VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojBlack Jack feminiziran - projekat u planu
LEGACY

Black Jack feminiziran - projekat u planu

50 odgovora2,611 pregleda

jan 2013.

Pozdrav drugari,nov sam na forumu pa nadam se da nisam pogresio mesto na kome se postavljaju pitanja :D Dobio sam od drugara 5 semenki Black Jack svih 5 su feminizirane.Hteo bih za svoju dusu i svoje ortake da ih iznegujem,citao sam dosta ali sam dosta zbunjen jer sam nov u svemu ovome :).Planiram da lagano skupim sve sto treba i da napravim jedan growbox,citao sam o tome i to koliko toliko znam,po mojim nekim proracunima to bi trebalo da bude 100x100x180 ili bi to bili preveliko za 5 semenki,koliko sam cini mi se procitao da bi u box dimenzija 100x100x250 stale 4 sative a indike mozda 9 i sad me buni koliko bi biljki moglo da stane u moj box.Negde pise da ne treba preterivati sa zalivanjem dok na negde pise da treba da se zaliva na svaka 2-3 sata e sad sta je istina i kako bi trebao da se odnosima prema njima i kako da ih pazim :D .Nadam se da sam postavio pitanje kako treba i da ce mi dobri ljudi odgovoriti i da cemo se dugo druziti :) hvala unapred i veliki pozdrav

jan 2013.

box je ok, treba ti tu hps 400w i dobra ventilacija, idealno je za 4 komada ali staje 5 sigurno ;) zalivas iskljucivo kada se zemlja prethodno osusi, kanabis ne raste u mocvari i ne znam ko i gde pise zalivanje na 2-3 sata, svasta, ajd sretno i bilo bi fino da pratimo dnevnik, tako mozes pitati sta hoces na jednom mestu, za ovaj post cu da vidim da li ostaje ovde ili na zalost leti u graveyard, poz

jan 2013.

hvala puno na odgovoru,naravno bice dnevnika samo kad sve slozim.Hvala jos jednom u resavanju ovog problema i nedoumice.Pozzz
loopAMBASADOR

jan 2013.

to za zalivanje na svaka 2-3 sata verovatno mislis na hydro gajenje-a za to,vala,sacekaj,prvo vezbaj na zemlji... super izbor,sestra moja probala 'jacka' kaze da kida,zivo me zanima sta ce biti od toga-otvori dnevnik da pratimo! inace, 'koliko biljki u box' ne zavisi toliko od velicine boxa,koliko od planirane vegetacije i litraze posude... mos' ti tu staviti i deset biljki,ali automatike u malim posudama,a mozes i 2 u saksijama od po 50 litara sve je stvar tvog izbora dakle prvo odluci STA i KAKO planiras da gajis(koji trening,kolika vegetacija..) pa onda prema tome skockaj saksije i udri... ali,standard je tako-4-5 biljaka na taj prostor...

jan 2013.

Bice dnevnik cim sve popakujem i krenem sa negovanjem bebica :D taman 5 imam to je to :D koja litraza saksije onda treba ako cu 5 da stavim u taj box
loopAMBASADOR

jan 2013.

pa racunaj da ti treba galon(oko 3l)posude za stopu(oko 30cm) rasta biljke... svakako nemoj ici ispod 5-6 litara,a najbolje da se 'otvoris' za nekih 10-15 l ali,kao sto rekoh-zavisi ti i od planirane vegetacije-ako ides standardno=30-50 dana, 10-15 l zavrsava posao.. najlakse je da procunjas po dnevnicima,vidis slicne settupove-pa sam odlucis
doomerLEGENDA

jan 2013.

Black jack sam imo prije par godina i to igrom okolnosti samo u vegetaciji. Najljepljivja i najsmrdljivja skunk biljka koju sam ikada vidio u zivotu, koliko se sjecam rade ju u spanjolskoj - sweet seeds , jako jeftini i odlican seed company ; ) Od njih su i psihodelicia i sweet afghani delicious, sve genetika i pol.
not smokeLEGENDA

jan 2013.

pozdrav drug samo opusteno slusaj savete to je dobar brend nemoj zaliti na opremi pogotovo zemlja,voda,gnoivo.ako uznes losu zemlju rizikujes da se pati i ona i ti i da nebude pomagajte zutise ,susi se itd!!!!! pozz

jan 2013.

