VUTRA
ForumUzgajanjeStrain ReportWhite Widow Autoflower by DInafem
LEGACY

White Widow Autoflower by DInafem

53 odgovora11,693 pregleda

apr 2020.

Ovaj strain sam morao spomenuti tu budui da sam ju imao priliku viae puta uzgajati i uvjek je premaaila o ekivanja viaestruko i zbog toga je za mene vrijedna spomena. Konkretno o strainu: Indica /Sativa 65:35 THC : 15+ Svi ovi podaci se odnose na indoor uzgoj iz vlastitog iskustva,volio bih ako ima joa tko zaista da podjeli i svoje iskustvo s strainom budui da sam dobio dojam da je rije o jednoj stabilnoj genetici pa me zanima jesam li ja u zabludi ili joa ljudi djeli sli no mialjenje. Vrjeme cvjetanja 80-100 dana( ovisno jel topirana ili ne ) Po etak cvjetanja takoer ovisi dal' je raen supertoping ili ne,naime ako ju se ne dira o po ima s cvjetanjem izmeu 25-30.dana, ukoliko je topiramo 35 pa do 45 dan je potrebno do prvih cvjetova. Iako topiranje ovog straina produ~iva ciklus 20-30 dana, u to vrijeme biljka se i viae nego udupla nego ona ne trenirana, konkretno u istim uvjetima netopirana 35-40g, gotova za nekih 77,78ndana, topirana 115g za 103 dana. Ono ato je uvjek isto je kvaliteta, ljepjiva i ukusna biljka za puaiti,puna kristala bila mala ili velika, nakon kurjanja dobije crvenkasto -naran astu boju ,a meni miris najviae podsjea na neki citrus,mada ima druk ijih opisa. Klijanje sam imao 6 od 6, dva paka po 3 sjemenke, u maramici bi se sjemenka otvorila u roku 24h svaka.bez pretjerivanja . Uzgajao sam ju i pod HPS i led i cfl, svaki put je imala svoj karakteristi an miris i djelovanje. Ina e sam ljubitelj indice ,ova biljka iako raste kao Indica, izgleda taj feno, rad je suprotan,kao da je omjer obrnut u korist sative, vjerujem da bi ljubitelji skunka s ovim strainom bili ugodno iznenaeni, naime dosta puta umoran bi zapalio i krenuo le.a taj dim mi ne bi dao oka sklopit i znalo je biti frustrirajue. Za smirenje da.ali spavanje ne . Ukoliko se nekad netko bude dvojio dal' ju topirat ili ne ,nadam se da e mu ovaj post pomoi da odlu i ato ~eli dobit od biljke,topiranje e se odu~iti sazrjevanje no zato e koli ina biti ravna nekoj foto biljci.Uz kvalitetnu zemlju hranu tra~i samo u tragovima prakti ki da bi ostvarila jako pristojne rezultate ,ja ih nikad nisam aopao pa vjerujem da moze i vise nego sam ja dobio. Treba napomenuti da je jako osjetljiva na plijesan,obavezno dobra ventilacija,pogotovo zadnja 2 tjedna cvjetanja, 2 puta sam ju morao skinut ranije zbog bui pa je dobra ventilacija neophodna ako ~elite izvui maksimum od ove biljke koja je zaista uz bok mnogim foto biljkama s svim prednostima autoflowera. Uspio sam par svojih slika na iz galerije,ova je konkretno organic/guanokalong,led e27 toliko od mene, nadam se da e se netko priklju iti s svojim iskustvom,ostajte mi high::listomahanje:::rasta:
gmedAMBASADOR

apr 2020.

Upravo ga imam u boxu, @Vutrajojo nakon koliko si ju topirao? Meni je danas 24. Dan

apr 2020.

