LEGACY
South african kwazulu
8 odgovora3,350 pregleda
mrcina z otoka
LEGENDA11.974 REP70%
→ Zmaj
mrcina z otokaLEGENDA
okt 2019.
okt 2019.#4
trebao si fem uzet,ko ce se igrat van s regularkama,da nebi bilo plakanja na kraju hahaha
brdo420
AMBASADOR1.784 REP8%
→ Legenda
brdo420AMBASADOR
28. jan 2026.
28. jan 2026.#6
Pozdrav svima, evo da i ja dam svoje iskustvo s SAKom u outdooru od prošle godine.
Banka je također WOS, s klijanjem nisam imao nikakvih problema sve uredno.
Što se tice uzgajanja nebi mogao navesti neke mane, ali nebi ni prednosti.
Moglo bi se rec da je u svemu solidna.
Nista ju puno ne smeta, ali takoder ni dobre stvari je puno ne diraju, mala fura po svom..
Koliko god sam pojacivao gnojenje pred kraj kao da uvijek želi i može još
Što se uroda tice za sativu i više nego dobro, a efekt je baš kak mrcina kaže....čista energija, čitao sam i ja da su ih Shaka Zulu uzgajali ali ovo kad sam pročito umro sam od smijeha
Infinity
ZMAJ52.079 REP
InfinityZMAJ
2. mar 2026.
2. mar 2026.#7
Ima neki čudan vonj kad tek otvorim hed, baš težak udarac za nos, al ne mogu skontat na šta vuče, nešto truhlo, al nije tako loš, nije toliko odbojan, al nije baš ni prijatan, da ga želiš stalno mirisati. Brzo to nestane i ostaje neki blagi mentastozačinjenozemljani miris:D. Ukus isto na neku čudnu mentu vuče, al je blag, ne napadan, ne grize za jezik.
Rad je, ne znam što da kažem... Razumijem što su ga zulu ratnici trebali, ne zbog nabrijavanja ili nekih ludila ratovanja, već zbog mira uma koji donosi. Nevjerovatno smiri glavu, nema nikakvih prekida, zastoja, tačkanja. Šta god da radiš bit ćeš fokusiran kako treba. Često pomislim da nisam napušen uopšte, pa skontam da ipak jesam:).
Nije ovo vutra za razvaljivanje, al za raditi nešto, super vutra. I moja ocjena je 7/10.
:respect::vutra::rasta:
rastagenetic
ZMAJ52.331 REP
rastageneticZMAJ
4. mar 2026.
4. mar 2026.#8
Jak i intenzivan miris je bio,i dosta lijep.ne sjećam ga se tačno da ga mogu opisati.
Banka je također wos. Veći vrhovi su bili solidne tvrdoće dok su manji bili više flufy. Ogroman centralni vrh. Mislim da je berba bila nakon 9-10 tjedana cvjetanja.
A što se rada tiče sjećam se da sam pomislio, da su ovi biljku pušili ratnici Shaka Zulu digli bi bijelu zastavu s ne išli u boj.jedna od jačih koje sam pušio.ali uopće nije imala taj energični i uzdižući rad. Imam još dvije sjemenke i definitivno ću ih posaditi jednom prilikom.
jakasspeech31
ISTRAŽIVAČ64 REP9%
→ Entuzijasta
jakasspeech31ISTRAŽIVAČ
11. maj 2026.
11. maj 2026.#9
Hvala ti na ovako detaljnom izvještaju. Baš je korisna informacija ovo za vlagu u devetom i desetom mjesecu, jer to obično zna biti najveći problem kod sativa koje duže cvjetaju. Drago mi je da je tako dobro izdržala, definitivno ide na listu za probu iduće godine.
okt 2019.
1 / 9
okt 2019.
maj 2026.