VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojIndoor 400W HPS [3 Royal Moby fem. + 1 domaja]
LEGACY

Indoor 400W HPS [3 Royal Moby fem. + 1 domaja]

145 odgovora9,012 pregleda
GrowByLudakENTUZIJASTA

sep 2013.

pozdrav svima and peacee, neznam odakle pocet ove biljcice su prvo bile unutra u pc boxu 10 dana izasle su u outdoor 10cm visine i bile su u outdooru od 6mj do prije mj dana,i nisam ih obilazio nikako jer nisam bio tu, kad sam doso imo sam sta vidit bile su 20 cm i pocele u cvatnju http://i.imgur.com/e8vUDVa.jpg ...pa sam ih odlucio presijat u indoor uzeo sam lampu 400W hps ventove zemlju gnojivo HESI starter i sve sto treba...prvo sam ih drzo vani da se isporave tj. dana i brzo su se isporavile jer sam zemlju flush s vodom kao sto se vidi na gornjoj sliki i ondak ih presio...box izgleda trenutno ovako http://postimg.org/gallery/4qt3rz26/ .... kraljice su prije tj dana izgledale ovako: http://imgur.com/a/c0TdO#0 a sad izgledaju ovako: http://imgur.com/a/U1q3T#0 primjenio sam LST savio sam ih onak u vodoravni polozaj tako da je stapka nekih 30cm vodoravno i sad na njoj su se podigle grancice 10cm u visinu ,sve skupa su narasle od saksije sve skupa s LST-om 30cm iznad a box mi je 90cm visina, do 80cm bi mogle narast vise nesmiju ni centimetra,a box mi je 100x100cm sirina, uspjevam odrzavat temperaturu na 21-28C i vlagu od 40-50% za vrijeme sjetla, i ovako drzo sam ih na 18/6 i narasle su dosta malo sam radio i HST samo na glavnim vrhovima i sad me zanima jedna stvar ako ih prebacim na 12/12, dali ce one i da lje rasti i kolko ce narast odprilike???? moram znat to zbog boksa nesmijem si dopustit da odu previsoko tj zavrsene biljke nesmiju bit preko 80cm ni cent vislje : / pa bi molio strucno misljenje? zahvaljujem unaprijed RESPECT and help :read: i da zaboravih reci da su fem :smoke18: helppp peaceout :bong7bp: i za poruka za admine premjestite temu ako ju treba premjestit negdje :)
userNomoreAMBASADOR

sep 2013.

Za konkretniju pomo i procjenu trebao si slikati cijeli box sa biljkama u njemu da se vidi trenutni srazmjer al nema veze sad. Kad prebacia na 12/12 re~im, biljke e ti joa ja e rast nekih 3-4 tjedna i to je period kad ih treba savijat/podvezivat intezivno, gotovo na svakodnevnoj bazi. Obzirom da imaa kvadrat povraine, mislim da neea imati problema sa visinom, jer imaa gdje savijati. Iako nisam pobornik pesticida i otrova, mislim da bi ipak trebao poapricati s ne im protiv insekata prije cvjetanja, biljke donesene izvana u box gotovo sigurno imaju neke nametnike na sebi ija populacija lako izmakne kontroli u toplom i suhom boxu. Nametnika u cvjetanju se gotovo nemogue bezbolno rijeaiti. Pozdrav i sretno do kraja. :)
GrowByLudakENTUZIJASTA

sep 2013.

brajo puno Hvala, a cime da poprskam? razmisljo sam se o tome al neznam cim bojim se sam pokusat s kojekakim pesticidima da ih nebi spalio... Ma imam gdje savijat izmotat cu ih kao djete igracku ;) :D vec ih motam savijam usmjeravam svaku novu grancicu ka svjetlu ova LST metoda je zlo stvarno cudno izgledaju al kad vidim kako im pase to gledam jos mal svakodnevno jel ima sta jos za povezat savit usmjerit itd :ridinghorse: :smoke18: i nebi bilo lose ak mi netko moze rec kad da ih prebacim na 12/12 :rasta1:

sep 2013.

