VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojRazlika između Dark Green i Light Green cannabisa
LEGACY

Razlika između Dark Green i Light Green cannabisa

22 odgovora1,434 pregleda
valentin25ISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Susreo sam se sa time na stranom forumu, pa mi zaista nije jasno o emu je rije? Koja je bolja? Na koji na in koja djeluje? Prednosti i mane? Hvala, strarosjedioci :respect:

jul 2011.

Kladim se malo tko zna o emu pri aa. Pojasni molim te na domai ata si pro itao jer je tema ovako neputpuna a osobno nikad uo za te pojmove, tu na balkanu.
valentin25ISTRAŽIVAČ

jul 2011.

More close-ups, dark and light green weed?! Ovo....

jul 2011.

Koliko shva am svijetlo zelena trava i tamno zelena trava... Ovisi od sorte do sorte ata se ti e boja ali mo~e se posti i i boja odreenim vremenom cvijetana. takle kad "prezrije" iz mog iskustva e biti tamnija, logi no uglavnom. Takoer, svijetlo zelena zna dignuti, biti veselija itd. dok tamnija voli da zabije o kau , uglavnom stoned. Raspravljalo se ovo u nekoj temi o sazrijevanju, ali to je sve ata mi dolazi u glavu sad:))
valentin25ISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Ali ipak mislim da je to kod problema s gnojenjem kada je u kompostu previae duaika npr. NPK 7+3+6 znai vei od fosfora u cvijetanju, atrebalo bi biti suprotno tipa NPK 4+5+6.
Teglica_UnkaAMBASADOR

jul 2011.

oces reci ako crnac bude jeo vise banana vremenom ce postati zut ko kinez
SenzaPietaPOZNAVALAC

jul 2011.

Nisam bas skuzio ovo sto si hteo reci,ako bi mogao malo detaljnije to objasniti...
BladeZMAJ

jul 2011.

Ja ne ku~im ni jednog ni drugog
SulundarAMBASADOR

jul 2011.

Vise azota utice na tamnije liske, i to je tacno..isto tako,manjak azota se prepoznaje po svetlijim liskama koje jednacito zute jer biljka crpi iz njih hranu. inace, razlika je postojeca i ocigledna :)) Siguran sam da moze neko kvalitetnije objasniti,ali to je sustina:cool44:
hazeboyENTUZIJASTA

jul 2011.

Sative svjetlije od indice.to ja mislim kaze jorge u svom dvdu ili sam negdje procitao nemogu se stvarno sjetit.mozda sam zabrijao al mislim da nisam.
valentin25ISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Flowering nutes contain a lot less N than growing nutes--too much N can retard flowering. It is the lesser amount of N in the feed that makes the plant a lighter green--this is normal and desirable as you get into flowering.
valentin25ISTRAŽIVAČ

jul 2011.

Difference marijuana cannabis sativa and indica, sativa or indica marijuana seed strains

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se