LEGACY
Tužna vrba kao aktivator korijena za klonove
30 odgovora2,809 pregleda
Sasha.
ENTUZIJASTA226 REP7%
→ Poznavalac
Sasha.ENTUZIJASTA
okt 2012.
okt 2012.#1
naoh info pa reko da podjelim s vama.....
dakle,naberete par grana tu~ne vrbe stavite u kantu pa negdje na toplo u kui....
nakon par dana kad grane puste korijen voda je puna hormona za aktiviranje korijena....
profiltrirajte vodu zbog krupnijeg smea,i dobili ste Home made root activator....
klonove ostavit 6 sati u toj vodi ili dok nebudu spremni za zemlju.....
isprika ak ve postoji ova tema al ja je nisam uspio nac...pozzz
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
Napušena VjevericaAMBASADOR
okt 2012.
okt 2012.#2
Prvi glas...
A kak znas da je to istina? Ko je radio s tim?
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
okt 2012.
okt 2012.#3
citao sam i ja o tome negde...ne mogu se sad setiti...al' jeste,u pravu je,od tih vrbinih enzima,il' sta su vec,se i prave 'root gel'-ovi,ZNAM da sam negde to vec procitao,al' da me ubijes ne mogu se sad setiti gde....
Sasha.
ENTUZIJASTA226 REP7%
→ Poznavalac
Sasha.ENTUZIJASTA
okt 2012.
okt 2012.#4
koristilo se u duhanskoj industriji za duhan nemam iskustva s time al cu definitivno probat vrbe ima ko u pri
i i nista ne koata osim jednog klona....
a znam da je istina jer se i danas zbog ustede novca,znaci s ovom vodom
mo~ea sve biljke,koje se daju klonirat,klonirat...:dada
Napušena Vjeverica
AMBASADOR2.763 REP36%
→ Legenda
Napušena VjevericaAMBASADOR
okt 2012.
okt 2012.#5
Jel to vrijedi i po zimi? Tuzna vrba nije zimzelena biljka, kad joj otpadne lisce i dalje se mogu koristi grane za proizvodnju stimulatora?
maverick
AMBASADOR2.512 REP29%
→ Legenda
maverickAMBASADOR
okt 2012.
okt 2012.#6
pa ako stavia to na sobnu temp biljka tjera i listie i korjenje, kaj zna biljka koji je datum, njoj su uvjeti osigurani.
a kad smo kod raznih umakanja, nemora se pod obavezno u niata umakati, pitaj mamu il baku kak cvijee kloniraju...
Sasha.
ENTUZIJASTA226 REP7%
→ Poznavalac
thc boss
AMBASADOR3.296 REP51%
→ Legenda
thc bossAMBASADOR
okt 2012.
okt 2012.#8
za klonove trebate samo tri stvari, a to su cfl-ovke i klon gel ili onaj plantela rhizopon ata ima u bauhausu.
i jiffy pellete..
A ovo s vrbama di u ja sad tra~it vrbe po gradu..
Sasha.
ENTUZIJASTA226 REP7%
→ Poznavalac
Sasha.ENTUZIJASTA
okt 2012.
okt 2012.#9
u kojem ti gradu ~ivia da nema vrba,u svakom kanalu ili rupi s vodom raste vrba,i ovo je samo jedna od starih besplatnih varijanti za kloniranje....
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
Peroooooo
ZMAJ24.437 REP
PerooooooZMAJ
okt 2012.
okt 2012.#11
....samo da se nadove~em-ISTINA je ovo s vrbom tj. s vrbinom korom ali ima i tu ve
pisano(ne znam to
no gdje)
VRBA JE OK !!!
natura
POZNAVALAC919 REP35%
→ Ambasador
naturaPOZNAVALAC
okt 2012.
okt 2012.#12
Prirodni aspirin - Vrba
nisam znala za te enzime, samo za salicin, sta je i jasno iz latinskog naziva za vrbu
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2012.
okt 2012.#13
https://forums.vutra.org/unutra%9Anje-uzgajanje/3449-kloniranje-uz-pomoc-vrbinog-hormona-rasta.html
natura
POZNAVALAC919 REP35%
→ Ambasador
naturaPOZNAVALAC
nov 2012.
nov 2012.#14
kad sam se vracala sa posla, videla sam da je ovaj teski sneg polomio dosta bele vrbe uz put pa sam stala i nakupila nekoliko lepsih grana
nema veze sto je kora vrbe najpotentija u prolece, kad ih je greota i kidati u naletu, a ove su se same ponudile
sa svih sam vec poskidala koru i stavila je iznad kamina da se susi, a jednu sam grancicu stavila u vodu setivsi se ove teme
da li bi imalo smisla semenke pre klijanja natopiti tom vodom?
petarpan135
ENTUZIJASTA491 REP73%
→ Poznavalac
petarpan135ENTUZIJASTA
dec 2012.
dec 2012.#15
Narodni clonex kod mene je kad se prokuva psenica i u onoj njenoj gustoj vodi se umoci grancica,i odmah u zemlju,mada i bez bilo kakvog clonex-a se marihuana lako primi samo treba zestoko vlazna zemlja.
Sasha.
ENTUZIJASTA226 REP7%
→ Poznavalac
Sasha.ENTUZIJASTA
dec 2012.
dec 2012.#16
natura jesi probala ata kemijat sa tom vrbom,usput vratio se gdje sam pro
itao info i ka~e da je nebitno koja vrba bijela ili tu~na rade istu stvar,dal je neko probao zaljevanje s tom vodom npr.,jednom mjese
no za joa bolje poticanje bujanja korijena,ato bi na kraju rezurtiralo ve
im cvijetovima i bujnijim rastom??
okt 2012.
1 / 16
okt 2012.
dec 2012.