Ludak moby je cudoviste i nije bas neki izbor za indoor...imas posla sa sativcugom,tako da neces pogrijesiti ako stavis na cvjetanje ........odmah ili sada na tebi je izbor :) btw imao sam moby u outdooru i rasla je preko 2,5m i rasla i rasla i rasla pa onda cvjetala,cvjetala,cvjetala ..tamo dok kraja 10mjeseca tako da 10 tjedana cvjetanja je dezinformacija i iskreno kada stavim na vagu sve to i nije neki dim..osim sto hebeno i mocno izgleda :)
GrowByLudakENTUZIJASTA

sep 2013.

zahvaljujem na info :leafblunt: a sta sam mogo drugo brajo ostavit ju vani da umre il da bude od nje za 2-3 pljuge ako uspije,kad je na pocetku 9 mj bila samo 20cm vidi se na slikama i nije jos ni pocela cjetat kako treba : / nisam ih mogo tako gledat kako se pate a "S" sam dobio iz inostranstva, i eto ih u boksu isporavile se i nastavile svojim putem :D nista ide ona meni na cvjetanje nadam se za 2mj da cu skidat s nje opaki dim ;) :) :joint: :joint2: :joint: :rasta1: dali znas sta o tutanhamonu fem i satoriju ;) imam te dvje "S" kod sebe pa neznam da i njih ubacim nek se tiskaju a gledam bilo bi mjesta za jos dvi ;) :DDDDDDDD pozzzz
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

pomagajte dobri ljudi pomagajte hitnoooo jakooo neka neman-"`tetnik" :signs016: mi uso u boks i vidim da mi je zarazio nekoliko lisca i zahvatio je do sad 3 biljke evo slike pa sami prosudite ja sam primjetio kao jajasca ispod lista i neke mikro bubice izgledaju kao male crne tockice ispod lisca zarazenih pomagajte :D evo slike: http://imgur.com/a/OW3Mm#10 HELPPPPPPPP :spcartmanmad: :signs051: cime to poprskat nesta hitno sto se moze nabavit u poprivrednoj ljekarni ili negdje ili bilo sta da se rijesim ovih nametnika sve pomoci velikodusne :) :ohno: :sick: evo vam slike male mikro gamadi sliko sam uz pomoc mikroskopa i kamere ;) :D http://imgur.com/a/e3xnw#14 prijedlozi???
M a n d o rAMBASADOR

okt 2013.

izgleda kao spider mites-i ako biljke nisu neato prevelike a u vegetaciji su zamuti nekog tekueg sapuna na prirodnoj bazi s vodom....ako mo~ea umoi cijelu biljku u tu otopinu te je ostavi 5-10 min sa pjenom od sapuna na njoj....potom ju isperi istom vodom....ponoviti postupak za 7 dana....pjena stvori tanki film sapuna na lisu koje postane sklisko i ljepljivo ako da se papci nemaju za sta dr~at,po~eljno ispiranje tuaemfinim i ja im mlazom odmah otkinut sve zar~ene listove....aok je za biljozu al oporavi se bez problema ;) no prvo budi siguran da su spider-i pogledaj ispod lista mikroskopom ako ga imas ili ako nemas trebao bi mo vidjet male to ke kojima kad prinesea neki izvor topine,npr.upalja ,cigara itd, po nu se ubrzano kretat... ;) ili neem oil....ili Uzmite duhan iz 3 jake cigarete I ostavite ih u vodi preko noi.Ujutro tu vodu I duhan kratko prokuhajte I kada se ohladi apricajte s tim biljke 3-4 puta tjedno.Ne zaboravite apricati ispod listova.Koristite zaatitu dok radite s tim otrovom. viae: https://www.vutra.org/topic/9910-kompletan-vodi-za-bolesne-biljke-probleme-sa-nametnicima-i-ph/?p=220953 edit: da sad vidim pomalo sam siguran da su spideri ;)
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

hvala brajo, a ti nisi vidio zadnju recenicu i ovaj zadnji link tocno sam sliko te male nemani ispod lista!!!? ja bi probo ovo s duhanom....... jer nisam u stanju namakat ih pa ih tusirat pod tusem...jbg to mogu probat tek za tj dana ;)hvala na savjetu idem da kuham caj ;) :D evo vam slike male mikro gamadi sliko sam uz pomoc mikroskopa i kamere http://imgur.com/a/e3xnw#14 prijedlozi???
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

