VUTRA
ForumUzgajanjeUnutrašnji uzgojDa li je sigurno naruciti sa ovog sajta seme kanabisa

Da li je sigurno naruciti sa ovog sajta seme kanabisa

7 odgovora0 pregleda

pre 1d

SAJT - https://www.barneysfarm.com/amnesia-lemon-31 Zeleo bih da narucim ovde 3 semena i da stignu iz Barney's Souvenirs BV Haarlemmerstraat 98 1013 EW Amsterdam do Hrvatske posto tu nema caricnih prelaza i nmg da zaplene stoga sta mislite da li je dobra ideja

pre 1d

imaš našeg sponzora Hempatija i preko nje ti dolazi do hrvatske direktno kurirom ili poštom, možeš i pouzećem platiti Moraš se registrirat na stranicu mailom da ti otvori mogucnost kupnje sjemenki

pre 21h

hvala ti na preporuci za Hempatiju još jednom. Baš gledam neke sorte tamo i ponuda je stvarno ozbiljna, a i cene pakovanja su skroz korektne. Pošto prvi put uzimam preko njih, hteo sam samo da proverim sa ekipom iz prve ruke – jel sajt 100% legit? Da li je neko od vas skoro naručivao odatle i kakva su opšta mišljenja što se tiče klijavosti i svežine semenki? Čisto da budem siguran pre nego što kliknem na porudžbinu. Hvala ti unapred za info!
JJKPOZNAVALAC

pre 8h

Hempatija je top ,naravno desi se da nesto ne proklija ali u jako retkim slucajevima,za mene hempatija 9/10

pre 5h

Hvala na info brate a jel imaš ti lično iskustva s tim sajtom ili znaš samo ovako iz priča?
JJKPOZNAVALAC

pre 5h

Imam,narucivao sam pre par godina. Ja sam presao na Sensi seed-s u prethodna 2-3 growa jer imaju sorte koje mi odgovaraju,tako da nzm dal se sta promenilo . Ali su bili super safe ,sve stixalo u najboljem redu,semenke top sve top

pre 5h

Ovdje ekipa naručuje sa tog sajta godinama, sve provjereno i sve po p.s.-u Svaka preporuka za njih

pre 4h

Hvala na info-u, ljudi, to mi je trebalo.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se