ajd pojasni ovo skunk, koliko ja znam black jack je black domina x jack herer, i da, radi ga sweet seeds

jan 2013.

koliko sam citao Black Jack je jedna od najboljih mada svasta ljudi pisu kao ono sto sam procitao o zalivanju na svaka 2-3 sata,necu jos da pocinjem dok sve ne sklopim i ne informisem se oko svega lepo,cim krene stavljam dnevnik...hvala svima pozz

jan 2013.

to je tesko kazati, vrsta je mnogo a ukusi su razliciti, mada je genetika odlicna. editovao sam naslov teme pa necu prebacivati u graveyard, nek ostane ovde za sada

jan 2013.

ok,jos uvek sam nov pa se tesko snalazim po forumu,valjda ce sve da ispadne ok

jan 2013.

Neki predlog koju zemlju da koristim i koje gnojivo?

jan 2013.

o tome ima dosta na forumu, terramagma ili substral po mogucnosti, za gnojiva je izbor velik, ima posebna tema samo o tome, potrazi edit: he-man uocio omasku, mislio na composana napisao substral :) jbg.

jan 2013.

vazi,hvala jbg slabo se jos uvek snalazim ovde :)
He-ManLEGENDA

jan 2013.

Terra Magma je Substral =)) Mislio si rei Terra Magma ili Compo sana :thumb:
TropicoLEGENDA

jan 2013.

Vjerojatno je mislija na teaki specifi ni miris same biljke, a ne na genetiku i istoimeni strejn!

jan 2013.

mozda, al vec mi na k ide ta upotreba termina skunk za sve i svasta
TropicoLEGENDA

jan 2013.

To ata neki za bilo ata govore da je skunk nema veze sa ovim sta je doomer napisa. A ti po ni sa prevencijom da ti u buduce bilo ata na tuki ne ide ;)
doomerLEGENDA

jan 2013.

hey !! bas sam to mislio : ) znam da je black domina x jack herer. Imo sam ju u vegetaciji 3 mjeseca u 20 L zemlje pod metal halidom, narasla je na 2m i imala 200 klonova na sebi. Najblize kako bi taj miris mogao opisati je Skunk, mada je miris puno intenzivnji ustvari zamisli kao da se neko najeo kuhanih jaja i onda prdnuo, bas smrdi i to gadno. Black jack nije zjebancija, i ako samo dotaknes stabljiku u vegetaciji prsti ce ti biti jako ljepljivi i osjetit ces taj specifican smrad o kojem pricam. EDIT : evo i fotke od prije par godina ova tamna velika je black jack. http://img247.imageshack.us/img247/7173/motherroom2xi5.jpg

jan 2013.

ok doom, sad kontam, samo ovo je ipak vutra forum pa mislim da bi trebali da se drzimo neke terminologije koja je adekvatna, a ne ulicnog zargona da dodatno ne zbunjujemo nove clanove, ipak si napisao:"Najljepljivja i najsmrdljivja skunk biljka" pa ispada tako kako si i napisao, da je black jack skunk biljka, dakle skunk. samo sam to hteo da razjasnimo, da si napisao najlepljivija i najsmrdljivija vutra... ne bih imao zamerki ako se kontamo, peace a od teme smo napravili svastaru, al ajd sad da ne brisem i ne zavodim reda, nek ide :)
doomerLEGENDA

jan 2013.

u pravilu je trebalo da napisem : najsmrdljivji i najljepljivji hibrid koji sam ikada vidio u zivotu, ali sto cemo idemo dalje :D necemo pucat na prvu, peace. I dalje mi je ostala jedna neostvarena zelja a to je vidjet Black Jack u cvjetanju :) mozda se i to jednom desi

jan 2013.

dace Bog samo to oko cvetanja neko ranije napisao da je to izmedju 30 do 50 dana dok na netu citam da je to od 55 do 60 dana :DD sta je od ta dva,nadam se da vam nisam previse zamoran jbg nov sam hvala sto imate razumevaja :samoja

jan 2013.

Flowering Time Indoor: 48 - 62 days (~55 days)
HookerLEGENDA

jan 2013.

Poato ti je prvi put od mene samo jedan prakti an savet. Imaa pet semenki, nemoj ih sve stavljati na klijanje odjednom. Probaj sa dve za po etak, ako neato ne daj bo~e krene naopako, ostaju ti joa tri. I samo napred...

jan 2013.

Hvala na savetima dobri ljudi :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se