pozdrav evo i malog uploda imgur . com /a/P1Sy5 # 0 ovako sta sam radio do sad ukratko: prskao sam jednom s duhanom otopinom ono s tri cigare pa sam onda nabavio Nim ulje pa pa sam s njim prije 3 dana pa sam danas napokon mogo da ih otusiram poslje tusa sam ih obrisao kuhinjskomm krpom i to sam ju natopio u vodi znaci sve listove detaljno obrisao pa sam onda poslje toga zamjesao nim ulje pa prsko pa mi se sprica pokvarila vjerovatno od nim ulja pa uzem drugu i onda se pokvari pa sam ih ondak morao na stari dobri nacin natapat rukama znaci umakat ruke stalno u mjesavinu i namakat listo po list,mozda sam i promasio koji manji al gledo sam da odradim to bar 99%....jadnice im gur . com /a/P1Sy5 # 0 nim ulje koje sam koristio: http://imgur.com/x5ZlNWi bas me zanima sta ce bit oce se gamad istrijebit,al ja koliko vidim nema nista bez otrova npr akaricida cuo sam da to dobro ubija...jer ovo je patnja vec sam ih sprico s otopinom od duhana 3 cigare,pa ondak ovaj nim jednom pa drugi puta ispiro pod tusem odvezivo ponovo svezo posto je LST povezano itd i vidim da to nista neubija kao da nisi nasprico opet ih vidis za sat vremena di odaju i sisaju listove uzas nema ih i odjednom su tu cak i poslje temeljnog spricanja-pranja od 10 min po jednoj biljci...sta mi vi predlazete? tek su tj dana pod 12/12 tj u cvatnji...!? meni vec ovo laganini dopizdilo svako malo izgubim po 3-4 sata na to a sto duze cekam moze biti samo gore i npr. necu moc spricat s otrovom ako ce bit gore i gore : =??? dajte neki savjet oce se uspit pobit ova gamad ako budem prsko s Nim uljem svaki tj bar 1-2puta? ili da upotrijebim ipak otrov i pobijem tu gamad? htjeo bih ubacit jos 4mlade kraj ovih zadnjih mj dana pa nek pi e na 12/12 tih mj dana pa jzaedno s ovim pa onda na 18/6 prebacit mj. dana pa ondak opet 12/12 do kraja ili cak odradim 12/12 do kraja budem vidio kako budu napredovale? i sad sam u bedu, to me bedira jako da mi neprede ta gamad i na ove ostale!??pomoc molim? pozdav :ridinghorse: ps drugi put pisem ovak post posto mi se prvi obrisao kad sam kliknio prilozi : //// zivili
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

moze li netko odgovorit??? mali update ubacio sam 20 bubamara u box :DDD

okt 2013.

gore si napisao "ako budem prsko s Nim uljem"... pa jesi li tretirao sa uljem po uputstvu... kakva je situacija sada... daj bubamarama priliku, tj. malo vremena :)
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

da koristio sam ga dva puta jednom doza 10ml a drugi put 18ml bubamare cine cuda malo su mulave pa ugibaju od udaranja u svari al nevidim vise nijedan list zarazen,bit ce fotkica da vide svi kolk oje bubamara bil ou boxu skupljam one koje ugibaju na jedno mjesto pa cu fotkat ih sve zajedno, jedino sto sad primjetim: da odbacuju puno fen lisca jedno dvje sake sam skupio do sad sto od toga otpalo a ponesto sam i ja skinio jer je zuto bilo pa da se nepate same... al mislim da im je tusiranje puno pomoglo i onda odma poslje tusa dok su se osusile sa nim uljem sam prsko maltene mogu rec isprao ih u nim ulju... :D smrde jos uvjek po nim ulju :$ da i bio sam box prije bubamara naprsko s nekim sprejem za bube-komarce-muve itd potrosio sam cjeli sprej :D i ostavio poslje da se izraci...moram ih malo fotkat pa da vidite stanje sad nesta mi slabo rastu al cvjetaju

okt 2013.

