VUTRA
ForumUzgajanjeStrain ReportUputstva za dodavanje novog strain-a
LEGACY

Uputstva za dodavanje novog strain-a

29 odgovora3,577 pregleda

okt 2019.

1. Ne po injati strain report ukoliko ve postoji. Koristiti pretragu samog pod foruma Strain Report. 2. Ukoliko ne postoji taj strain onda pravila va~e kao i za dnevnike. Mo~e neki uvod, sliku, vaae mialjenje. 3. Ne morate dodati dio o uzgajanju ukoliko ne ~elite ili niste uzgajali. 4. Mo~e biti i samo smoke report. 5. Mo~e naravno dio medicinskom efektu i lije enju. 6. Strain report se mo~e dodati i retroaktivno (ukoliko vas sjeanje slu~i). Ne mora biti neato ato trenutno puaite/uzgajate. e dopuni neko od pametnijih modera :)

okt 2019.

e neko probit led :) Mozda uopate ne mo~e da se doda nova tema? Mada privjerio sam trebalo bi da mogu svi otvorit temu u ovom pod forumu.
Planer80LEGENDA

okt 2019.

Mislim da je ova ideja i viae nego dobra. Negde u budunosti mo~da i linkovati dnevnike sa opisom. Jedino mo~da da se nekako "uniformiae" bar po etak... u naslovu strain - breeder pa u postu generalne informacije koje breeder daje (copy paste - prevedeno joa bolje) potom iskustva... tipa te~ina uzgoja, koliko hrane voli, koje svetlo joj prija, koliko stvarno cveta, itd. a potom i smoke report i slike, slike, slike. Greota bi bilo da ne za~ivi. Iskustva ovde bar ima, jedino "ko e se naterati" da piskara :D

okt 2019.

Pa ja sam racunao da ne mora biti puno piskaranja. Neko pocne sa osnovama pa se drugi nadovezu.

okt 2019.

Kalini Asia Ili kako se drugacije zove "Cvijet iz Hindukusha" je biljka poznata po svojim ljubicastim hedovima. Nazalost, kod mene se taj feno tip kod tri biljke nije pokazao al sve ostalo sto je breeder napisao je istina. Biljka je euforicnog dejstva kao i lijepog raspolozenja, daje energiju koja traje sigurno dugo nakon konzumiranja. Kalini je strejn koji je jako otporan, za nutrijente uvijek spreman, hedovi su kompaktni i ljepljivi, jako potentna. Kalini je indika dominant, LST i HST tehnike odlicno se primjenjuju na istoj. Preporuka za pocetnike. Smoke report Osjeti se dominacija Kush-a prilikom konzumacije, lagani zitrus okus, euforicno stanje i stanje zadovoljstva. A poslije euforije dolazi osjecaj opustenosti. Preporuka u svakom slucaju stoji. Marke Zamnesia Seeds Genetik 30% Sativa/70% Indica Eltern Black Domina x Purple Kush Blütezeit 7 - 8 weken THC 22% CBD <1% Ertrag Innenanbau 400 - 500 gr/m² Ertrag Außenanbau 600 - 700 gr/plant Innenhöhe 90 - 120 cm Außenhöhe 150 - 200 cm Erntezeit (Draußen) Oktober Erhältlich Als Feminisierte Samen :vutra: :respect:

okt 2019.

Original Juan Herrer(delicous seeds) outdoor 2018 dosta dobra vutrica,al posto je prosle god vrijeme bilo idealno ne znam kako bi joj bilo ove god s ovoliko vlage fina mostly sativa iako udari i u noge Okus i miris na cedevitu,svako nepce koje ga je probalo,kaze isto,cedevita vrhovi su vrsti i puni,nisu fluffy laka za trimanje

okt 2019.

