VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojFirst PC growbox
LEGACY

First PC growbox

10 odgovora1,374 pregleda
MarkerAMBASADOR

dec 2010.

Evo nakon par mjeseci ja krecem ponovo sa growom....Kuciste je neki big tower visine 68cm.2x venta 120mm na 12v cca 1400okr/min. Zemlja je terra magma sa komadicima stiropora. Svijetlo:2x 865,1 827 i jedna od 11w zuta...Druga 827 mi je pregorila kad sam postavljao.:( uskoro cu uzet novu. Sjeme je navodno neki Low Rider.Neznam ni sam al sam probao plod i odlicno je heh. Stavio sam re~im na 18/6 pa emo vidjeti.Sutra slike:icon_lol:
nightpianistISTRAŽIVAČ

dec 2010.

Good luck :D S ventilacijom neea imati problema kad imaa ventilatore od 1,2 metra :spliff:
MarkerAMBASADOR

dec 2010.

120 su zabunih se :)
MarkerAMBASADOR

dec 2010.

2. dan
SimasZgAMBASADOR

dec 2010.

Vozdra...reci buraz, jesi li razmialjao o light trapu na ventovima?..neznam koliko ti je bitan stealth, ali prozujao sam po forumu, nisam naaao baa da je to netko super rijeaio, a da nije zauzeo previae mjesta u box-u....ja isto pocinjem sutra slagati box, im mi stigne bigtower...PS..ako nije bad..kolike su ti dimenzije PC box-a? duljina konkretno...tnx
MarkerAMBASADOR

dec 2010.

ovako naprijed na kucistu je dupla plastika na koju sam stavio nekakvu spuzvu od stare maticne ploce,crna je i neprobija svijetlost,a iza sam napravio dodatak koji sprecava izlazenje svijetla van.Ugl shemu sam slagao po che*-govom boxu :) Duzina boxa je nekih 45cm,sirina 20,a visina 68cm.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se