toliko prskanja, boca spreja, neem... i onda te cudi sto bubamare ugibaju :ohno: ... al ajd, vazno da si se resio gamadi :)
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

ma kralju nadam se da sam ih se rijesio...a nevjerujem da zato ugibaju neke su mi dezorijentirane kad ih ja podignem i metnem na listove ondak surfaju po cjeloj biljci tocno vidis da svaki milimetar stanu i nesta jedu pretpostavljam al kad spadnu ako su spale na leda neznaju se okrenit nego tako leze dok nekrepu ili dok ih ja nepodignem nazad na lisce... :D sreca pa sam odvojio vremena za to podizanje inace bi pocrkale isti dan a jednu turu bubamara sam ubacio odma sutra dan a drugu turu 3 dana poslje :) jesam se naodo skupljajuci bubamare al mi je drago zbog toga malo priroda a i pomogo sam puno biljcicama....a ovo sto otpada puno lisca sto zuti to inace normalno da toliko otpadne? danas idu slike pa ces znati vise o svemu... i zanima me koliko cu uspit skinit s njih kad budu gotove,tvoje pretpostavke ;)

okt 2013.

nikada ne dajem pretpostavke za kolicinu, videces sam kad skines, samo strpljivo, a za listove mora fotka, pa kad stignes
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

evo napokon uhvatio slobodnog vremena i da nisam spljugan u tom slobodnom vremenu, da i ja napravim uplod :) :D hh zlo ovo vrijeme 10mj ;) ovo je bilo prije 3 dana imgur . imgur . com /a/7 Rem7#0 zaljevam s mixom od hesi svaki drugi dan po 4 deca od prilike idem s toliko puno jer se zemlja osusi skroz i postanu extra lagane kalenice strah me samo da ju neprihranim al mislim da se to nebi smjelo dogodit vec su razvile dobar korijen... a ovo je update od sinoc nekad kasno: /imgur . com /a/bJ5qW#0 http://imgur.com/a/bJ5qW#0 imaju slike i pod zutim svjetlila i pod cfl i s blicom... ubacio sam jos cfl-ki kao sto se vidi na sliki cirka 160W sve skupa cfl jel to puno, il ce brze da bude i da budu socnije glavice, da ostavim tako il nije potrebno imam to od prije neg sam narucio HPS, pa sam mislio iskoristit :) i pitanje kolko njima treba jos od ovog sad stadija u tjdnima il mjesecima :smoke18: pozzz
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

sta kazes na to sve jel to napreduje jel ide kako treba itd... :)
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

glavno pitanje kolko jos do kraja :D ;) ??? evo update imgur . com /a/iwz6j#21 mislim da su na cvjetanju 25-30dana i kolko vidim da mi sve ide kak treba mozda malo ovi listici neki sto pozute na vrhovima malo me brine al nista strasno vjerovatno nesta fali il ima viska ako znate sta je recite pa cu i to unaprijedit zaljevanje svaki 2 dan 4 deca na svaku hesi mjesavine za cvjetanje... metnio sam i diamond folije nabavio pa je sad jos bolja svjetlost i maknio sam one cfl-ke sto su bile...pocele su mirit ona divaljakusa mirise fruti cak sam probo i od jedne i druge vrste po vrhic na bong i mogu rec da ova divljakusa jako njepo ameka fruty a i puca, a i royal udari al malo jos su sitni vrhici,da i imo sam malo polena od prije pa sam na svaku biljozu na jedan vrhic posolio i to juce napravio....dali znate kad to treba tak poskropit polenom, cim pocnu cvjetat il nekad kasnije vak kao moje sto su sad ili,? ak ocemo S da imamo...? evo i slike od biljozi: http://imgur.com/a/iwz6j#21

okt 2013.

jos bar 6 tjedana 50-ak dana
GrowByLudakENTUZIJASTA

okt 2013.

aaaaa daaaaa pa vec je 30 dana na cvjetanju,onda s tim ce bit 80 dana na cvjetanju ako jos treba 50 dana :000000000000000000000000000000 not posible }
GrowByLudakENTUZIJASTA

nov 2013.

prije 4 dana imgur . com /a/ybrrs#0 http://imgur.com/a/ybrrs#0
SLO-EraLEGENDA

nov 2013.

