VUTRA
ForumUzgajanjeStrain ReportBig Bud - Sensi seeds
LEGACY

Big Bud - Sensi seeds

10 odgovora4,059 pregleda

jan 2020.

Big bud,sensiseeds,Plagron paleta,plagron growmix zemlja+castings..idealna za puait,very very high flo!!nikako da se uduvaa,pa kao;meu ljude,jer se gubia na sekunde..lol Foto 6ih grama(za probu)..pa se "malo" dimi... anddby lovetogrow a okus,po jagodi evju,v aumi...mmm

maj 2020.

Ovaj put,opet prilika pušit istu vutru.. Ova je vutra,bila čak na testiranju,u Nacionalnem lab.RS(oko 70€,košta testiranje, btw,a môže se slat bilo koju supstancu,a dobiješ rezultate na papiru,sve lab.tahnikama istestirano,kolikšni je postotak,čega..) U našem primeru,trazili se rezultati postotak THCa,CBDa,a i nekih ostalih elemenata (meni nebitnih,al nekom bilo..),pa znam kraj priče..20,5 i nešto %Thc,cbd ,bio nizak koliko se sječam, pod 1%.. Vutra je bila gajena, u prvom postu zapisanimi -medij,đubriva... Plagron. Gajio se i Indoor tehnikom( Big bud), u početku septembera 2019,završavala tura :outdoor Big bud,od sensi seeda, seveda. Danas smotao jox... ...i zamalo, dá me nije lupilo dvaput jače,koliko me inače dobar Grass opali!! Mogu reč,za strain,definitivno priporučujem za gajitelje svakog "ranga",pa i nás,početnike.Bio sám uz grow toliko,da sam saznao potrebu,svaje bilje,i nisu zahtjevne,samo traže malo pažnje,a i dooosta mira, da ona odraste,svoj životni ciklus. Puši se ekstra jako "gust" dim,dva tri udaha, počne da "choka"(guši na kašalj)..al fura opušteno i nije,za 'početnika',prví púť i slično.. :cool: Probao sam u rizlu,I na vejp...I ako je ljepo , kvalitetno osušena,ko ova,I tog grow a,fino i na vejp,a za rizlu perfect! ✌️By lovetogrow

okt 2022.

Pozdarv Daj mi reci koliki joj je foto period? U kojem mjesecu si ju pobrao? Jel stigla odradit svoje do kraja? Kakva se pokazala sa vlagom? Koliko bi ju ocijenio po mirisu i okusu i kakav je? Koliki je prosjek suhih hedova po biljci (navodno piae da ima ogroman yield)?

okt 2022.

Pozdrav @VigorMS ! Zavisi i od grow uvjeta,koje imaa. Ak mo~ea raspolagati uravnavanjem vlage -mo~e to super ispast! Od Sensi seeda Big Bud,brao sam nekde u 56.dana(8.sadmica od prvih cvatova,zna i +15.dana.Mozes ti to obrat i pre-zavisi od uzgoja- ime?kokos,zemlja,hidro..? Peace,ak te zanima viae o sami getici kucaj Seedfinder i dobit ea sve info Al smoke?jak,gust dim,earthy i na citrus ak mi imala okus.priporucjem svakako.big bud mi je omiljeni strain meu tim hybridima .. Peace by Lovetogrow

okt 2022.

E hvala ti puno!

okt 2022.

Nema na emu! Rado podjelim informaciju,pogotovo oko straina kog sam gajio.Ja sam probal Big Bud-Sensiaseeds,Bigger Bud-BSB,...Na kraju uvjek zadovoljava tako kvalitetom ko i kvantitetom(ovisi od vel.prostora,te uslova u njemu)..jest big yealder(da mnogo)! Ja sam trenutno zapel na Somi.imam par menki od Lavender #1(jako priporu ujem) Somango (jak dim za puait-jedan izmed omiljenih)..Lavender OG u sad odgojit-pa u radu na kraju napiaem i smoke report. A jesi pogledal na Cromu,Google: Kucaj: Seedfinder-tamo imaa na engleskom sve strainove koji su danas dostupni (i ne),al u Strain-search,upises pravo ime straina koji te zanima i ispise se ti npr.20 tih strainova i kroseva-ti samo biras banku koja je zapisana u tabeli.jako jednostavno! Ja je imam ak na naslovnoj str.tel.!hehe,kad ga upalim-mogu direkeeekt u Seedfinder i na i ata me zanima od straina.Poznas stranicu? Da ne piaem nekom" ko je to znao pre menesmiley9934:lol:"..lol Peace by Lovetogrow I ata god te zanima-tu smo,da podjelimo iskustva jeli! :) puno pozdrava.Danas praznik,sutra praznik..pa u malo po netu;(da "vraim"projekte u glavi,na papiru-i onda u praksi..) Dr~ se! I Sretno sa BBjem.kako su sada? Jesi posadio i izbile ve ?(sry ak sam brcnul u tamu,al zaboravio sam ak sam vidjel nekde-sory..bum pogledal profil ak ti otvoren) Ja sam do sada bio skroz na Plagronu grow mix zemlji i Plagron zelena linija ubriva. Ali Soma Sacred soil i aj su ekstra! Samo se aj priprema koz grow,a zemlju zavrsis ve na pocetku :) !kuha se 12.sati,jos dan

🔒 Ova tema je zaključana