LEGACY
OG kush by Humbolt seeds
33 odgovora4,169 pregleda
0Marac0
ZMAJ74.634 REP
0Marac0ZMAJ
nov 2020.
nov 2020.#1
OG kush from Humbolt!
Indika strain(70%)
Sativa(30%)
Cvate, 8-9 tjedana (60 dana)
Jedan od ja
ih strainova, uz to dosta lagan za uzgoj. Gnojio sam sa Advanced nutrients. Prvi put sa Jungle juice (trokomponentno gnojivo), drugi put, Iguana bloom, Nirvana, Big bud,B-52, Carbo-load i Overdrive...
U strechu se dosta razgrana i potrebna joj je defoliacija, ina
e se sama guai. Bo
ni vrhovi(nodovi) strechaju i na to se mora pazit, ina
e daje puno tzv.popcornova.
Prvi put, sam ostavio viae grana, ali vrhovi su prekriveni trihomima...
Dosta je tankih grana, pa je mre~a(Scrog)potrebna.
Uzgajao sam ju, samo u indooru. Ispod quantum boardova!
Vrhovi su tvrdi i kompaktni. Odli
an okus i dim, dosta lagan za puait...
Ne znam, ato bi viae dodao. Sve najbolje o strainu i
ista 9 ka na skali do 10.
Meni su oba puta, bile gotove za 8 tjedana, s time da je druga tura bila sa klonovima, ali bez neke razlike!
Skidam kad su trihomi mlje
ni, a sam udarac, dosta zakucava, tako da je za nave
er puno bolji izbor!
Prve dvije su OG
I u strechu ili prefloveru, napuni se, dosta gusto...
Black_roots
ZMAJ15.892 REP
Black_rootsZMAJ
nov 2020.
nov 2020.#2
Jao...predobro je to...:thumb:
`teta da su moje ubili pauci...vidio sam da bi bile bombe da su iale do kraja.
Sada bi puknuo dvije dok je zime i dok nema te gamadi, ali nemam viae sjemena. Izmamio si me sa ovim slikama da se ponovno odlu
im za njega jer mi se ipak malo zamjerio radi onog calmag locka pa poslije pauka. Ali...zaklju
io sam da taj strain ne smije ii u zemlju koja ima pH od 5.5-6 kao ata je florabella recimo jer
itao sam da jede dosta kalcija, a ima tanje grane pa se dosta teako taj isti prenosi po biljci. I joa ako pH zemlje malo zako
i....eto problema.
Zato on uvijek u bolju zemlju i nema straha.
Idue sjemenke koje naru
ujem e biti iste te pa da probam sa Plagron light mix ili potground h zemljom. Vjerujem da tad nee trebati niti flushanja niti pepela :)
@VenloNL Bome, kad malo bolje pogledam... sam sebi, da smiley9934
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Alien OG
ZMAJ40.458 REP
Vasica
LEGENDA7.132 REP21%
→ Zmaj
VasicaLEGENDA
maj 2021.
maj 2021.#6
Ovaj Humboldt nije zdrav kakve sorte prave. gajio sam i og i mango saphire i jos par njihovih. to bre probija kroz karbon kako mirisi a rad,mama mia ... resetuje mozak na fabricka
Bizzzo
ZMAJ166.557 REP
changadmt
LEGENDA8.885 REP39%
→ Zmaj
0Marac0
ZMAJ74.634 REP
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#11
OG kush od sillent seeds (bivsi dinafem) jel sadio neko i generalno jel ostala ista genetika ili su i oni kao mnogo danasnjih kua fua pri
a?
Ja sam sadio dinafemov i daleko najbolja vutra koju sam imao i sadio, pa me zanima jel sadio neko pre dinafemov i sad njihov od sillent i jel ista genetika i sve isto? Hvala
h0nda
ZMAJ67.907 REP
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#13
Jel ti smatraa da sam ja svoje godine spr*ao a da nisam nau
io kako se tra~i na forumu neato ili to piaea kao i veina po automatizmu, nisam naro
ito pametan ali toliko ve znam. A druga stvar sto mene ne zanima taj strain od drugih kua, nego iskljucivo silent seeds kompanije, jer mnogi tvrde da je to bivsi dinafem, zato i pitam ljude koji su sadili i og dinafemov i silent seeds, jel ima razlike u ta dva straina, a poato si me uputio na ,,tra~ilicu,, da ti ka~em da nisam video da je neko OG sadio od silent seeds, sto ne zna
i mo~da da nije neko imao iskustva, samo zato pitao sam
A ti dok si to otkucao mogao si i pomoi il jednostavno iskulirati ako mi ne mo~ea pomoi...no nema veze, stay high:thumb:
0Marac0
ZMAJ74.634 REP
0Marac0ZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#15
`to se nakostrijeaio!!!
Pa
ovjek ti hoe pomo
i,a samo da malo
itaa,kako ti je kolega rekao,znao bi da Og kush nije od Dinafema.