Ne znam za Royal Moby ali dinafem Moby ,treba dosta hrane i jako svetlo,onda je to stvarno zivotinja :smilie_vampire: inace sretno
GrowByLudakENTUZIJASTA

nov 2013.

kolko jos za ovu fruti ? ovim trima mislim treba jos dugo?ili imgur . com /a/LOLTg#0 ma dajem im sve imaju 400w hps prehrana od hesi potpuna, temp od 18-28C i gamad mi se vratila nisam bio 2tj tu imale su drip sistem nista im nije falilo sto se tice vode i prehrane, al sam primjetio da se gamad namnozila poprsko sam juce s nim otopinom i sad cekam komentare :D hvala SLO :) http://imgur.com/a/LOLTg#0
GrowByLudakENTUZIJASTA

nov 2013.

kad trebam napravit flushing zemlje alooooooooooooooooooooooooooooooo??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

nov 2013.

sto urlas kog mog... flusaj bar sedam dana pre mraka, moz odma nece joj nista faliti
GrowByLudakENTUZIJASTA

nov 2013.

a moram kad me nitko necuje ;) a nezelim okasnit :$ :shit:

nov 2013.

samo strpljenja drug, nigde ne gori ;) dobio si odgovor u roku 5 minuta
GrowByLudakENTUZIJASTA

nov 2013.

ma drug zezam se malo ;) imam strpljena sve do kraja bas zelim probat savrsenstvo ono kad skines aman taman dan kad treba i znas sta bacas u papir :D ;) al ono ovi zadnji dani kao da sve stoji :sad2: a ulicarke mi dosta tj u zanje vrijeme nevalja nista :balls:

nov 2013.

i sta si odlucio, kada skidas
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

pa neznam drug cekam komentare i iskusnija/strucnija misljenja :D znas li mozda nako cirka cca kolko jos dana i ta fruit i ove ostale? da znam cesce prigledavat tih dana i metat slikice } :smoke18: kad da ih skidam kad oni trihomi u vrhu budu 50%bjeli 30smedi 20 narandzasti il sam krivo skonto?

dec 2013.

pa jesi odradio flush
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

jedan jesam na onoj fruti al kolko sam ja gledo od ostalih cirka 10-15 dana do skidanja jel trihomi su jos bjeli skroz i probo sam jedan mali hedic na bong al nema efekta znaci nije to jos sazrilo? i to za flush cito sam neki rade s vodom i medom i limunom...sad jel to potrebno il moze i vako obican flush il ak je bolje tak s med limun ak je bolje miris poslje...sad neznam to sta treba ovi zadnji dana i vidio sam isto neki metnu 2 dana u mrak pa onda trimaju jel moram to tako jel potrebno jel tak bolje il ne... malo me samo uputi u ove zadnje dane jer u tom sam neznanac imo sam nekad davno outdoor iz zezancije pa isto mislim sad kad znam dosta toga da sam ju ranije skinio jer nije neka bila a ostavio od menke neke odlicne gande :leafblunt: ak me mos malo uputit sta kako da to izguram da bude sto bolje da mi nepropadne cjeli ovaj trud i sve zbog neznanja :popworm: hh :D

dec 2013.

pomo sti~e za 5.. 4.. 3.. 2.. :P
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

i di je ta pomoc :P hahahah }

dec 2013.

hahahha idk :wacko: mislila san da e dosad ve neko uletit.. morat u ja intervenirati :rofl: dakle, 60ak dana cvjetanja ideala.. po tome se mo~ea ravnati.. https://vutra.org/topic/11042-berbaharvest-procjena/page-18 mrak je po~eljan.
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

_%60 dana proslo prije 1-2 dan :rofl: ali trihomi su jos uvjek bjeli/mljecni kao sto se vidi na slikama... :sad2: nego ovaj MOJE PITANJE: kad bi bilo naj bolje za skinit kad je 50% bjelih 30%smedih 20%narandzasti ,ili kad su svi: smedi,narandzasti ili nesta drugo xdddddddddddddddd???????? :spcartmanmad: thnx na odg ok ondak kad bude vrime ide u mrak 2 dana dosta il treba vise/manje? :spcartmanmad:

dec 2013.

