VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojSa prozora u box, molim savjet
LEGACY

Sa prozora u box, molim savjet

16 odgovora1,344 pregleda
gspn. RizlaISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Pozdrav! Evo, ve mjesec i neato sitno imam biljku na prozoru. Radi se o feminiziranoj church sorti. sada bih tu biljku stavio u box na 12/12 i dr~ao je dok ne procvjeta. Kako mi biljka nadilazi dimenzije boxa, ne mnogo, ali ipak, trebao bih je malo podrezati. E sad, kada sam god rezao bljku prema uputstvima sa neta, uvijek bi mi biljka bila traumatizirana barem dva tjedna i ne bi razvila nove gran ice kako je za o ekivati. Pa zato pitam ovdje, gdje bih je cviknuo? Evo slike: Ukoliko nije pravi podforum, premjestite topic. Hvala.
NoTrippinAMBASADOR

maj 2011.

Aj makni tu biljku sa prozora , moga bi past ka budala.I isto da znaa da po ovoj slici neko mo~da mo~e znat otprilike di si i ko si. Ako ne mo~e stat u boks , savij je prema dole u 2,3 dana pomalo i zave~i-ako ti nije jasno prou i lst, i u boksu joj osiguraj vjetar da malo oja a jer je slabaana, al bar se doima zdravo.Sretno

maj 2011.

Svaka ast na hrabrosti. Nadam se da ~ivia u Amsterdamu:rofl: Sklanjaj to sunce ti tvoje.
gspn. RizlaISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Momci, zemlja porijekla je Esterajh i mogu me podojit dok god nema cvata odnosno thc-a. A i ova ulica je jednosmjerna pa prema meni idu samo busevi. Hvala na savjetu, pokuaat u ist iako se to nikad nisam usuivao raditi jer sam se bojao da mi se ne slomi.
He-ManLEGENDA

maj 2011.

Kakav box imaa ? Ili tek mislia raditi ?
gspn. RizlaISTRAŽIVAČ

maj 2011.

Mislim ga samo sastavit poato sam ga rastavio prije nekih godinu dana. Negdje je 60x60x110 i dobro mi je odradio posao zadnji puta sa dvije biljke. 4 clf 2x2 boje i ventilacija koju zapravo skoro pa i nisam palio. Mislim da u ovu biljku odraditi samo sa tri ~arulje. Dvije za cvat i jednu za vegetaciju.
indian_summerISTRAŽIVAČ

maj 2011.

samo da napomenem, NIJE ist, nego je lst (LST).... low stress training... prou i si tu metodu i to je ono o em ti je pri ao kolega NoTrippin!
MoxENTUZIJASTA

maj 2011.

imao si 4 cfl-a, sad umjesto da smanjia na tri, pove aj na 5 i biljka e ti obilnije rodit...naravno ako je ~enska :P
tinitusENTUZIJASTA

maj 2011.

ja bi rekao baci tu i posadi novu, neces se bas usrecit od plodova sa te "grane"

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se