@vrhunski_indikator ,jel znaa ata zna
i OG kod Cannabisa?
I to je razlog,da je strain najbolji ili je samo tebi ispao dobar?
Meni je Laughing budda,Libery haze,Somango itd. Bile najbolji strainovi koje sam uzgojio,pa sam krenuo na nove. Ho
e to kad krene...
A da je Dinafem,Silent seeeds,zna se od 2019.' kad je cijela grupa growera,kupila genetiku od vlasnika koji je optu~en za muljanje,o
ito sa genetikom,pranjem love i joa mnogo toga. OG kush je postojao puno prije dinafema,tako da to kako je njihov strain,ajoj...
samo da znaa koristit tra~ilice,sve nau....
To to ato si aktivirao ra
un puno prije,samo zna
i da si star,ne da znaa uzgajat:)
Nemoj me krivo shvatiti i ja sam star.
Nekoliko puta
itam njegov post i ne mogu shvatiti,gdje si se uvrijedio na to ,a pitaa neato ato ti Google izbaci,samo kad podebljam Silent seeds. A ne vole se hvalit s time,jer su krali tuu genetiku uz joa nekoliko to
ka optu~nice,to sve Google izbaci,utipkavanjem jedog imena,a ti ...
Ko onaj Gargamel,ato one atrumfove lovi.....
Pa o
ito negdje neato ne atima,ako krajem 2024. pitaa za Dinafem i Silent seeds. Meni to puno govori...
Monster_Seed
ZMAJ21.998 REP
Monster_SeedZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#16
Hehehe prvo Bizi da odgovorim, nisam pod tenzijama, mo~da ti samo tako deluje, takav stil izra~avanja imam pa mnogi me pogreano razumeju.. :thumb:
Maraco dru~e moj, ti si ovde doaao koliko vidim 2017te godine a menu su 2015te skinuli titulu ,, poznanika foruma il prijatelj foruma,, zbog istog tog OG kush Dinafemovog i joa sam optu~en u uskim krugovima vutra.org da sam diler, jer sam imao 10 biljaka OG kush u kunoj radinosti ali je svaka davala po 1.2kg-1.7 i kad sam to sve uslikao skinuli mi titulu i dobro joa ban nisam dobio, hahaha kad se samo setim tog zlatnog perioda, e vidia od tada ja retko ka
im svoje indoor il outdoor uzgoje pa ste i zaboravili moje dnevnike i znanje ali trajem i dalje i ako sam ,,diler ,, za neke tad bio, doduae vi ste svi ovde novi ili su vam novi nick, hou ti rei da nisam neka budala koja za svako pitanje otvara teme il neato sli
no, ali kada sam se ja obratio nekom na forumu od prijatelja, poznanika foruma i sli
no, uvek sam dobio pomo i odgovor, od istog onog Power Seed, No joke, Venlo, metalmaniac (koji nije imao titulu ako se secam dobro) i joa mnogih drugih.
Da se malo vratimo na OG, o da, dinafemov je daleko najbolji bio, a sadio sam ih od 4 kue pored Dinafem seeds, ubedljivo su najbolja semena imali od svih kua koje sam sadio sa tom sortom, zato to i odgovorno tvrdim dru~e, OG najbolji je njihov bio kao i veina genetike kojom su se proslavili critical 2.0 i moby dick kao i mnogi drugi, kompanija je stala sa radom kada ih je i policija uhapsila i zaplenila sve, 15, 16 17 septembra 2020 godine, nisam znao da su 2019 god joa kupili genetiku od vlasnika i da je pri
a ranije krenula pre samog hapaenja. Imao sam jako loaa iskustva poslednjih godina sa kuama semena, automatici su me razo
arali, mogu ti pojedina
no pisati iz fast buds i sli
nih kompanija koja samo na forumima hvale svoje cvee a kad proizvedea sramota te i zapaliti, imao sam fast buds 2017 automatike vrhunski bili, imao sam fast buds automatike ove godine i proale, potground h sve u fulu, zdrave prave do poslednjeg dana, sve su imale od dobre zemlje do hemije dobre i zdrave bile i opet ni 1% kao ato piae i izgleda na slikama, godinama sam tako prolazio i sa fotoperiodnim biljkama, osim kada naru
ujem od barney, greenhouse, dinafem nekada, sensi seeds, RQS, od njih nikada nisam omasio sortu i da nisam zadovoljan, zato jako teako prelazim na nove sorte jer imam jako loaa iskustva, a tamo gde ima kush genetike to ne mo~e biti loae i nikad nije bilo loae u mom slu
aju, ali me je vest pogodila da je dinafem ugaaen, jer daleko su bili od svih kua banaka barem jednu svetlosnu godinu, prva su banka feminizovanog semena u EU koja je otvorena, postojali su od 2005 god i jako su cenjeni bili u svetu, to ato njih optu~uju i ata e biti, to me stvarno mnogo ne zanima, ja se secam rezultata njihovog rada a i mog kad posadim njihove sorte i to e se mnogi sa mnom slo~iti. A i ovo sve sto sam naveo u vezi Dinafem, ne zna
i da i drugim ljudima se ta kua svidela, to je LINO MOJ stav i niata viae, da ne ispadne da hou da nametnem svoje mialjenje drugom.
