LEGACY
Black Jack feminiziran - projekat u planu
50 odgovora2,611 pregleda
25 REP50%
→ Istraživač
jan 2013.
jan 2013.#1
Pozdrav drugari,nov sam na forumu pa nadam se da nisam pogresio mesto na kome se postavljaju pitanja :D Dobio sam od drugara 5 semenki Black Jack svih 5 su feminizirane.Hteo bih za svoju dusu i svoje ortake da ih iznegujem,citao sam dosta ali sam dosta zbunjen jer sam nov u svemu ovome :).Planiram da lagano skupim sve sto treba i da napravim jedan growbox,citao sam o tome i to koliko toliko znam,po mojim nekim proracunima to bi trebalo da bude 100x100x180 ili bi to bili preveliko za 5 semenki,koliko sam cini mi se procitao da bi u box dimenzija 100x100x250 stale 4 sative a indike mozda 9 i sad me buni koliko bi biljki moglo da stane u moj box.Negde pise da ne treba preterivati sa zalivanjem dok na negde pise da treba da se zaliva na svaka 2-3 sata e sad sta je istina i kako bi trebao da se odnosima prema njima i kako da ih pazim :D .Nadam se da sam postavio pitanje kako treba i da ce mi dobri ljudi odgovoriti i da cemo se dugo druziti :) hvala unapred i veliki pozdrav
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jan 2013.
jan 2013.#2
box je ok, treba ti tu hps 400w i dobra ventilacija, idealno je za 4 komada ali staje 5 sigurno ;) zalivas iskljucivo kada se zemlja prethodno osusi, kanabis ne raste u mocvari i ne znam ko i gde pise zalivanje na 2-3 sata, svasta, ajd sretno i bilo bi fino da pratimo dnevnik, tako mozes pitati sta hoces na jednom mestu, za ovaj post cu da vidim da li ostaje ovde ili na zalost leti u graveyard, poz
25 REP50%
→ Istraživač
jan 2013.
jan 2013.#3
hvala puno na odgovoru,naravno bice dnevnika samo kad sve slozim.Hvala jos jednom u resavanju ovog problema i nedoumice.Pozzz
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
jan 2013.
jan 2013.#4
to za zalivanje na svaka 2-3 sata verovatno mislis na hydro gajenje-a za to,vala,sacekaj,prvo vezbaj na zemlji...
super izbor,sestra moja probala 'jacka' kaze da kida,zivo me zanima sta ce biti od toga-otvori dnevnik da pratimo!
inace, 'koliko biljki u box' ne zavisi toliko od velicine boxa,koliko od planirane vegetacije i litraze posude...
mos' ti tu staviti i deset biljki,ali automatike u malim posudama,a mozes i 2 u saksijama od po 50 litara
sve je stvar tvog izbora
dakle
prvo odluci STA i KAKO planiras da gajis(koji trening,kolika vegetacija..)
pa onda prema tome skockaj saksije i udri...
ali,standard je tako-4-5 biljaka na taj prostor...
25 REP50%
→ Istraživač
jan 2013.
jan 2013.#5
Bice dnevnik cim sve popakujem i krenem sa negovanjem bebica :D taman 5 imam to je to :D koja litraza saksije onda treba ako cu 5 da stavim u taj box
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
jan 2013.
jan 2013.#6
pa racunaj da ti treba galon(oko 3l)posude za stopu(oko 30cm) rasta biljke...
svakako nemoj ici ispod 5-6 litara,a najbolje da se 'otvoris' za nekih 10-15 l
ali,kao sto rekoh-zavisi ti i od planirane vegetacije-ako ides standardno=30-50 dana,
10-15 l zavrsava posao..
najlakse je da procunjas po dnevnicima,vidis slicne settupove-pa sam odlucis
doomer
LEGENDA10.053 REP51%
→ Zmaj
doomerLEGENDA
jan 2013.
jan 2013.#7
Black jack sam imo prije par godina i to igrom okolnosti samo u vegetaciji.
