VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojAuto 12/12
LEGACY

Auto 12/12

12 odgovora2,168 pregleda

jan 2014.

Pozdrav imam jedno pitanje,dali ce autoflowering sorta uspijeti ako je od pocetka na 12/12, Imam 3 obe su 5 dana na 18/6 i velike su oko 2cm imaju prva dva i onda sljedeca dva lista.i sada bi ih stavio na 12/12. Molim Vas za misljenja. Imam jos 4 normalne koje su mjesec i 10 dana na rezimu 18/6 i velike su oko 40 cm i sada jos te 3 pa bi trebao prebaciti na 12/12 iz tog razloga pitam za autoflowere

jan 2014.

Ja mislim da nece biti manji urod..jedino sto ce sve duze trajati. Iskreno njih mozes na bilo kojem rezimu odgajati ,bitno je da svjetlosni period netraje krace od 10-12 sati. palis kada ides spavati i gasis kada se probudis i autosi zadovoljni ;)

jan 2014.

I ja imam sli nu situaciju. Posijao tri kalaanjikova iznikli 10.12. jedan bio sumnjiv (hermi) pa posijao joa tri autosa, iznikli 06.01. i dr~ao sve na 18-6. 25.01. prebacio na 12-12, i isto kao i ti bio u nedoumici. Eto, sad nam je lakae, kad imamo ekipu da nas pou i. Ja sam autose podigao na visinu onih kalaanjikova, da imaju viae lumena. Ako ve nisi, bilo bi dobro da i ti tako napravia. :cvetak

jan 2014.

furaj slobodno 12/12 kad vec imas 4 koje vegetiras preko mesec dana, mada ne kontam sto si sadio kad vec imas aktivan grow, mogao si to ostaviti za narednu turu ;)
Pohani šnicelPOZNAVALAC

jun 2015.

pomoglo mi ovo ..taman imam istu situaciju skoro.......:banana123:
SmellsZMAJ

jun 2015.

Ja sam sadio 4 automatika 12/12 od starta...po "papirima" pise 50 gr suhog po biljci ja dobio 100gr po biljci...u pitanju je bio auto super hash,auto fast bud 40tak gr suhog po biljci a po "papirima" 30tak. Dakle nema pravila,moje su bile stvarno ogromne ASH! E sad bi li dobio vise da je bila na 18/6 npr od starta neznam,ali i ovo je bilo wow po pitanju yielda...samo kvalitetna zemlja,dobar ph i pravilno i pravovremeno gnojenje.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se