VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojKoju vrstu lowrider-a kupiti???
LEGACY

Koju vrstu lowrider-a kupiti???

54 odgovora7,132 pregleda
Che*LEGENDA

sep 2008.

Svi spominju lowridera i LR2 ali na alien grow shop-u ima vise vrsta,takodjer ima i na kanabis.org ovaj LR-AK47..pa me zanima koji da narucim....Uspio sam nabaviti big tower kuciste pa sta bi bilo najbolje,ako moze neka preporuka.... koju vrstu lowridera???sa aliena ili kanabisa..i to???

sep 2008.

s kanabisa ti je jednostavnije a s eliena imas vise izbora...
LaidbackPOZNAVALAC

sep 2008.

Imas dvije vrste lowrydera - LR i LR2. Uzmi LR2 ili mozda auto ak47 sa kanabisa
brendPOZNAVALAC

okt 2008.

Ni jednu sortu ne narucivati jer su jako lose.Bolje je kupiti dobro odbrano seme i staviti ga na 12/12 od klijanja.I eto ti mala biljka ali proverenog kvalieteta.
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2008.

Ne pricaj bedastoce... LR2 je odlican

okt 2008.

el netko sadio ovo sa kanabis.org? da li uzeti od njih ili nabaviti odnekale izvana LR?
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2008.

Mi smo uzeli LR2 sa ........ i odlican je...

okt 2008.

Ni kad to nee bit to jer LR#2 dobiwa minimalno 6 sati svjetla viae po danu(ako je 18/6), a bez beda raste na 24/0 tj duplo viae svjetlosti na dan...:icon_idea: ..meni ful paae njegov efekt i kvaliteta je neupitna!!!
ZonoMAMBASADOR

okt 2008.

Gledao sam na jenom stranom forumu da 24/0 uopste nevalja za LR2 jer kako se tamo kaze,biljka dok je mrak razvija koren.Sto bolji koren to bolja i jaca biljka,veci headovi,bolja potencija.Tako da je mnogo bolje 18/6 non stop.Mnogo su bolji rezultati.
Che*LEGENDA

okt 2008.

Kanabis.org ili alien seed...u mom slucaju nijedno... Jednostavno me malo strah naruciti i cekati da dodje pa sam jednostavno malo googla-o i nasao trgovinu u Ljubljani....cijene su ok.Zvao sam za LR2,bit ce kod njih za 10-ak dana i otici cu osobno po to..buduci da postoje vinjete idem vlakom,karta 150 kunami tamo se malo prosetam ,kupim i vratim...nema straha ,nema sranja sta ce biti.... I kupio sam CLF zarulje za big tower kuciste buduci da ovaj HPS zagrijava a ne da mi se sad muciti kako dodatno ohladiti kuciste... ps. Ne reklamiram trgovinu nego samo iznosim svoje misljenje...da ne bi bilo zabune
OkiyKikuENTUZIJASTA

okt 2008.

`to se ti e kvalitete nije loa, ali urod bogami je. Na temelju vlastitog iskustva preporu io bi ti neku drugu sortu... Ali tvoja odluka... Npr. Durban Poison, po meni najbolji high. Ali neznam kako uspijeva unutra.
ClarenceENTUZIJASTA

okt 2008.

moja preporuka ti je da naruchish chistog lowridera buduchi da su krizanci s njim vechi i treba im vishe mjesta...kuchishte che ti bit premalo...a ako skontash prostor ima jedan seed bank koji se bavi varijacijama lr-a...pa od njih naruchish shta osh...
LuciferISTRAŽIVAČ

okt 2008.

Eto ja se već 3 dana borim sa sjemenom lr2×ak47 , nikako da mi proklija.... Jel netko imao slična iskustva?
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2008.