50/50 je ok.. 24-48h je dosta.
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

divo zavaljujem na odg :P ;) hh eee pitanjce cito sam onaj link sto si mi poslala, gledo fotke i tamo negdje procitah(bar mislim da sam procito jer sam bio highSTON) hhh i ovako mislim/procitah ako zelim/o extra ston efekt da ostavim dok nebudu svi trihomi smedi.jesam dobro vidio? :bale :smoke18: :email: :nana: aj kad smo vec kod toga kod toga svega,ovako susenje: jel bitna temperatura ili samo ventilacija i mrak...jer bi mogo susit na jednom mjestu u pc kompu-preradenom al temp je 15-16C jel to ok ib bi trebalo bit veca/manja il nesta woo noo i tak to??? :mrtva_banana: :vb_kez:

dec 2013.

Jesi! :D smedi su za body efekt.. :) Nezz to za temp, nean ti ja bas iskustva.. valjda neko zna pa ce ti reci :)
SLO-EraLEGENDA

dec 2013.

Moby Dick pusti slobodno joa sedmicu i onda skidaj...kolko ja ga ja znam...65 dana i zamra enje 48h onda slobodno seci.
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

ili za tj dana ili dok nebudu svi trihomi smedi :ridinghorse: :rofl: :respect:
M a n d o rAMBASADOR

dec 2013.

oboje je bitno temp. bi trebala bit od 24- 27 mrak po mogunosti,vlaga minimalna za br~e suaenje ,ventilacija po~eljna zbog svije~eg zraka i visoke vlage koja se stvara isparavanjem vode iz vrhova... ;)
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

hmm imam ideju :D ovo sve sto si mi reko kalkuiram u glavi i dodoh na ideju ubacit pc box u postojeci box temp vlaga ventilacija sve stima i u mraku su hahah ;) :D :D :D posto necu sve skidat istog dana nece sve bit gotovo isti dan naj bolje ubacit pc box u box i upalit ventove i ludilo brale haha probo san jedan rad je odlican imgur . com /a/kgnRf#0 razvalilo me stone + high al jos nije gotov u slikama se vidi tamo di ima smedi trihoma to je odazgor pogledano a u sredini je jos mljecno sve tako da ce jos stojat cekat vrhunac zivili svi ja ode :smoke18: :signs046: :snupi: http://imgur.com/a/kgnRf#0
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

kolko jos eeeeee :sad2: :ohno: :sick: :family1:

dec 2013.

pa stavi fotke da se vidi situacija

dec 2013.

Hijao.. tila san jos sinoc odg. na ovo! al ko zna di san se pogubila :alien555: hahaha Reka si dakle.. 3.12. da je 60dana proslo prije 1-2dana.. sto bi znacilo da dns biljke imaju 69dana? .. pa ti nama lipo reci kad gasis svitla? :)
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

jel se bas moraju ugasit :P ;) :rasta1: neznam kad cu ugasit, vjerovatno kad budu trihomi smedi,-zbog boljeg efekta :rasta1: ,aaa jos su bjeli :sad2: ali nadam se bar da se bar debljaju i nabijaju htc ,posto nisu jos smedi :ridinghorse: :joint2:

dec 2013.

jel mislis na ovaj htc ;)
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

ae ae bas taj hahah :rofl: pitanje za vas sve tu pa nek odg onaj tko zna...ovako tajmer mi se bio izgleda sjebo nesta jer danas kad sam doso i pogledo njima dan a inace im je mrak po danu odma sam ugasio,ali se bojim da ih to nije sta poremetilo fuckin-g shit :baby: :icon_cry: :balls: ? jel im moze bit sta zbog toga sto im je svjetlo izgleda svjetlilo stalno nije se ugasilo, il se ugasilo pa upalilo nebih znao tocno, ugl kupio sam drugi tajmer i nastimo sve kak je bilo :banana_rasta: :hotpants:

dec 2013.

mozda je samo bilo nestalo struje, nece im nista biti, testiraj taj tajmer nekako i proveri jel ispravan
SLO-EraLEGENDA

dec 2013.

