LEGACY
Super lemon haze by Linda seeds
14 odgovora2,825 pregleda
0Marac0
ZMAJ74.634 REP
0Marac0ZMAJ
mar 2021.
mar 2021.#1
Super Lemon Haze od Linde, jedan od so
nijih Sativa strainova, ato ih Linda nudi!
To je ukratko, opis sa Lindine stranice...
Uzgajao sam ju ispod quantum boardova (LED) i treba joj dosta mjesta, kao i ve
ini haze strainova. Ali u vegetaciji se lako savija, pa odmah i lakae ju je trenirat!
Hranio sam sa Advanced nutrients gnojivom.
Bazno gnojivo:Iguana juice grow i bloom
Korjen: Piranha
Boosteri:Nirvana, Big bud i Overdrive
Aditivi:Carbo-load, Rhino skin
Svako zaljevanje sam davao hranu. Nirvanu i Carbo-load svako zaljevanje po pola doze, jer je Iguana organska i biljke ju obo~avaju!
Kod mene je bila 8 tjedana, s time da nakon 6.tjedna izgleda zrela za branje. Sre
om, pa sam na Seedfinderu, pro
itao, da ju treba ostavit dulje i pratit trihome. Pobrao sam ju 2 mjeseca kako sam prebacio na 12/12(8 tjedana cvata) ...biljka ima jak strech, pa sam joj ubacio bloom, odmah po swichu, da ne ode u vis, kako bi trebala. Ina
e, skrati se malo cvat,mo~da tjedan dana, davaju
i bloom, ranije. Ali za ovakav strain, treba strech, jer ima ogromne vrhove. Koje bi rae, da su se joa malo istegli, ali i ovako je dobro!
Vrhovi su, barem za mene, dosta mekani. Ne flufasti, baa mekani, ali kompaktni... Sada se suai, nekih 4,5 dana i postaje tvra, ali opet ne hard rock, kako volim, ali zato je prekrivena trihomima, ato je ipak va~nije:)
Bilo je i neato larf vrhia. Oni
e za kola
e i sl.
Ovakvi, gornji vrhovi su solidni i kada se malo osuae, dosta se stvrdnu.
Uglavnom, ovo je strain, kojem bi ostavio 6-10 glavnih vrhova i pustio ju, da strecha!
Smoke report :
Najviae se osjeti lemon strain ili po limunu, ali joa
u nadodat, kad ju prvu, ujutro zapalim:)
Prava sativa! Malo mi digne raspolo~enje, ali stoneru ko meni, bitno da je jakog dima. `to i je... Nije u samom vrhu, ali tko voli Sativu, ne
e po~alit!
Nadodam,kada se osuai za finalni report, mada ju je brat uzgojio, ali prvi grow, pa bolje da probam i ovu, jer mu baa nije ialo:)
Ako sam iata izostavio, a da vas zanima, slobodno komentirajte, pitajte ili dodajte :thumb:
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
HARD SOLUTION
LEGENDA6.071 REP11%
→ Zmaj
0Marac0
ZMAJ74.634 REP
0Marac0ZMAJ
mar 2021.
mar 2021.#7
Pa meni biljke krenu bljedit, sredinom cvata, a nekih veih nedostataka, nije bilo. Svako zaljevanje, neato od hrane su dobijale, a u vegetaciji sam koristio Canna terra professional plus, tako da sam jednom hranio u vegetaciji!
`ta se cal/maga ti
e, meni je voda iz pipe dovoljna. Tamo kad prebacim, dam par kapi
istog koncetrata(Atami ATA verzija) i to im je dosta!
Njima nisam, ali znam dati grow u cvatu. Kako imam Iguanu grow i bloom, dam pola pola, da dobiju malo duaika. To su OG kushevi ~icali, isto kao magnezij...
Da odmah nadodam na smoke report. Ju
er sam zapalio, prvu u danu i ljepo digne volju... Po
eo se airit miris oko kue. Dosta se lemon strain osjeti. Sve u svemu, odli
an strain!
7/10 bi bila ocjena, s time da 10 ima, za sada, samo Amnezia.
Trebao sam joj dat joa jednom grow, da se malo strecha, jer vrhovi su mali debeli:), ali uz njih su mi 2 Somanga, pa sam ih dofurao na istu visinu!
Somango
e isto u temu, samo da zavrai. On je neato extra. Hard rock budovi:)
Preporu
ujem strain, tko voli sative!
Do sada, me samo Royal gorilla(RQS) razo
arala. Dao sam joj viae aansi, ali tih 28% thca, nije se pokazalo!
Evo joa koja slika, tokom growa
Tu su obje, zauzele su ve
u polovi u:)
Za sativu, dosta brzo cvate.
mar 2021.
1 / 8
mar 2021.
mar 2021.