Najljepljivja i najsmrdljivja skunk biljka koju sam ikada vidio u zivotu, koliko se sjecam rade ju u spanjolskoj - sweet seeds , jako jeftini i odlican seed company ; )
Od njih su i psihodelicia i sweet afghani delicious, sve genetika i pol.
not smoke
LEGENDA8.836 REP38%
→ Zmaj
not smokeLEGENDA
jan 2013.
jan 2013.#8
pozdrav drug samo opusteno slusaj savete to je dobar brend nemoj zaliti na opremi pogotovo zemlja,voda,gnoivo.ako uznes losu zemlju rizikujes da se pati i ona i ti i da nebude pomagajte zutise ,susi se itd!!!!!
pozz
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jan 2013.
jan 2013.#9
ajd pojasni ovo skunk, koliko ja znam black jack je black domina x jack herer, i da, radi ga sweet seeds
25 REP50%
→ Istraživač
jan 2013.
jan 2013.#10
koliko sam citao Black Jack je jedna od najboljih mada svasta ljudi pisu kao ono sto sam procitao o zalivanju na svaka 2-3 sata,necu jos da pocinjem dok sve ne sklopim i ne informisem se oko svega lepo,cim krene stavljam dnevnik...hvala svima pozz
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jan 2013.
jan 2013.#11
to je tesko kazati, vrsta je mnogo a ukusi su razliciti, mada je genetika odlicna. editovao sam naslov teme pa necu prebacivati u graveyard, nek ostane ovde za sada
25 REP50%
→ Istraživač
jan 2013.
jan 2013.#12
ok,jos uvek sam nov pa se tesko snalazim po forumu,valjda ce sve da ispadne ok
25 REP50%
→ Istraživač
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jan 2013.
jan 2013.#14
o tome ima dosta na forumu, terramagma ili substral po mogucnosti, za gnojiva je izbor velik, ima posebna tema samo o tome, potrazi
edit:
he-man uocio omasku, mislio na composana napisao substral :) jbg.
25 REP50%
→ Istraživač
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
jan 2013.
jan 2013.#16
Terra Magma je Substral =)) Mislio si rei Terra Magma ili Compo sana
:thumb:
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
jan 2013.
jan 2013.#17
Vjerojatno je mislija na teaki specifi
ni miris same biljke, a ne na genetiku i istoimeni strejn!
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jan 2013.
jan 2013.#18
mozda, al vec mi na k ide ta upotreba termina skunk za sve i svasta
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
jan 2013.
jan 2013.#19
To ata neki za bilo ata govore da je skunk nema veze sa ovim sta je doomer napisa. A ti po
ni sa prevencijom da ti u buduce bilo ata na tuki ne ide ;)
doomer
LEGENDA10.053 REP51%
→ Zmaj
doomerLEGENDA
jan 2013.
jan 2013.#20
hey !! bas sam to mislio : ) znam da je black domina x jack herer. Imo sam ju u vegetaciji 3 mjeseca u 20 L zemlje pod metal halidom, narasla je na 2m i imala 200 klonova na sebi.
Najblize kako bi taj miris mogao opisati je Skunk, mada je miris puno intenzivnji ustvari zamisli kao da se neko najeo kuhanih jaja i onda prdnuo, bas smrdi i to gadno. Black jack nije zjebancija, i ako samo dotaknes stabljiku u vegetaciji prsti ce ti biti jako ljepljivi i osjetit ces taj specifican smrad o kojem pricam.
EDIT : evo i fotke od prije par godina ova tamna velika je black jack.
http://img247.imageshack.us/img247/7173/motherroom2xi5.jpg
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
PowerSeedZMAJ
jan 2013.
jan 2013.#21
ok doom, sad kontam, samo ovo je ipak vutra forum pa mislim da bi trebali da se drzimo neke terminologije koja je adekvatna, a ne ulicnog zargona da dodatno ne zbunjujemo nove clanove, ipak si napisao:"Najljepljivja i najsmrdljivja skunk biljka" pa ispada tako kako si i napisao, da je black jack skunk biljka, dakle skunk. samo sam to hteo da razjasnimo, da si napisao najlepljivija i najsmrdljivija vutra... ne bih imao zamerki ako se kontamo, peace
a od teme smo napravili svastaru, al ajd sad da ne brisem i ne zavodim reda, nek ide :)
doomer
LEGENDA10.053 REP51%
→ Zmaj
doomerLEGENDA
jan 2013.
jan 2013.#22
u pravilu je trebalo da napisem : najsmrdljivji i najljepljivji hibrid koji sam ikada vidio u zivotu, ali sto cemo idemo dalje :D necemo pucat na prvu, peace.
I dalje mi je ostala jedna neostvarena zelja a to je vidjet Black Jack u cvjetanju :) mozda se i to jednom desi
25 REP50%
→ Istraživač
jan 2013.
jan 2013.#23
dace Bog samo to oko cvetanja neko ranije napisao da je to izmedju 30 do 50 dana dok na netu citam da je to od 55 do 60 dana :DD sta je od ta dva,nadam se da vam nisam previse zamoran jbg nov sam hvala sto imate razumevaja :samoja
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
jan 2013.
1 / 26
jan 2013.
jan 2013.