleksibilna cijev ona plasticna/najlonska 100mm 1 x plasticni reducir za cijev 2 x ventilator 185m3/h 120mm jedan ventilator na pocetku coole tube i jedan u zidu,koji izbacuje zrak direkt vani,bez filtera na zadnjem sam katu zgrade,na cosku,gore je nemogu izaci tako da cu riskirati to da pustam direkt zrak vani 2 x ventilator 12v DC Fan ( dole ) 1 x punjac univerzalni sa radom do 24v 1 x digitalni tajmer 1 x lanac 1 x staklena vuna 2 x ploca drvena 60 x 70cm 5 x letve drvene 4m 1 x knauf ploca ...i jos mnogo toga,al da ne pricam puno... http://www.youtube.com/watch?v=SGPvLbk8cR0&feature=youtu.be P.S. Akvarij gore je isto projekat za sebe,jer dodje skoro isto kao i box ,al totalno neutralise ionako slab zvuk koji dolazi iz boxa,odmara zivce i pokriva pricu o preuredjenju stana pusenje dzidze nije kriminal i ne odstupam od tog stajalista uzivajte

okt 2012.

sta ces sa staklenom vunom
SenzaPietaPOZNAVALAC

okt 2012.

staklena vuna je stavljena izmedju gips ploca
Petar PanPOZNAVALAC

okt 2012.

predobro :-)))))) izgleda super, totalna kamufla~a dva pitanja: 1. kako vrata funkcioniraju, tj kako se otvaraju, kako dihtuju? 2. kuda zrak ulazi u box? ne mogu to sku~it iz filmia @PowerSeed vuna je za zvu nu izolaciju, pogledaj npr. na 1:00, mo~ea vidit lijevu stranicu, to su dvije knauf plo e, a izmeu je vuna super je filmi, ali bi bilo bolje si to sve objasnio u slikama. pretpostavljam da ti se nije dalo jer je previae posla, ali ova tvoja izvedba stealth boxa je stvarno neato posebno. majstor si kamufla~e, mijenjaj nick u kameleon :-)))vlastita ~ena te ne bi sku~ila da uzgajaa u stanu. aj daj joa malo info-a i u~ivaj u pogledu na akvarij, pozz
SenzaPietaPOZNAVALAC

okt 2012.

1395.IPB znaci vrata se izvlace u levo i posle imaju 4 sarafa u cetiri kuta sa onim plasticnim cepovima,tako da dihtaju dobro 1396.IPB
x-cluberPOZNAVALAC

okt 2012.

Super pedantno odraeno kamuflirano extra! :) Zanima me gdje izlazi zrak/miris? Ovo desno na vanjski zid? Rupa u zidu?
SenzaPietaPOZNAVALAC

okt 2012.

........
x-cluberPOZNAVALAC

okt 2012.

Hehehe... ok, orav... :P
Big LLEGENDA

okt 2012.

gledajuci ovo sam se sjetio necega, kako napravit najbolji stealth u povijesti? stavit box u akvarij sa piranjama :D (naravno zakamufliran morskim travama, kamenjima i *****rijama ostalo je na vama da smislite nacin, ja sam ih vec 3 smislio xD
STeFISTRAŽIVAČ

okt 2012.

JE akvarij 4x4 metra
usrnameAMBASADOR

okt 2012.

Postavljanjem akvarija iznad growboxa prekraio si jedno od osnovnih pravila sigurnosti - voda nikad iznad elektri nih instalacija.
Big LLEGENDA

okt 2012.

atef nisam mislio na instalaciju sa 2 puta po 600 vati nego automatic box sa 150w hps il 250 MAX :)
SenzaPietaPOZNAVALAC

okt 2012.

To mi je u krvi,oduvek sam voleo krsiti pravila...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se