VUTRA
ForumUzgajanjeStrain ReportY Griega CBD
LEGACY

Y Griega CBD

12 odgovora2,196 pregleda

nov 2019.

Y Griega cbd Medical Seeds THC-CBD - 1:1 Sorta koja je kod mene ve aestu godinu konstanta u svakom growu. Stabilna genetika, svaka biljka je ista, jedan fenotip i to je to. Saenja je na razli itim supstratima, razli itim gnojivima i svjetlima u indooru i svaki put je pokazala jednake karakteristike i raste jednako dobro. Opraata greake u svakoj fazi uzgoja i toliko je jednostavna i nezahtjevna da je vrlo lako zanemariti. Odli na je kao macerat u maslinovom ulju kao baza za kremu a kod ekstrakcije ulja daje vrlo dobar do odli an postotak, 15-22% ulja (smole). Takoer vrlo dobra kod autoimunih bolesti sa blagim psihoaktivnim efektom na koji se organizam brzo navikne. Toliko za sad o ovoj malo poznatoj sorti vrlo po~eljnih karakteristika u smislu uzgoja i pomo i kod odreenih tegoba. Evo par slika od zadnjeg uzgoja, skinuta pred petnaestak dana...

nov 2019.

Klonirani vrh od topiranja u gornjem postu spomenute biljke. Nakon dva mjeseca u potu od 3 litre i nakon skidanja klonova dobila pot od 20 L i spremna je za cvijetanje. U prosjeku bude gotova nakon 60-65 dana na 12/12.

dec 2019.

Pozdrav i pre svega da ti zahvalim na tome sto si podelio ovaj strain sa nama ovako detaljno i naravno svaka cast na prelepim cvetovima. Da li to sto si napisao za autoimune bolesti se odnosi na sve njih ili samo za neke odredjene? Ako ne zelis o tome ovde mozemo i preko poruka a pitam zbog svoje neke licne situacije pa trazim sto iskusnije/strucnije misljenje. Hvala unapred i sve najbolje u daljem growanju :)

dec 2019.

Pa, na one autoimune bolesti za koje je koriatena je pokazala pozitivne u inke a jel poma~e za sve nebih znao. Svi smo mi tu neka vrsta pokusnih kunia i svojim iskustvom u praksi dolazimo do nekakvih zaklju aka. Dakle, dok ne probaa neznaa.

dec 2019.

Da, jasno mi je da dok ne probam ne znam ali pokusavam se sto vise informisati unapred. Hvala na brzom odgovoru
GoLeeAMBASADOR

dec 2019.

Mislim da smo ovdje bas iz tog razloga da djelimo iskustva i pripomazemo jedni druge u svim situacijama. . :respect:

dec 2019.

Slazem se u potpunosti sa tobom ali eto kad je tako neka tema u pitanju mozda covek ne zeli o tome javno, kako god odgovorio je tkd nije ni bitno

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se