VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojKoje sjeme izabrati... preporuke
LEGACY

Koje sjeme izabrati... preporuke

24 odgovora3,709 pregleda
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Muci me izbor sjemena/shop-a za indoor uzgoj, pa ako imate neke preporuke da vas cujem... U pitanju je prostorija 3x3, 3m visina plafona. oprema je tu, fali samo carbon filter Potrebno je: - period max 9 sedmica - da ima sto manji intenzitet mirisa tokom uzgoja (najbolje nikako), da se ne smaram sa filterima. - Thc sto jaci, od 15 pa nadalje, da je efekat uglavnom high, a ne stoned. Sve ostalo je nebitno, naravno osim cijene sjemenki :) p.s. placanje: master card

mar 2009.

dobar ...dobar ...akaku opremu imas za ta 3x3x3? Naruci si northern lights.... http://www.sensiseeds.com/search.asp?q=northern+lihts

mar 2009.

uzmi big bang na jednom slovenackom sajtu www.hempatia.si imas 10 fem. semenki za 25 evrica kompanija je greenhouse ,pogledaj i nek klipove ali svidece ti se...koristi se u medicinske svrhe..

mar 2009.

2nick_promenjen :rofl::rofl::rofl::rofl: i tata bi sine
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

mar 2009.

Oprema je 2x400w Hps :) Northern lights nadjoh za 100 evrica 10 komada - Ovi Slovenci su ok, sa cijenama i ponudom, naletio sam na ovaj A.M.S http://www.greenhouseseeds.nl/shop/index.php?target=products&product_id=20, Jel neko probao ovo? UPDATE: Slovenci NE salju u Bosnu, sada sam se registrovao i pokusao da narucim...
brendPOZNAVALAC

mar 2009.

Nortern lights ili jack herrer
taurusamstaffISTRAŽIVAČ

apr 2012.

Sjamaan's WHITE WIDOW
GreenRyderLEGENDA

apr 2012.

....mislim da je u prosle 3 god nasao sortu........
Smokey McPuffAMBASADOR

apr 2012.

za sve ovo ato si opisao moj savjet ti je definitivno white widow, durban poison, purple haze, ili bilo koji od hazeova...mo~da i sativa dominant automatici

apr 2012.

@Smokey McPuff
not smokeLEGENDA

apr 2012.

2x400 ti je nista za 3x3 bas nista "sveca" 2kvw bi bilo realno ja sam uzeo a.m.s cuo sam da je ok i jeftino seme

apr 2012.

vidite li datum posta na koji se pozivate (05. 03. 2009), nakon 3 godine je verovatno skontao da li je malo ili ne

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se