LEGACY
Y Griega CBD
12 odgovora2,196 pregleda
Pantagan
ZMAJ53.910 REP
PantaganZMAJ
nov 2019.
nov 2019.#1
Y Griega cbd Medical Seeds
THC-CBD - 1:1
Sorta koja je kod mene ve
aestu godinu konstanta u svakom growu. Stabilna genetika, svaka biljka je ista, jedan fenotip i to je to. Saenja je na razli
itim supstratima, razli
itim gnojivima i svjetlima u indooru i svaki put je pokazala jednake karakteristike i raste jednako dobro. Opraata greake u svakoj fazi uzgoja i toliko je jednostavna i nezahtjevna da je vrlo lako zanemariti.
Odli
na je kao macerat u maslinovom ulju kao baza za kremu a kod ekstrakcije ulja daje vrlo dobar do odli
an postotak, 15-22% ulja (smole). Takoer vrlo dobra kod autoimunih bolesti sa blagim psihoaktivnim efektom na koji se organizam brzo navikne.
Toliko za sad o ovoj malo poznatoj sorti vrlo po~eljnih karakteristika u smislu uzgoja i pomo
i kod odreenih tegoba.
Evo par slika od zadnjeg uzgoja, skinuta pred petnaestak dana...
Vutra Dzanki
LEGENDA9.066 REP41%
→ Zmaj
Vutra DzankiLEGENDA
dec 2019.
dec 2019.#3
Pozdrav i pre svega da ti zahvalim na tome sto si podelio ovaj strain sa nama ovako detaljno i naravno svaka cast na prelepim cvetovima.
Da li to sto si napisao za autoimune bolesti se odnosi na sve njih ili samo za neke odredjene? Ako ne zelis o tome ovde mozemo i preko poruka a pitam zbog svoje neke licne situacije pa trazim sto iskusnije/strucnije misljenje.
Hvala unapred i sve najbolje u daljem growanju :)
Pantagan
ZMAJ53.910 REP
PantaganZMAJ
dec 2019.
dec 2019.#4
Pa, na one autoimune bolesti za koje je koriatena je pokazala pozitivne u
inke a jel poma~e za sve nebih znao. Svi smo mi tu neka vrsta pokusnih kunia i svojim iskustvom u praksi dolazimo do nekakvih zaklju
aka. Dakle, dok ne probaa neznaa.
Vutra Dzanki
LEGENDA9.066 REP41%
→ Zmaj
Vutra DzankiLEGENDA
dec 2019.
dec 2019.#5
Da, jasno mi je da dok ne probam ne znam ali pokusavam se sto vise informisati unapred. Hvala na brzom odgovoru
GoLee
AMBASADOR3.310 REP52%
→ Legenda
GoLeeAMBASADOR
dec 2019.
dec 2019.#6
Mislim da smo ovdje bas iz tog razloga da djelimo iskustva i pripomazemo jedni druge u svim situacijama.
. :respect:
Vutra Dzanki
LEGENDA9.066 REP41%
→ Zmaj
Vutra DzankiLEGENDA
dec 2019.
dec 2019.#7
Slazem se u potpunosti sa tobom ali eto kad je tako neka tema u pitanju mozda covek ne zeli o tome javno, kako god odgovorio je tkd nije ni bitno
nov 2019.
1 / 7
nov 2019.
dec 2019.