LEGACY
Špekulacija oko auto i standard
48 odgovora3,979 pregleda
Polaroid
POZNAVALAC969 REP41%
→ Ambasador
PolaroidPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#1
Bok svima prije svega,dugo dolazim na ovaj forum ali uvijek samo
itam i nisam joa nikako napravio ra
un.Pohvala za forum i ovo je prava enciklopedija za ljude ~eljne znanja. Dakle naaao sam se takozvanoj "panici" jer nemam niata za puait. Biljke koje imam posadjene albanuaa neka 21 dan stara i 2 special queen 10 dana stare . Nisam nikada imao auto pa zelio bi nesto "nabrzaka" da imam ata puait dok cekam ove koje ne planiram tako brzo prebacit na cvijetanje.Nigdje nisam uspio naci odgovor na ova pitanja pa se nadam da ce mi netko pomoc. Imam svijetlo 600 w hps sa plavim spektrom dakle za vegetaciju i cvatnju .Pitam se da li mogu ubacit AUTO biljku neku bez da moram mijenjat re~im svijetla da ove ne prebacim u cvijetanje?Jer stavio bi ih sve zajedno. Ps: nisam iskusan grower,imam jedan grow odraden ( jedva kako treba)
mester
ZMAJ15.124 REP
Badi
ZMAJ177.232 REP
BadiZMAJ
nov 2020.
nov 2020.#3
Polaroid
Ali nije mi to baa logi
no...i za automatik e ti trebat i da sad odmah krenea barem 80 - ak dana od po
etka do kraja...ako ti se ve ~uri, zaato jednostavno ove foto ne prebacia uskoro na 12/12 i za nekih dva mjeseca su gotove?:)
EDIT:
Da ne ka~em da joa imaa i kraljicu koja brzo cvjeta.;)
Polaroid
POZNAVALAC969 REP41%
→ Ambasador
PolaroidPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#4
Izabrao sam bio special queen jer koliko sam sku~io ona je sorta koja mo~e podosta narast i dat ( albanuaa se naala usputno) . Ako sada prebacim na 12/12 bojim se da cu dobit neato manje od ocekivanog i da cu to prije popuait haha. Cilj mi je neki da ih pustim koliko god mi prostor bude dopustio ( spojio sam dva stara ormara) a i iskreno malo bi se igrao sa njima u airinu.Pa tako da mogu biti miran nakon njih i da ne bacam pare okolo na sranjske neke trave itd. Tako da mi je i 80 dana dobro. Mo~da da kupim neki malo manji od ormara box koji je samo za jednu biljku pa albanuau samo prebacim na cvijetanje.
Slavol Žižek
LEGENDA13.831 REP88%
→ Zmaj
Slavol ŽižekLEGENDA
nov 2020.
nov 2020.#5
Najpametnije od svega bi ti bilo da se pomiria s tri mjeseca i joa koji dan i ne srljaa, ~urba je najkrai put do upropaatenog growa. Ako ve nemaa ata puait sve do berbe, zar ti stvarno 2-3 sedmice igraju toliku ulogu?
Polaroid
POZNAVALAC969 REP41%
→ Ambasador
PolaroidPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#6
Pa nije da mi igraju toliku ulogu, i sve se meni cini da necu zurit. Ali si mozda stavim neki auto jedan. Tek toliko da mogu guatat u izobilju okusa svaki dan 3 vrste . Imam sada joa jedno pitanje. Koristio sam za sada samo plantella list za albanuau i to samo jednom pola doze. Zemlja koju koristim je substral terra magma. Koji bi vaa bi savjet sto se tice prehrane same biljke? Ja kad tu citam iskreno na forumu vidim sto opcija i sto vrsta gnojiva ali nisam naletio joa na formulirano sve to nekako na skup po redu. `ta koristiti joa uz tu plantellu? Da li je ona dovoljna za sada? ili promijenit kompletno gnojivo ? I koje kupit ako treba novo?
Slavol Žižek
LEGENDA13.831 REP88%
→ Zmaj
Slavol ŽižekLEGENDA
nov 2020.
nov 2020.#7
Najbolje gnojivo koje postoji je mentor :D
https://www.vutra.org/forums/mentorski-kutak.60/
https://www.vutra.org/threads/obavezno-pro%C4%8Citati-prije-bilo-kakve-aktivnosti-u-ovom-podforumu.10878/
Badi
ZMAJ177.232 REP
BadiZMAJ
nov 2020.
nov 2020.#8
Polaroid
Eh, ti bi ovce i novce, ne mo~e to tako...ili du~e vegetiraa, pa neato kasnije puaia ili krae vegetiraa, pa puaia prije ali manje.;)
Ostavi se ti joa gnojiva, imaa gnojiva u zemlji a najstarija biljka ti ima tek 21 dan :) Ali ina
e da, Plantella List i Cvet su ti dovoljne za
itav grow.
Polaroid
POZNAVALAC969 REP41%
→ Ambasador
PolaroidPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#9
Bio sam dao samo te pola doze albanki. A ove od 10 dana special queen cu tek presadit iz malih teglica u velike jer su se dosta lijepo razvile i raairile. Ma ato se tice special queen vegetirat cu ako treba i 3,4 mj. Samo da budem miran jedno vrijeme ko covjek
pannonian
LEGENDA5.108 REP1%
→ Zmaj
pannonianLEGENDA
nov 2020.
nov 2020.#10
Probaj upratiti predcvjetanje. Planirati bilo ata dok ne znaa spol albanke nema nekog smisla
dzidzo
LEGENDA11.845 REP68%
→ Zmaj
dzidzoLEGENDA
nov 2020.
nov 2020.#11
I nekoliko slicica ne bi bilo na odmet :D
To da su se dosta razvile i rasirile zna biti cesto diskutabilno...