Nego ako je to cvetalo 70 dana, gasi to drug ,pusti dva dana-znam da ti je tesko "poklati" :) Ako je to Moby Dick kako treba. ne boj se za efekat-sprzit ce te
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

a a a a radio mi je i onaj do juce :ninja: i kad sam vidio to sta se desilo odma sam drugi nabavio da se nedesi opet to pa sjeben sve : $$$ ...super ak im nista nije bilo :D :D :D vec sam se zabrinio :keepoff: aaa drug nije to moby dick, nego royal moby! :ludaci_lol: :rasta1: je je tesko je poklat, :watchplant: :) bas ih je tek sad ljepo gledat,mirisat,itd :whacky023: hahahahahahah

dec 2013.

ali nije ni neka velika razlika, sem bridera ;) moby dick: Genotype: Haze X White Widow, Flowering: ~65 days royal moby: Genetic background: Haze x White Widow, Flowering: ~67 days
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

vid stvarno iste su , pa kako onda jedna ima jedno ime a druga drugo :signs040: :signs051: jedno pitanje sta se moze desit ako ih npr neskinem sad nego ostavim jos i cekam te braun triiihooome? oce bit bolji efekt ako ostanu, il da ih skidam sad nekad, il jos tj dana :D :??? :rasta1: :ludaci_lol:

dec 2013.

pa ja ti napisao da je razlika u proizvodjacu dinafem i rqs, pa su ovi dodali royal :) sto je duze ostavljas imaces izrazeniji stoned efekat (couchlock) i pospanost nakon konzumacije
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

heji jedno pitanje tko je upoznat s rascjepljivanjem pola pola stapke biljoze onako pri dnu negdje sam to vidio i kaze lik to napravi zadnjih 10 dana ondak samo tera htc neraste posto kolanje sokova stane a preko kore se hrani i dalje tj punpa hhhedove :D ???enyone? :spcartman:

dec 2013.

ti jos nisi skino
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

ne...nisam htjeo jer jos nije sve smede :popcorn: :bale nego za ovu metodu jel znas sta? jel to valja napravit?

dec 2013.

seti se gde si to video pa da pogledamo zajedno, ja prvi put cujem tako nesto
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

evo kralju www.youtube.com /watch?v=_vhuEixZn98 :popworm:

dec 2013.

sad kontam na sta mislis, samo ne znam kako to planiras da izvedes sa biljkom u posudi, probaj pa javi, najgore sto moze da se desi je da je skines 10-ak dana ranije ako zeznes seckanje, ja licno se sa tim ne smaram ni u outdooru ;) a ima i ovaj komantar: "I been growing weed for almost 15 years, do not follow what this guy is doing, you do not want your plants to stress out in the final stretch, this makes your buds harsh and difficult to smoke as its attempting to repair the damage by introducing waxes you do not want in your final product, this guys obviously a naive teenager"
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

sa cackalicama bi probo :D hhh a probat cu na jednoj sta svjedno mislim ih ubrzo skinit... nego kralju mos li mi reci na 3 litre vode za flush kolko da metnem meda jusni zlica i limuna flusho bi ih tako zadnji put?po jednoj 7deci vode inace trebam za flush... bit ce fotke kad budem flush-o ;) :)

dec 2013.

nit sam kralj nit sam ikad koristio med, neko drugi ce ti odgovoriti
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

ne se srdit :P ;) nisi kralj il jesi to neznam...ali tako kod nas kazu kao sto u nekim mjestima svigovore brate :P :D nego kralju/brate/brajo/pobro evo slike hehheeh :D malo sam ih otrimo da ovih zadnjih dana dobiju i ovi doljnji hedovi sunca :rasta1: :leafblunt: :dada kolko jos da ih ostavim ova divljakusa se udebljala dosta i vidim jos je bjelo sve na njoj nema smedih trihoma znaci jos nije gotova i moby jos nije gotov cjeli... http://imgur.com/a/vtMuB#0

dec 2013.

ne se srdim, opusteno. ne znam koliko jos da ih ostavljas posto ne znam sta hoces da dobijes sa tim cekanjem, dobrim delom su amber trihomi, ja bi to vec skinuo da su moje, ovako cekam da zavrsis kad odlucis, pa da prebacim dnevnik u zavrsene ;)
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

pa zelim da dobijem da je ekstra jaka i da svi hedovi budu u smedim trilomima, i da se udebljaju do kraja kolko mogu jel grijesim negdje? :keepoff: :konjo i da zaboravih napomenit jednu sam flusho sa malo meda limuna vodke i jos sam ju poprsko s otopinom vodke i vode :D ta jedna mi je za eksperimente :D :D :D ahhaa ostale sam flusho sa otopinom 3 cajne zlice meda malo limuna i kriska narandze sve ocjedeno i s vodom pomjesano cca 3 litre na tri djevojke :dada :ninja: :pat:

dec 2013.

