VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojNamjera...
LEGACY

Namjera...

14 odgovora1,191 pregleda
DinsENTUZIJASTA

sep 2009.

Imam namjeru sadasnje biljke iz outdoora u skoroj buducnosti prebacit u indoor, koje lampre preporucujete,kakvu ventilaciju te kako bi biljka podnjela takvo ato. U sadaanjem re~imu ima 10h sunca i na toplom je i to sve.Kad bi bila u indooru bila bi takoder i na toplom i to sve, Zanima me cuo sam da alu folija moze posluzit za nekakvo osvjetljenje pa ne kuzim to bas, ako mogu neki detaljniji i sto konkretniji odgovori P.S. slobodno se raspisite nemojte se sramit , sto vise pise ja cu bolej razumjet i vise cete mi pomoc. Veliki Pozdrav i unaprije dpuno hvala na odgovorima....
NoTrippinAMBASADOR

sep 2009.

Ako je sada vani na toplom i to sve,samo neka bude unutra na toplome i to sve pa e bit super i tako to
chupoAMBASADOR

sep 2009.

moj savjet je da je ostavis vani, al ak te nest stvarno sprijecava imas temu UNUTRASNJE UZGAJANJE i tam ti sve fino pise koja lampa i tako to...
DinsENTUZIJASTA

sep 2009.

zasad me nista ne sprijecava, samo se bojim da joj nije prehladno preko noci ili to , i malo mi je bed kad je kisa vani htio bi ju stavit unutra a nisam siguran dal smije bit pod obi nom stolnom lampom 11 W i koliko bi daleko vrh stabiljke trebaio biti ako uzmemo u obzir da je stabiljka visoka tek 5-6 cm ... Nemogu previse vremena potrosit surfajuci po forumu pa ako niej problem da napisete samo ako bi htio uzimati HPS lampu do koliko Wata i do koliko lumena svjetlosti i cemu sluzi ona alu folija, eto 100 pitanja a samo 3 odgovora :)
TropicoLEGENDA

sep 2009.

:sun2::sun2::sun2::sun2: a sunce moje... uzmi hps-icu od 1000w a mozes i dva puta po 600w, odluka ostaje na tebi, a alu folija NE SLUZI za odbijanje svijetlosti OMG vec zbog dekoracije prostora... Nadam se da sma koliko toliko pomoga
ManInTheBoxISTRAŽIVAČ

sep 2009.

Jebote koliko negativne energije ovde. Ok, covek je postavio, za vas iskusne growere, pomalo glupo i loshe formulisano pitanje, ali to nije razlog da ga ismevate (izuzetak Chupo) i zajebavate. To je izgleda standardni stav prema svim novim chlanovima ovde. Lako je reci "Odradi Search" ali neko ko nema predstavu o Indoor grow-u ne bi znao shta da search-uje i potrebne su mu neke smernice. Ja sam mislio da su "stoners" opushteni ljudi i spremni da pomognu, ali ovde vidim samo podrazavanje i omalovazavanje novih clanova.
DinsENTUZIJASTA

sep 2009.

ManIntheBox IMAS VELIKI RESPECT- i hvala na odgovorima, ali ako ste mi vec na neki nacin pomogli evo mene opet sa pitanjima :) Opet pomalo amaterska Ako je vani kiaa i ako je hladno dal smijem biljku stavit u prazan akvarij pod lampu umjesto sunca i na toplom je i sve i na sta moram pazit ako da a ako ne zasto ne.Ako moze sto detaljniji i konkretniji odgovor. Puno hvala unaprijed i nadam se da necu dugo cekat odgovor :) !!!
mali.medoPOZNAVALAC

sep 2009.

ormar ili sli no, lampa-e sa dodatnom "opremom", vettilatori(bolje od servera ve i je i ja i;) tajmer, produ~ni, voda, ubre, mo~e alu f. ai bela farba il papir, mnogo volje, ~elje, itanja i prou avanja...evo kako umene to li i nije reprezentativno ali dira...sretno i zdravo!!!! http://img529.imageshack.us/gal.php?g=p1010002yg.jpg

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se