Mislim da ste krivo shvatili, za svaku sortu treba otvoriti posebnu temu da ljudi koji kasnije sade istu sortu mogu u toj temi iznositi svoje mialjenje i iskustvo u vezi te sorte a ne da se sa postovima dopunjuje ova tema. Zna i, ova zadnja dva posta bi trebali bit svaki svoja teme i da u naslovu teme bude naziv sorte.

okt 2019.

U pravu si Panta :) ja sam otvorio sad posebnu temu a zaletio se ovdje da pisem:fuck: da druge kolege nebi napravile istu gresku, znaci treba otvoriti temu u ovom podforumu:D
Planer80LEGENDA

okt 2019.

Jedan predlog, viae ideja... recimo za neke sorte koje imaju razni uzgajiva i, sve da bude u jednoj temi a posebne teme za auto ili foto... Konkretan primer White Widow pa u njoj na jednom mestu iskustva sa ovom sortom od raznih uzgajiva a. Isto i sa Auto verzijom (u drugoj temi). Pregledno i na jednom mestu.

okt 2019.

jbte zivot napisao sam report ko pocetnik...ugl za popravak cu napisat jbacki report o kwazulu
TalicniAMBASADOR

feb 2020.

Ja cekam MMSplit :) da se upise ovde, on mi je otkrio Shackzillu, hvala mu na tome. Ima u onom smoke report brendiranog semena ili kako se vec zove post, opisano ukratko, jako dobro par strainova. Pa ako je moguce, prebacite ih ovde da nastavimo da dopunjujemo :)

maj 2020.

Molim za pomoc i misljenje. Objavio sam post sa slikama ni sam vise ne znam sta dalje i koliko vremena i cega treba

maj 2020.

Eeehhh sad... Trazim pomoc jbg

maj 2020.

[bez sadržaja]
VujsprerAMBASADOR

nov 2020.

Odli na ideja! Svakako uniformiranje pocetka jer na ovaj princip da svako dodaje svoje misljenje zavraava uvijek kao kupus... Mozda cak i nije pre dobra ideja da svako dodaje svoje kako mu doe jer po meni tema nece imati svoj tok... (osim ako svaka objava/dopuna ne bude zasebna podtema) Moj prijedlog je da admini naprave otvaranje svake nove sorte u dogovoru sa nekime tko se prethodno javio sa namjerom da napravi report odreene sorte koja trenutno jos nije prisutna. Cisto radi estetike i radi lakseg pretrazivanja kasnije. Radi unificiranih naslova najvise... Npr. Ime Straina (glavna tema) > Podtema Breeder > U podtemi svakog Breedera 3 podteme (reg-fem-auto) <- Ovo odrade admini kako bi sve bilo uredno i pregledno. Onda tek ekipa reda svoja iskustva u podteme tako da na pocetku odaberes sta te tocno zanima i samo otvaras teme koje su vezane za to... Tema 1.Podtema 2.podtema/e Strain Breeder Tip Zrna WW > Hum > Reg > Fem > Auto > RQ > Reg > Fem > Auto GSC > itd... Evo cisto prijedlog ako se ekipi svia ideja i takav koncept sortiranja. Mozda sam malo olaksao nekome smiley9934 a stvarno mi se svia ideja svih reportova na jednom mjestu pa bi volio da to odradimo kako treba od pocetka i da na kraju napravimo pravu enciklopediju strainova testiranih iz prve ruke na :vutra:!! :respect: svima ekipa!! Stay Green :D
Space_LuluLEGENDA

nov 2020.

Hajde za po etak da se dogovorimo koje podatke treba strain report da sadr~i. Sada kada otvorim ne znam da li me eka ne iji itav dnevnik ili samo komentar "dobra vuva!" :D

nov 2020.

Pa ne znam ja sam napisao da ne mora grow report.
BizzzoZMAJ

feb 2022.

@Vutragenjo u komunikaciji s administratorima Sominog discorda/weba/telegrama i interne ekipe, mogu li prenijeti iskustva u sortama iako nisam jos uvijek ja osobno growao svaku posebno? U svaku od tema bi i Soma nesto osobno napisao.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se