VUTRA
ForumUzgajanjeStrain ReportNYCD (New York City diesel) - Soma Seeds
LEGACY

NYCD (New York City diesel) - Soma Seeds

10 odgovora2,179 pregleda
BizzzoZMAJ

apr 2022.

Pozdrav Vutro! Dodatne informacije iz prve ruke od @Somaseeds i njegove ekipe ( Albert, Rico, Artist ) te moderatora i cijele zajednice mo~ete vidjeti na Discord kanalu Soma Seeds https://discord.gg/wAVAtqWnz5 NYC Diesel ima svoje korijene u Velikoj jabuci odnosno New Yorku. Prijatelj je donio sjemenke i rekao da je to najbolja sorta koju je ikad popuaio, imao je dredle do poda pa sam mu povjerovao. Ova sorta ima okus i miriae poput zrelog crvenog grejpa, kada jednom dotaknete svje~e pupoljke, ne mo~ete osjetiti miris ostalih sojeva u svojoj sobi ili vrtu. NYC Diesel e vas ostaviti s egzoti nim okusom, egzoti nim mirisom i egzoti nim HIGH-om. @beatija je imao grow NYCD. Evo ovako javno ga pitam da napise nesto ako ce uhvatiti vremena. Znam da ima sve zabiljezeno, mogue da ima i dan danas joa i za zapaliti :D

apr 2022.

Evo da napisem onda koju rijec kada me bizz obiljezio, uzgajao sam NYCD jos tamo 2017 cini mi se. Sjecam se da je grow krenuo izuzetno lose, vec na pocetku sam izgubio oba kotiledona ali biljka se pokazala kao izuzetan borac i na kraju je bila i vise nego dobra. Uzgaja se prilicno jednostavno, dobro podnosi hranjenja i malo vise temperature u boksu tolerira. Sve vrste treninga preporucujem topiranje, vezanje i sl. Dim je bio dobar, klasicni disel hint sa citrusnim notama u pozadini. Rad je sativast, glava je zaposlena ali ne previse, tek toliko da mislima ne odlutate predaleko. Nakon dobre pljuge to zna potrajati 3+ sati, za mene osobno idealna pljuga za sjesti na plazu u lezaljku i uzivati u svemu oko sebe. Ove godine cu je ponovno saditi pa cemo je popratiti tamo na kraju ljeta, a do tada uzivajte u slikama. PS uzgajate organic, kako biljke izgledaju mocno.
SomaseedsAMBASADOR

apr 2022.

Check this link for a video about the New York City Diesel.. Soma CHECK HERE
BizzzoZMAJ

8. okt 2025.

Uglavnom klasik. Jedno 7-8 tura sam odradio po 1 biljku. I evo opet sad klijao. Evo samo neke od slika kroz growowe. Link je ovdje. Puffan Soma NYCD nakon 4 tjedna cure-a  miris brutalno citrusno-diesel, otvara nosnice ko da si zagrizao u grejp pored benzinske. Okus u jointu gorkasto-limunast s funky zavraetkom, u vapi joa izra~enije. High udara brzo u glavu, digne te, razveseli, malo ra https://www.vutra.org/threads/lumatek-300pro-nycd-somaseeds-somasoil-diy.21588/
StrikanAMBASADOR

8. okt 2025.

Mo~ea ponoviti link za discord kanal? Ako postoji jos uvijek.
BizzzoZMAJ

8. okt 2025.

Probaj sada kliknuti gore na link trebalo bi raditi.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se