`to viae smeih trihoma to je ja i kau lock. Jednostavnije re eno ja e oduzima. Ja se nebi usudio ekati predugo, max da je 80% trihoma smee. Dobro da nisi poprskao biljku sa solnom kiselinom za eksperiment i nije mi jasno ata pokuaavaa postii prskanjem po biljci otopinom vodke i vode pred harvest. Sve ato ea dobiti s tim je gadan okus pri sagorijevanju. By the way flush treba da ti bude minimala 10 litara po biljci, sva manje uzalud i melasa ili med idu u zadnjih par litara flusha i onda u mrak 48 sati. Hedovi ti se nee udebljati niat primjetno jer po slikama se vidi da su ti trihomi podosta smei. Ja bi na tvom mjestu flushao danas poateno, ubacio med u zadnjih par litara i u mrak 2 dana i tamanica e ti trihomi prevagnuti na veinom smee i ima da satire, a tu ato si vodkom oaprico za eksperiment sad ponovo oapricaj vodom nebi li bar malo saprao taj otrov sa nje.

dec 2013.

era je lepo sve objasnio a ti sad teraj po svome, samo vodi racuna da mozes da dobijes manje potentnu vutru nego da si obrao na vreme. Mislim da si vec uveliko usao u poslednju recenicu citata:"The peak of THC production is when most of the oil inside the trichomes has turned from clear to cloudy, with a few amber ones here and there. Clear trichomes contain mostly precursor compounds and immature THC but cloudy ones are at their peak. Amber-colored trichomes have already passed the peak of THC production and contain mostly lesser and nonpsychoactive cannabinoids." fino je sto imas strpljenja, al za sve treba imati meru ;)

dec 2013.

Zna i.. izvuka si maximum.. :) Izvrsan ti je grow.. jedva cekan smoke report! :)
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

i ja cekam smoke report :P :D alooo decki eee pa nije jos ni 50 posto smede opusteno cekanje taman za bozic lajtanje prve ;) :) a odg na ono sta ocekujem je: smoke one and seee you tomoro hehe ;) znaci jedna prije spavanja i laku noc :smoke18: :snooze: :dada
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

dva mobia su u stacionaru u samici :P :D :rofl: :bale a druge dvi jos ce se suncat pogotovo onaj "fruty-no name/divljakusa" on mi se deblja stalno i nezelim ga skidat jer sve je bjelo na njemu i samo se deblja a ovaj drugi moby cu ostavit isto jos malo flusnit ga jednom pravo s 5-10l vode i onda na klanje :) a frutija cu cekat bar dok nepokaze st. dlake hhhh nek udje u pubertet :P :D hahaha probo sam jedan hed iz mikrovele osusen krispi nacin samo protrljas kroz prste i smrvi se sve :bale i mogu rec rad je do ibera i razvali a i digne poslje nepadnes u bed,bas me zanima kako ce tek bit kad se prirodno izkjura :kauch :bale
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

alo ekipa pozzz pitanje: mora li tocno bit 48 sati u mraku il moze i vise npr 52 ili bolje skinit na 46 mraka???enyone :D :read: thnx

dec 2013.

jesi se zapitao nekad kako odradis to zamracenje u outdoor-u... drzi ti njih 48 sati, 48 minuta i 48 sekundi tacno, i ne moz da omane
GrowByLudakENTUZIJASTA

dec 2013.

neznam kako odradit u outu...moje su bile vise od 48 sati jer nisam mogo zbog posla prije... nego sta dobijamo s tih 48 sati mraka? ja nekuzim tu nista meni to isto izgleda kao sto je i bilo. otrimo sam bit ce slike :D :dada :dada :dada :bale miris poslje trima je fantazija i probo sam one smole sto ostane na rukama i mogu reci dizeeeeeeeeeeeeee uuu odlicno je steta sto bilo samo za jednu

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se