LEGACY
Kako dobiti musku biljku :)))
40 odgovora3,704 pregleda
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
sep 2009.
sep 2009.#1
Malo cudno pitanje ali o cemu se radi...
Prije godinu dana,malo manje sam oprasio jedan mali vrh i dobio 25 sjemenki..nesto malo podijelioostalo ugojio ...ali sta je bit...pri kraju sam sa lowriderom#2 (moje proizvodnje )a hocu opet oprasiti samo sto...
zadnjih 8 stabljika su mi zenske :)
(koje sam ja proizveo :) )
trebam musku..kak da ju dobijem...kakv stres da upotrijebim,da se derem,da ju tucem :))))))
znam da ovo jos nitko nije postavio :)))
gloss_zelenky
AMBASADOR2.398 REP26%
→ Legenda
gloss_zelenkyAMBASADOR
sep 2009.
sep 2009.#2
samo
ekaj :vb_whip:
ina
e niata
udno da se ljudima dogaa manjak muakih biljaka
pogotovo kad ~ele raditi neke bjesove od kri~anja :crash:
Kushonja O.G
AMBASADOR1.967 REP13%
→ Legenda
Kushonja O.GAMBASADOR
sep 2009.
sep 2009.#3
znam kako
ea dobiti hremi
a... ali to bi moglo razvodniti genetiku .
A mozda su ove biljke sli
ne drugim ~ivu
im organizmima pa reagiraju na toplinu i hladno
u .
Kornja
e npr ... ovise o temperaturi , jedan C gore i rodi se cura, jedan C dole i evo ga de
ko ...:icon_lol:,
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
sep 2009.
sep 2009.#4
Jeeeeaaaa! Nemaa pojma koliko sam sretan ato neko(i to baa tebe)to zanima.
Da bi dobio hermia, sam prije koristio upsarin(mo~e i obi
ni aspirin valjda) al tada je tanka razlika izmeu stresa i ubojstva:D
Ina
e 99% od svih slu
aja je radila tehnika velikih temp aplituda. Tj- kad krene mrak biljka ide u fri~ider:D
Samo mi jednom to nije upalio al u pitanju je bio kri~anac ato je moja dika-raste bez brige bzvz stresa:D. Tada sam se igrao fotoperiodom pa sam ga kona
no natjerao da izbaci jaja-tri dana 12/12, jedan 24/0, jedan 18/6 pa ponovo. Za manje od dva tjedna sam imao taj pelud ato sam trebao. Tj jaja za taj pelud:P
Jedina mana zadnjih metoda je ato moraa biti kod kue pa da ih vadia(odnosno stavljaa) u/iz boks(a).
ALI PAZI! Nemam iskustvo sa autoflowering vrstima!
Pa sad ne znam da li zahebancija sa fotoperiodom hoe da uspije kod tebe, s obzirom da se bavia sa autoflowering primjercima...al ova sa temperaturnim amplitudama radi 99%...
Nadam se da sam ti bio od koristi, pls piai kako ti ide. Ak drugi nee ja u to da pratim!
Dr~im fige;)
Kushonja O.G
AMBASADOR1.967 REP13%
→ Legenda
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
sep 2009.
sep 2009.#6
Hahahah...fina slika...
Ja mislim da cu se takodjer poigrati fotoperiodom...jer u hladnjak ne ide..imam druge ukucane koji ne bi bili bas odusevljeni :)))
Stavit cu joj takav fotoperiod da ce da pukne :)))
trebam taj prah :)
Ali neki bi bili zadovoljni situacijom da dobiju 8 za redom...ja vec malo onak...razocaram se kad je zensko :P
Cekaju me lowi,taiga,tundra,i lemon skunk da ih oprasim i sad mora biti musko..ak ne bude...grrrrrr.
SuperAngel
POZNAVALAC1.434 REP93%
→ Ambasador
SuperAngelPOZNAVALAC
sep 2009.
sep 2009.#7
Razmialjal sam malo o tome mislim da s promjenom fotoperioda ne
ea niata posti
i poato uzgajaa automatike. Iskreno: nisam nikad isprobaval tak neato raditi ali iz ovoga kaj sam pro
ital tu i tam dobro se
ini a i lako je za nabaviti koloidno srebro. 20ak dana nakon tretmana biljka baca banane... skupia polen i eto fem sjemena :)
Che*
LEGENDA5.871 REP9%
→ Zmaj
Che*LEGENDA
sep 2009.
sep 2009.#8
hm...ne znam bas,iako je automatik,ako ju izlozim stresu opet mislim da ce to utjecati na njen daljnji razvoj...
joj da vidite sta radim..nosim sim tam...sad je bila u frizideru pa je opet dolje...
a kaj je koloidno srebro?
i koja je fora sa aspirinom?to imam :P
SuperAngel
POZNAVALAC1.434 REP93%
→ Ambasador
SuperAngelPOZNAVALAC
sep 2009.
sep 2009.#9
Da da naravno samo mislim da ju poreme
aj svjetla nebi stressao.