hehehe znaa kako re
e HESE ,, ja znam, da niata ne znam,, :zvezda::
Ne znam dru~e gde si video da sam se ja uvredio, samo nisam stvarno o
ekivao da e odgovor takav biti, ali ok, ata se sve deaava na forumu u poslednje vreme i ne
udi me, ali da sam se naaao uvredjenim nisam, nego sam mislio da e neko nesebi
no podeliti info kao i mnoge druge do sada, ali ovde sada vlada neka druga energija, poznanici foruma pri
aju o dopu, toleriae se svaata, mo~da je vreme i ja da se povu
em dok ne dodju neka bolja vremena ..:thumb:
Hehe, jedino ato u moi rei krajem 2024 je kako mi napreduje OG kush od silent, jer sam ga poru
io ju
e pa u sam da vidim na
emu sam, hvala na ovom divnom predavanju, neato sam i nau
io i hvala i na tome. (ne , nisam sarkasti
an stvarno)eyessss:
Ne bi viae du~io i zatrpavao forum, ako sam nekog uvredio, nije mi bila namera, ako sam nekog isprovocirao nije mi bila namera, jedina namera koju sam imao je da saznam neato viae o razlici OG kush od te dve kue , ali ni to nisam smeo pitati, jer imam ,,tra~ilicu,, sportski pozdrav svima od Monster Seeds starog OG gangstera :wave::joint:
h0nda
ZMAJ67.907 REP
h0ndaZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#17
I sad ti pogledaj koliku prepisku stvaramo u temi og ali od humboldta a ne od dinafema ili silenta sadasnjeg,zato sam ti i odgovorio da ti je najlakse ubacit u trazilicu i vidjet fino dnevnike ili sta god vezano uz navedeni strein ( pa odluciti dal ti se svida i dal je ko nekad)nego cekati clanove koji su ga sadili a ujedno da su aktivni i bas da ti odgovore.
0Marac0
ZMAJ74.634 REP
0Marac0ZMAJ
nov 2024.
nov 2024.#18
Ma sve 5 stari,moraa i nas shvatit....
Prvo ato pro
itam
A pitaa neato ato ukucaa u Google,odmah ti baci da su uali u suradnju sa Mariom Shabinsikim,ato je dobra reklama za Silent seeds.
Rrazumijem da si htio pitat tu na forumu,ali krivo si se izrazio...
Ali ku~im,da se u pismu
ovjek nekad krivo izrazi ili ga se ne shvati kako je zamislio. `ta bi ti napisao na ovakvu re
enicu,kolegi koji je aktivan prijatelj foruma i od njega nikada nikakve tenzije ili pogled s visoka nisam pro
itao. Znaa i sam, koliko uleta ima,otvaranja tema za jedno pitanje i sl.
S moje strane sve najbolje,ato sam napisao je viae sprdnja,zahebancija,jbga i ja nekad kad pro
itam ato sam napisao,potonem:) ajmo rei mogao sam to ljepae upakirat...
Slabo na forumu Silent seeds sade,ali
im je onaj Sherbinskis uaao u suradnju s njima,smatram da je ok genetika. Nije viae 100% Dinafem, informacije se mjenjaju svako malo,jer su napravili veliko sranje. Znaa kako je u Americi kad ti porezna i sl.slu~be,sjednu na ki
mu.
Za ovaj OG kush od Humboldta samo rije
i hvale,baa je otporan. Imao sam Super OG kush od Kannabie,milina . Ovaj od Humbolta,vlaga je to ljeto iala preko 90% . Tamo gdje sam cropao,po
elo korjenje rast:)
Ima dnevnik,
ak mislim da je "OG kush from Humbolt"
Uvijek sam ih sadio po 2 sa drugim strainovima i uvijek su sli
ni fenotipovi,jer sam tada klonove skidao. Mada,ove limited edition od Humbolta je Hempatija davala kao samplove.
446869281
Mataro blue od Kannabie je u naranastom potu OGevi u crnim. Jedan je uvijek viae strechao u tranziciji,drugi neato manje,a vrhovi se razlikuju,samo po obliku. Nabijeni,tvrdi,okuse ne pamtim,volim da ima dobar miris i okus,ali nije mi presudan.
A OG nije samo original gangster,mo~e biti ocean grow, original grower:) uglavnom,amerima je to naziv za neato bolje od drugih,ja
e,starije,ovisi....mi bi rekli "Baja" i sl.
nov 2020.
1 / 18
nov 2020.
nov 2024.