VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojLowryder #2
LEGACY

Lowryder #2

24 odgovora2,309 pregleda

apr 2008.

EVO LEP POZDRAV SVIMA! EVO DA MALO POGLEDATE MOJ UZGOJ LOWRYDERA#2! IMAM OTPRILIKE 60-80 KOMADA! 8 TJEDAN/8 HARVEST TIME!:maryjane:

apr 2008.

http://www.youtube.com/watch?v=4YAMi0BMkQE
Splitsko diteENTUZIJASTA

apr 2008.

Haveru... `to rei... Barem ti ne treba stalni posao i diploma pravnog fakulteta da bi imo od ega ~ivit ;)
KaraJackPOZNAVALAC

apr 2008.

Dobro izgleda, samo me malo ono zbunilo, 60 dana nakon seed ??? heee ..?? `ta ovo udo radi autoflowering. Ovo je interesantno, mo~e se pustit 24h pod svijetlom ili 18 ili 12...
SLO-EraLEGENDA

apr 2008.

super i ako nisam pogledao,oka i fotku ovde i ne otvarajte 3 posta sa istom temom! sretno
bongashLEGENDA

apr 2008.

Meni lik malo sumljiv, ne znam kako vama. Mo~e neke fotke growa kao dokaz ... ?
SLO-EraLEGENDA

apr 2008.

ma svako je dobro doaao ali sam hteo otvrit postove-nista i youtube..
3ananasa2ENTUZIJASTA

apr 2008.

ma sumnjiv je do yaya , ka~e ima 60-80 komada :) pa valjda bi znao kolko ih ima , znam da ja bi ;)
gargamelPOZNAVALAC

apr 2008.

a zasto na ju bitou tamo desno gore pise: a on prica imam, kao sad imam... brijem da decko nije lowrydera imao niti u San Andreasu.. al mu je kita bila veca tih dvije i pol minute... :) biljke jesu lijepe. cije god bile.
StonerLEGENDA

apr 2008.

daleko od toga da ovakvi grow setup-i ne postoje na naaem podru ju ex yu (vidio i vee da se razumijemo ) no i ja bih takoer rekao da ne vjerujem bez neke potvrde . bez ljutnji i to al poato nije bilo nekog dnevnika ovaj youtube clip mo~e biti samo jedan pokuaaj fejkanja. PS: i da stvarno to imaa oprosti al ti mora da nisi baa neato inteligentan ato se time okolo hvalia
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

pa mo~da i nije fejker, ate, evo u svome "trace fejkers" programu vidim da lik ima 29 godina, ~ivi u sloveniji, bavi se sportom ( :D ) meuostalim sorry ako su informacije atetne, mogu pobrisat, ostale informacije nisam napisao, ovo je onako harmless
SLO-EraLEGENDA

apr 2008.

Ma sva ija iskustva su dobro doala,potrebna i hvala tom de ku ali samo nek oka i fotke,ako ~eli oka it film -momci su odradili super posao sa vutra.tv...tamo spada video material... Od po etka postoji pravilo sto manje linkova... Ina e se na podru ju bivse Yugoslavije dosta radi na veliko i pro... ak su jedno vreme semenke jednog velikog priznatog/cenjenog brenda bile radjene ovde... su svi momci ve u prdekani!!! Srce me zaboli jer obi na sirotinja misli kako je sve oko vuje kult,cool people,.. ali na~alost je to vrlo profitabilan posao!!!
KaraJackPOZNAVALAC

apr 2008.

Ovo sa profitabilno me straai i donosi vraga na vrata. Samo neka on napravi dnevnik ko svaki od nas, rulles are rulles or not ..?.?.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se