Ma zaboravi na toping frend, uprskat ces ljepu biljku.. zapravo sam falio u tekstu jer ne radim toping nego tvz "supertoping" , s automatima to radia im izae drugi kat listova, topiraa na drugom katu.a na prvom ,katu ispod,skinea jedan list, u teoriji bi trebao dobiti 3 jednake grane umjesto jedne glavne koale,ali nije pravilo.. ako zelis prihvatiti savjet"po ni ju savijati, stalno e ti rasti male gran ice iz glavnih grana ,dosta brzo sve to ide pa zato je probaj ato viae rastvoriti kao lepezu,garantiram da ea tako dobit dosta.ako ostavia bez treninga .jedna glavna koala i nekoliko ja ih grana Pa. Ne znam na emu je ali pripazi s gnojenjem, puna je duaika.. i mo~da da namjerno malo udaljia svjetlo jer bude nabijena,noda na nodi,sad e po et rast nenormalno brzo, im doe do 25,30 dana ;)
ZinjoPOZNAVALAC

apr 2020.

@Vutrajojo Bas sam ih malo pre narucio na hempu. Zanima me iskreno kakav je dim? Nisam u fazonu medicinke itd vec da me lepo osamari dok pecam ili sviram gitaru. Naravno i uz film. Ne volim osecaj kao da sam popio dva piva vec malo i da se zabrinem uz poluretardirani osmeh xD Znam da je dosta hvale, al nikada nisam probao... Takodje sam narucio i sweet skunk northen light i amneziu haze. Pa ono, sto znas napisi. Ziv bio oci ti se caklile!

apr 2020.

Pa mislim da ea upravo ono ato ~elia dobit, ispo etka rad u glavi 100km/h, poslje umiri.uglavnom ako tra~ia neato kreativno nisi pogrjeaio.u viae navrata sam ju sadio i svaki put isti feno, moj savjet svakom bi bio da je topirat.odnosno supertoping ..malo e odu~iti petnaestak dana ali zato vrati koli inom...nisam slu ajno baa ovaj strain pored svih ato sam sadio odlu io ovdje opisat ;)
kekAMBASADOR

apr 2020.

Ja imam white widow auto od RQS, stara je 19 dana. Bila je na balkonu sve do neki dan kada sam je unio u box zato malo zaostaje. Ja sam je topirao odma im je izaaao 3 par listova, kao ato mo~ete vidjeti na slici. Dole je slika od ju er, ve se vidi kako su krnule dvije grane gdje sam je topirao. Slika od ju er
kekAMBASADOR

apr 2020.

Pozz ekipa, izgleda da je moja udovica dobro prihvatila toping :D Zbog gu~ve u boxu vrijeme e provoditi preko dana na balkonu a naveer unutra po nekim kineskin malim "full spectrum" panelom na sredini sobe bez ventilatora pa kako joj bude. 25. Dan Odraen LST i tjt od treninga, samo u njega nastaviti kroz cijeli grow.
GronaZMAJ

apr 2020.

`ta mislia pod ''list''? Jedan kat ili baa jedan list od dva jel...? Sry za spam

apr 2020.

Da, nakon ato topiraa iznad drugog kata otkinea taj jedan od dva lista s tog drugog kata&dakle treba ti ostat 2 lista na prvom katu i 1 na drugom:)

apr 2020.

https://www.vutra.org/threads/jh-auto-bm-auto-ww-auto-400w.15393/page-10#post-470779 170363810 Pyramid Seeds.
Kobrovan96AMBASADOR

maj 2020.

Evo da se i ja pohvalim udovicom.. 65 dan slikana na spavanju 95cm visoka
meinkampfENTUZIJASTA

jun 2020.

Pozdrav dtru~e.Piaem prvi put.Iz Vojvodine sam.Mo~ea li mi preporu iti neku dobru sortu sa dobrim prinosom!Da je automatik ali da je zasaen napolju!Imam dobro mesto,moj vonjak,ale je odr~ava,imam podraku.Treba mi neato ato bi me izdiglo iz depresije,teake.Uz to sam 8.god.bio na horsu,a 20.god.sam na metadonu.Prvi put sadim automatik vani.Molim te savet za sorte za dobar prinos,da me digne,kao ato rekoh.Uzimam od hempatije Royal Queen?Mislio sam Sour Diesel,Northen Light i baa White Widow.Pozdra dru~e od Vladimira i posavetuj me dru~e!
zg.growerPOZNAVALAC

jul 2020.