@clarence bolje LR2 nego LR obicni. Mnogo bolji strain je #2 @lucifer Mislim da je LRxAK47, ne LR2. Stavi sjemenku na mokru zemlju - znaci ne zakopat nego samo stavit na povrsinu. Na nju stavi nekoliko slojeva mokrog toalet papira i sve to prekrij sa vrecicom da bu 100% vlage unutra. Kroz dan-dva imas proklijalu sjemenku - najbrzi i najefikasniji nacin klijanja

okt 2008.

i clf grije budi siguran
ZonoMAMBASADOR

okt 2008.

ALI mnogo manje.

okt 2008.

ali ih je viae:icon_exclaim:
StonerLEGENDA

okt 2008.

ljudi nemojte se zavaravati da cfl ne grije grije i tekako samo ne ni upola ko hps ali se zato ato se ti e lumen per wat omjer je definitivno bolji . Cfl prolazi za manje prostore no prolazi i hps manje snage tipa 150 w ili 250 cak . Ovo sto balcan ka~e ipak dosta ih treba a to je i dosta ~ica grla stuje opcenito i naravno i topline i opet je tu borba zapravo uvijek je jer i kod cfl-a moras pribliziti dosta tako da ... ja sad radim micro cabinet grow sa CFL lampama 3 x 65 W (ekvivalent 3x450w normale ~arulje )pa cu postat na forum
LaidbackPOZNAVALAC

okt 2008.

To, jos jedan micro grow - ne sumnjam da ce biti pro Nego, gdje si nabavio cfl 65w? Bauhaus?
ze markoAMBASADOR

okt 2008.

bok, vidio sam da neki spominju lowridera i canabis.org prije par mjeseci sam takoer naru io sjeme lowridera i od 5 sjemenki 2 su mi proklijale i to tek nakon 15 dana. eto kupio bih lampu ENVIROLITE 125 DUAL.grlo je E 47. zna li netko da li za tu ~arulju treba propaljiva i priguanica?
Che*LEGENDA

okt 2008.

Nego da priupitam,buduci da sjemenke dobivam sljedeci petak a box je gotov,gdje da stavim slike boxa da malo vidite i prokomentirate,da ovdje nastavim ??? ili otvorim novi post(u kojem dijelu)? ali izgleda lijepo :)
bongashLEGENDA

okt 2008.

Mo~da da otvoria dnevnik uzgoja ? :vb_kez:
Che*LEGENDA

okt 2008.

A mogao bih.... :)
MoxENTUZIJASTA

avg 2010.

pozz! imam pitanje... spominje se LR2, i zanima me kakav u inak ima, i koliki je smard kod cvjetanja... preferiram smijalice i high, stoned mi je bezveze... dali netko zna ato o lowryderima :- blue ryder , purple jems ili diesel ryder? smrad kod cvjetanja i ato rade.... ili da sugerira neki low a da je blizu silver hazeu po radu... > isto iz guata bih htio imat jednu dvije bilj ice max, ali ovaj put baa lowryder... box 50x40x70 dakle, ne akrtarim na prostoru, stvar je satisfakcije uzgajanja..hehe uskoro gibam u amsterdam, pa da si uzmem neki suvenir...cya
Che*LEGENDA

avg 2010.

low smrdi.... bez daljnjeg...jakooo i po mom ,svi idu na stoned... pokusaj naci auto lemon skunk..on je bio high,bar meni.. :)
MoxENTUZIJASTA

sep 2010.

Evo zavaljen na krevetu, ugledah na polici neslo~enu maketu Apachea, i upravo je to rijeaen je kako se uz filter rijeait/prikrit miris iz pc box-a.. kad cvjetanje po ne, laganini po inje i "slaganje makete"... :thewave:
Che*LEGENDA

sep 2010.

ponekad se najbolje ideje izrode kad najmanje ocekujes... Ali obavezno podijeli da vidimo o cemu se radi :)
MoxENTUZIJASTA

sep 2010.

np... sam dali ~elia vidit slo~enu maketu ili....XD oko 1.10 kreem u akciju, tak da se krampus mo~e po astiti....do tad bi sve trebalo bit slo~eno, sad sam pretrpan poslom(hvala bogu)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se