Dame i gospodo predstavljam vam najmani najtisi box na Vutri.org
rjec je o tome da se ja volim igrati pa sam se igro i napravio PicoBox visina 40 cm duzina 20 cm i dubina 10 cm unutra su 2 pc venta od 4 cm jedan upuh jedan ispuh
jedno grlo e27 pogodno da stane unutra i cfl 32 w sad je unutra 20w cfl bok je kutija u koju stane 2 butelje vina :D
stavio sam unutra klona herijuane kao test pa cemo vidit kako raste biljka pod jednom zaruljom u relativno optimalnom prostoru naspram lumena :D
ImageShack - Online Photo and Video Hosting
nemas beda za to vlaga je optimalna malo je klonuo jer je presaden par sati prije videa :D
trebo bi dat po mojoj procjeni 5-10g sa teningom i 15 pa da vidimo :D
ovako box se zapalio to jest izgorio mu krov ...... znaci project fails i pouka ovoga je ne radite boxove od kartona ma kako god on debili bio jer ipak je unutra struja i zarulje koje isijavaju toplinu a i mogu gorit :D
HAAHHAHAH izgorioooo
The Trammps - Disco Inferno - YouTube
Znam da se od trave moze izgorit al ovo prvi put vidim. Imas li kakvu sliku spaljenog boxa xddddd? :spcartman:
ma nije problem to je i onako bio pokus ocekivao sam ja tako nesto kad je boks biomali i od kartona tako da je i bio na mjestu di se nemre nista zapalit ...
Ma zna weedetix da se ja samo zezam i ne mislim nis lose ;)
Al ruku na srce, ovaj box si trebao slikat kad si ga klepo, zapalio i bacio na kisu hahah pa to bi bio LOM mogo bi film odma na kanabis.tv pod humor sekciju :P
Pa da sam bio tamo i vidio mislim da bih VRISTO od smijeha haaahahhaha