Prvi zasadeni automat mi je bio White Widow XXL od Dinafema, bila mi je na balkonu u plasticnoj kantici od 12l, Hesi gnojivo, Potgrond H zemlja, dala oko 80gr ako me sjecanje sluzi sto je premasilo sva moja ocekivanja, od tog dana gajim samo automate jer su mi najprakticniji, a i dva puta godisnje mogu growat posto sam u dalmaciji pa me sluzi vrijeme.. Odlicna sorta i sigurno cu se vratiti na nju kad isprobam jos neke sorte s popisa
meinkampfENTUZIJASTA

jul 2020.

Pozdrav dru~e!Ka~ea 80.g.suvog,jesam u pravu?Vi u Dalmaciji ste u prednosti od nas u severno-zapadnoj ba koj,ta nije kod nas kiaa i grad lupa sve do ju e kao i proale godine.Ja jedino da sadim po etkom jula,jer bude miholjsko leto do kraja oktobra.Uzeo sam Northen Light,Ak,,Gorillu i Critical.Ka~i mi sve ato piae o prinosu,jer u saditi outdoor,ale ih pazi.Ove godine prvi put radim auto napolju.Tvoj savet da ih topiram ili airim,koliko da ih zalivam nedeljno,jer Ti rekoh ale to radi.Piae na N.L da daje do 200g.da li suvog ili ubranog?Jer sam sadio klasike i znam da se gubi 2/3 na kraju.Pomo dru~e,i verujem da ea me shvatiti!?}iv Bia!
NogudAMBASADOR

jul 2020.

udovica je toliko masna da se buksna non stop gasi:D + fino sljaka, dogodine opet :rasta:

jul 2020.

Veliki riapekt za motanje Slovenca u gumenim rukavicama, ja jedva golim rukama. Mlad sam i neiskusan, ali po svemu ato sam itao ato ovdje na vutri ato drugdje na internetu, 107 dana mi se ini puno za automata. Jesam li neato propustio?
Big LLEGENDA

jul 2020.

@Vutrajojo jesi probao da ostavia du~e da cvijeta dok trihomi ne budu onako crveni? Da li mislis da bi postigao efekt spavanja da ih pustis duze? Bas me zanima to jer imam Critical+ i ne da mi spavati. Pobran je sa vecinom mlijecnih trihoma pa zato.

jul 2020.

Jojo je u Banoviima :D

jul 2020.

Ja guglam gdje su Banovi i :lol: Reko kolega naaao posao, o~enil se:)

jul 2020.

Svi emo mi doi na red, samo polako :D
caspeZMAJ

avg 2020.

gasi se od vlage ne od masnoce

dec 2020.

Ina e imam problem s ranijim skidanjem,pa kad imam sree da do ekam prve ambere presudim im. .osim ako nije stiska naravno.. Nemojte ovjeku zaspamat temu :)
Saul GoodmanAMBASADOR

dec 2020.

E ovaj strein iduci ide u svetu kutiji na gajenje, uvjerili ste me dovoljno da se odlucim za njega. ::listomahanje:: Hvala :rolleyes:
BizzzoZMAJ

jan 2021.

@Saul Goodman A jest ti i trebalo puno uvjeravanja. S obzirom da me nije bilo na forumu neko vrijeme, sad vidim gdje se moze unaprijediti forum ali ono na najjace. Zavrseni dnevnici uzgoja i strain repot. Tako cemo i napraviti ne mislis li @Vutragenjo ? Krecem ovih dana :D
Saul GoodmanAMBASADOR

jan 2021.

Teako ~abu u vodu natjerati!
SitriPOZNAVALAC

jan 2021.

Odli an strain i ja se nadam ovakvim slikama za koji mjesec. :D

jan 2021.

Pozzzz svima,trebam pomoc oko biljcica,tek sam

feb 2022.

Planirana za uzgoj ove godine! I ja sam maloprije naru io!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se