Na njuskalu je osvanuo oglas prodajem grow opremu i klonove...covjek je iz slo...pricam s njim i on me uvjerava da mi to moze poslat postom...jel ovo leva ili je to stvarno moguce...i da li bi klon uvenuo dok dode do mene
kaze covjek bez problema...stari su 7-8 tjedana...i posalo mi je cak katalog strainova...nije bas bogat ali ima 15 vrsti...kaze moze placanje pouzecem pa cu narucit na neku adresu pa ako stigne...super, ako ne ode 20 eura.....samo se nadam da lik ne radi ono sto facebook dojave rade ljudima
Ovo miriše na robiju, kakvi klonovi iz slovenije, em te lik može ladno zaje... Jer nećeš valjda u pošti otvarat paket da vidiš ako su stvarno klonovi, a kad platiš onda je već gotovo. A nisam siguran kako bi klonovi reagirali poslije putovanja u kutiji to je bar 1 dan mrklog mraka bez ventilacije a može se i prevrnut 500 puta tokom vožnje.
kako pise u oglasu, nije cak ni slovenija:"U Avstriji tačnije u Bad Radkersburgu (Hauptlaptz 22) Otvara se nova prodavnica sa grow opremom i klonovima."
ne znam kako on to zamislja bez problema setati tamo~vamo, jos 2 meseca stari. za izbegavati po meni, sem ako niste na adresi Hauptlaptz 22 :)
Murija je puno veći problem to sam prvo napomenuo. Ako ne bi preživjeli to je gubitak malo novca. A baš si zamišljam da moram ić tako nešto podić u poštu, to bi bila paranoja teška, ne bi si tako nešto dopustio nikad.
.....7-8 tjedana....pa to je vec prava biljka....ja se nebi igrao s tim....rade piknes menku i za cca 2 tjedna imas svoju biljku sa par noda......znas porjeklo sjemena i sve ok....nema briga i ekstra paranoja