GetSomeNuts
POZNAVALAC855 REP28%
→ Ambasador
GetSomeNutsPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#13
Koje su ti dimenzije boxa? Nema pretjeranog smisla drzat auto i foto biljke u istom boxu zbog rezima svjetla.
Polaroid
POZNAVALAC969 REP41%
→ Ambasador
PolaroidPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#14
Trenutna dimenzija je 70x100x190. Ali je pregraden box jer je raden od ormara , tojest od dva ormara sklopljen. Tako da cu uskoro maknut tu pregradu i onda imam box od 140x100x190
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
nov 2020.
nov 2020.#15
Zasto?
@Polaroid
Samo ti ova dva mala odmah presadi u finalne posude, pusti jos 10 dana 18-6 i prebacuj na 12-12. Idu automatici sasvim solidno i na 12-12. Jos ako ova random biljka bude zenska, na konju si. ::banjahanje::
GetSomeNuts
POZNAVALAC855 REP28%
→ Ambasador
GetSomeNutsPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#16
Jer nece izvuc maksimum iz automata na 12/12, a pretpostavljam da ne planira vegetirat albanku iduca 3 mjeseca.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
nov 2020.
nov 2020.#17
Fapo brate, radio sam automatike na 12-12. Znam sta pricam. Kolicina kod automatika iskljucivo ovisi o vrsti te fenotipu koji je automatik povukao.
Polaroid
POZNAVALAC969 REP41%
→ Ambasador
PolaroidPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#18
Iskreno nebi ih tako skoro stavljao na cvijetanje. Htio bi ih staviti na cvijetanje kad dosegnu metar-metar i 20 barem. Tako da im ostavim jos prostora za stretch.Narucio sam Royal Gorilla Automatic . Racunam da ce mi do petka stici,i da ce proklijat oko ponedjeljka,utorka.Ja ne znam da li je ova odluka ispravna, ako nije slobodno recite...Ubacio bi automatic na 18-6 sa njima. I prebacio kada bude vrijeme cvijetanja za ove druge na 12-12 . Ovu random biljku kojoj ne znam spol bi prebacio na cvijetanje prije u drugi box da se oslobodim prostora u boksu a i da saznam spol. Da li je moguce uopce da muska biljka bude ovoliko bujna? Ona je jos od iza podvezana samo se ne vidi. Sutra cu promijenit stranu da dignem i suprotnu stranu u zrak da se jos vise razgrana. Ja koliko god sam se susretao sa muskim biljkama uvijek su bile visoke, i grana doslovce na svakih 10 cm .
pannonian
LEGENDA5.108 REP1%
→ Zmaj
pannonianLEGENDA
nov 2020.
nov 2020.#19
Ima ovdje podosta iskusnih growera za koje mo~ea biti siguran da im iza rije
i stoji iskustvo. Venlo je jedan,.
Ali u ovakvoj temi mo~ea dobiti sto savjeta. `to potkovanih, ato...
Malo mi suludo zvu
i
ekati da u ormaru doe na 120cm prije strecha, tako da
Polaroid
POZNAVALAC969 REP41%
→ Ambasador
PolaroidPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#20
Htio bi sto vise izvuc tako da mogu biti miran sa duvanjem dosta dugo. Zato sam si ja to tako zamislio u glavi. Pa pitam da li bi to bilo ispravno uopce. Jer nisam neki iskusan lik u tome. Dosta
itam ovdje,pro
itao sam jedno 50 dnevnika sigurno a i ostalih tema o kojekakvim problemima itd. Imam jedan grow samo iza sebe koji sam odradio nekako bez icije pomoci ali sam se i patio i razbijao glavu mnogo puta. Htio bi to "razbijanje" glave izbjec ovaj puta. Narucio sam i hesi starter pack upravo. Kako dobiti mentora?
pannonian
LEGENDA5.108 REP1%
→ Zmaj
pannonianLEGENDA
nov 2020.
nov 2020.#21
https://www.vutra.org/forums/mentorski-kutak.60/
Ui u jednu od tema koje su aktivne i pitaj za mentorstvo. ini mi se da je
etvero aktivno
GetSomeNuts
POZNAVALAC855 REP28%
→ Ambasador
GetSomeNutsPOZNAVALAC
nov 2020.
nov 2020.#22
Ja nisam, pa bi te zamolio ako ti nije problem da mi malo podrobnije to objasnis jer ipak sam ovdje prije svega da bi se educirao.
I kako bi trebao znati koji e fenotip povuci, i da neu imati bolje rezultate na recimo 20/4 u odnosu na 12/12?
Savjet koji sam mu dao je bio dobronamjeran i vodio sam se onime sto sam pro
itao na internetu, ato mi je preporu
io mentor u mom prvom growu i ato sam vidio u veini dnevnika na ovome forumu. I dalje mislim da je logi
nije ubacit fotoperiodne biljke i flipat sve skupa kada odluci, ato naravno ne znaci da sam u pravu.
Slavol Žižek
LEGENDA13.831 REP88%
→ Zmaj
Slavol ŽižekLEGENDA
nov 2020.
nov 2020.#23
Ja razmialjam ovako: foto biljke ubacujea u boks kad automati zavrae stretch. Tako imaa mjesec i po da ih izvegetiraa na 18/6, i kad automati zavrae bacaa ih na 12/12, i svi sretni.
Ok, ovo nije relevantno pokreta
u teme poato ve ima biljke u ormaru, govorim generalno. #samoka~em
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
nov 2020.
nov 2020.#24
Ovo je nacin da dobijes dim sto prije. A ako imas vremena za zajebanciju, onda radi kako te ovi decki savjetuju.
Sretno.
nov 2020.
1 / 25
nov 2020.
nov 2020.