To ti je suspenzija srebra u vodi, dobiva se elektrolizom srebra. Blokira sintezu etilena i tako poti
e izbacivanje banana, uz to na sebe agregira proteine i tak dodatno uzrokuje stres. Ima u ljekarnama mislim i u ovim biljnim ljekarnama malo proguglaj ;)
i'm stoned :ohno:
POZNAVALAC926 REP36%
→ Ambasador
#34POZNAVALAC
okt 2009.
okt 2009.#10
Fora sa aspirinom je da je aktivni sastojak acetil salicilova kiselina(neam pojma da li se tako piae...mislim na "acetylsalicylic acid"). Prednost je da to biljci dajea preko korjena pa mo~ea puait cvjetove.
Ina
e
itao sam i ja(NIKAD PROBAO) da je kololoidno srebro(cololoid silver)sigurna varijanta ali to se koristi foliarno, pa ne mislim da je to poljoaima kao mi prihvatljivo...ja ne bi puaio cvjetove koji su apricani time....
arap
ISTRAŽIVAČ86 REP24%
→ Entuzijasta
arapISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#11
da li neko zna koja je kolicina potrebna koloidnog srebra u mililitarima na 1 litar vode
HazeSeeker
ZMAJ21.171 REP
HazeSeekerZMAJ
avg 2010.
avg 2010.#12
https://forums.vutra.org/threads/1418-Feminiziranje-sjemena-uz-pomoc-srebro-tiosulfata
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
avg 2010.
avg 2010.#13
Ajd iskreno zaato otvaraa cijelu temu + joa jedan post a ima ve
napisano?
Odin_of_Asgard
POZNAVALAC1.455 REP95%
→ Ambasador
Odin_of_AsgardPOZNAVALAC
avg 2010.
avg 2010.#14
...A da probaa jednu odvojit i puatat joj turbo-folk....ima da se stresa, 100%.... :))
Sekach
AMBASADOR2.134 REP18%
→ Legenda
MauieWoowie
ISTRAŽIVAČ166 REP77%
→ Entuzijasta
MauieWoowieISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#16
Ako nekom bude trebala muska biljka ne znam sta da radim s njima ja ih bacim uvijek pa eto bice brzo jedna spremna za poklonit ili bacit...
Purica
POZNAVALAC1.456 REP95%
→ Ambasador
PuricaPOZNAVALAC
avg 2010.
avg 2010.#17
NJemu ne odgovara bilo koja muaka , nego od low rydera , mislim prosla bi i neka druga muska biljka ali bi bili pitanje sta ce ispast na kraju , a ovako bar predpostavlja da ce bit ok sa muskom od low rydera , ako imas skupis lijepo polen i posaljes mu postom recimo na adresu prijatelja ili cijelu biljku strpas u paket i hps expresom i gg.
MauieWoowie
ISTRAŽIVAČ166 REP77%
→ Entuzijasta
MauieWoowieISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#18
Ova moja prasi samo tako, ajd slikacu je veceras pa da vidite ako valja valja saljem ;)
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
avg 2010.
avg 2010.#19
Bacite oko na moj potpis, donji desni ugao, kliknite pa procitajte, da nebi bilo nismo znali :icon_wink::thumb:
Purica
POZNAVALAC1.456 REP95%
→ Ambasador
PuricaPOZNAVALAC
avg 2010.
avg 2010.#20
Ja sam bia vise sarkasti
an nego ozbiljan :) , najbolje da bi nekome upakira biljku u kutiju i posla poatom LoL , ljudi se boje poslat sjemenke a kamoli cilu biljku haha.
MauieWoowie
ISTRAŽIVAČ166 REP77%
→ Entuzijasta
MauieWoowieISTRAŽIVAČ
avg 2010.
avg 2010.#21
hahahahahaaha
Sta ti moze neko za biljku i da padne reci cu da sam slao nani za zeljanice a ono slucajno tebi zalutalo hahah
sep 2009.
1 / 21
sep 2009.
avg 2010.